Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #29


19 juli 2016


Weekly snaps 29 foto dagboek MAMA to the max
V

Vandaag vertrekken wij op vakantie naar Marokko, maar op de valreep maakte ik gisteren nog de weekly snaps van de afgelopen week. Ik zag in mijn telefoon dat ik best wel wat leuke foto’s heb gemaakt en deze komen er nu aan:

 

Maandag

weekly snaps #29 foto dagboek blogger mama MAMA to the max

Ik startte de dag met een zoet ontbijtje. Dat doe ik normaal nooit, maar alle kaas en vlees was op dus er zat niks anders op. Helemaal niet erg, want hagelslag en jam vind ik zeker heel lekker, maar probeer ik gewoon te beperken tot maar een paar keer per week. Op het kaartje van mijn theezakje stond de vraag: Waar ben je dankbaar voorin het leven? Ik antwoordde zelf in gedachte dat ik op dit moment erg dankbaar ben voor de fijne, tweede zwangerschap.

2

Eenmaal op kantoor maakte ik het gezellig door de kaarsen op mijn bureau aan te maken. Als ik dan zo’n hele dag achter mijn computer zit vind ik het erg belangrijk dat mijn omgeving rust en gezelligheid uitstraalt.3

Het was echt een heerlijke zomeravond en ik besloot dan ook met mijn laptopje buiten te gaan zitten. Weer aan het werk? Ja hoor! Maar gelukkig voelt het niet als werk en vind ik bloggen gewoon echt heel leuk en zelfs ontspannend om te doen!

Dinsdag

7

Ik kocht van het weekend nieuw ondergoed voor Maxime. Normaal koop ik graag ondergoed dat lang meegaat en heeft mijn voorkeur toch Claesens of Petit Bateau. Maar nu wilde ik eigenlijk alleen wat ondergoed kopen voor de vakantie. Beetje rare tik misschien, maar dat gebruik ik dan die drie weken erg intensief, was het steeds uit in de wasbak en aan het einde van