Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #32


16 augustus 2016


D

Daar zijn we weer…terug van weggeweest. Door de vakanties heb ik 3 weken geen Weekly Snaps geplaatst en daarom deze week een extra vol dagboekje met foto’s. We waren nog een klein weekje aan zee en genoten nog eventjes van een paar heerlijke laatste dagen vakantie. Ook shopten we voor de eerste keer babykleertjes bij Baby’s Corner in België…ik wilde alles wel hebben. Kijk je mee?

Maandag

weekly snaps MAMA to the max

We waren al vanaf zaterdag in De Panne aan de Belgische kust. Wat boften we met het weer zeg. Deze jurk was eigenlijk te warm ’s middags toen we heerlijk in het zonnetje zaten.

3

Maxime speelde in de ochtend op het strand. Eenmaal binnen zat het zand nog overal ondanks dat we haar goed hadden afgespoeld. Ik vond het er wel schattig uitzien…die kleine voetjes van ons meisje.

 

5

Na het spelen even in bad om al het zand weg te krijgen. Wat houden we van het strandleven!

 

2

’s Avonds aten we een kreeftenmenu…jeetje wat ben ik daar gek op. En gelukkig mag je goed gestoomde/gekookte kreeft gewoon eten als je zwanger bent.

 

Dinsdag

8

Ik ging  verse broodjes halen bij de bakker en maakte deze selfie in de lift. Hier was ik 23 weken zwanger.

10

Even een foto vanaf ons appartement. Wat een uitzicht hè!

11

Onze hond Juulke is de afgelopen week thuisgebleven bij mijn ouders. Papa stuurde me deze foto door en liet me zien dat Juulke het bij hun ook heel fijn had.

12

In de voormiddag arriveerden we in Plopsaland. Zo leuk om te zien dat Maxime haar ogen uitkeek. Ze wilde overal in. Het was wel best druk en we hadden geen zin om overal heel lang in rij te staan. In de theekopjes was het gelukkig niet druk, dus daar is ze twee keer in geweest. Hier op de foto met papa en oma.13

En in Mayaland moest ze natuurlijk in de vliegende bloemen. Even zwaaien naar mama, en daar ging ze de lucht in.

14

Terwijl iedereen in een attractie was genoot ik van het zonnetje. Ik voelde het baby’tje goed schoppen. Ik probeerde ook contact te maken en duwde lichtjes op de buik. Eén keer kreeg ik een schopje terug. Wat een fijn momentje!

6

’s Avonds at ik garnaalkroketjes als voorgerecht. Die smaken aan zee altijd 10x beter.

7

Maxime en haar opa genoten van de zonsondergang op het balkon van ons appartement.

Woensdag

1

Woensdag was de enige dag dat het niet zo’n goed weer was. We besloten om te gaan zwemmen in Plopsaqua.

4

Daar waren we dan.

1

Omdat we een jaarkaart hebben voor Plopsaland krijgen we ook altijd 40% korting op een kaartje voor het zwembad. Chilll…want nu betaalden we maar 12 euro en 9,99 euro voor Maxime.

18

Na afloop liep ze naar de prullenbak en zei ze heel schattig” dag lieve Wicky, tot de volgende keer”.

2

Even thuis een dutje gedaan en daarna heerlijk gaan eten. Maxime had haar bordje goed leegeten en verdiende daarom een lekker toetje. Dat ging er wel in.

 

 

Donderdag

3

 

Samen met papa ging Maxime een bootje varen. En spannend dat ze het vond.

4

Na een middagdutje van Maxime gingen we koffiedrinken aan de Zeedijk waar ook een groot speelparadijs op het strand is gemaakt voor kinderen. Maxime heerlijk spelen en mama aan de cappuccino die ze in België met slagroom maken in plaats van melk. Helemaal niet erg hoor!

6

We aten bij een visrestaurant en ik bestelde dit voorrecht als hoofdgerecht. Ik ben echt een liefhebber van voorgerechten. Op de ene of andere manier vind ik die altijd lekkerder dan hoofdgerechten. Nog iemand het met me eens?

Vrijdag

8

Laatste ontbijtje in De Panne.

9

Terwijl papa en opa de auto’s gingen halen en alle koffers zouden inladen, mocht Maxime nog even spelen in het speelparadijs.10

En na een uurtje spelen was het alweer gedaan.

11

Mijn schoonmoeder en ik poetsen het appartement nog ene beetje en Maxime amuseerde zich met haar opa op het balkon. “Opa, was is Marokko”, vroeg ze steeds. Nog helemaal in de ban van onze fijne vakantie daar.

12

Ik had al eerder gepland dat we op de terugreis langs zouden gaan bij een heel grote babywinkel in België. Deze heet Baby’s corner en ligt in Nazareth. Ik heb er van vrienden en familie veel goede verhalen over gehoord en wilde er al heel lang graag een keertje heen. Het is ongeveer een uurtje rijden vanaf De Panne en vanaf de Brabantse grens ook zoiets. Ik had nog niet eerder geshopt voor de baby, dus ik had me er erg op verheugd. Eenmaal binnen wilde ik alles wel hebben. Hoe schattig ook allemaal, die klein babykleertjes.

13

 

14

JP kwam met een leuk idee en vroeg aan Maxime of zij het eerste pakje voor de baby wilde uitzoeken. Maxime glunderde helemaal en samen met de winkeljuffrouw ging ze op zoek naar een pakje. Al snel vond ze dit gouden pakje. Ze liet het niet meer los en wilde dit persé meenemen. Gelukkig vonden JP en ik het ook super mooi. Dus die mocht in het mandje.15

We werden ook uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheid om een geboortelijst te laten maken. Nu heb ik dat bij Maxime niet gedaan, maar was er nu wel heel nieuwsgierig naar, vooral omdat ik de vorige keer zoveel vragen heb gehad van mensen die op kraambezoek zouden komen en graag wilden weten wat we nog konden gebruiken. Toen ik de rieten huisjes die je hierboven ziet op de foto zag, was ik gelijk enthousiast. Mensen kunnen wat kopen voor de baby en Baby’s Corner bewaard deze cadeautjes dan in een gepersonaliseerde mand die de ouders later kunnen komen ophalen.

16

Na een middagje shoppen besloten we niet in één keer door te rijden naar Maastricht, maar in Brussel te gaan eten. Het werd Italiaans. Jammie!

 

Zaterdag

17

Zaterdagochtend had ik de smaak te pakken met het winkelen en wilde ik nog eventjes met Maxime naar Maasmechelen Village Outlet Center. Dat is vanuit Maastricht maar 20 minuutjes rijden, dus prima te doen. Ik kocht heel wat leuke items bij Petit Bateau en Noukies waar later nog een shoplog van komt.

18

In de middag ging ik langs de Triumph winkel in Maastricht waar ik een sportbeha mocht uitzoeken waar ik later meer over schrijf. Eerst werden mijn borsten goed opgemeten. Nou dat was wel weer even lachen…ze zijn enorm gegroeid haha. Ik heb normaal 75B en nu zat ik op 80D.

19

Ik paste drie beha’s en uiteindelijk koos ik voor eentje die echt onwijs lekker zat. Maar nogmaals, volgende week meer hierover.

 

Zondag

20

Ik maakte even een selfie van mijn mooie ronde buikje. ik was namelijk precies 24 weken zwanger.21

Om 13 uur hing ik nog steeds in mijn pyjama hihi. Heerlijk! 22

We gingen bbq-en bij mijn ouders.  Mijn vader is daar echt goed in en gebruikt al sinds ik een klein kindje ben dezelfde bbq. 23

Ohh wat was het lekker. Gelukkig is mijn mama heel goed in het maken van gezonde salades en was het dus lekker en ook nog eens gezond.

 

Dat was onze heerlijke week weer. Gelukkig is het ook deze week weer goed weer en mogen we nog wat langer van de zomer genieten.

 

Spreek jullie snel!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Weekly Snaps #32

  1. Pingback: Zwangerschaps update #5 week 21 t/m 24 ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Super leuke blog weer!! Ben benieuwd naar alle mooie kleertjes! En wat heeft Maxime een prachtige smaak, dat jurkje!! ??

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!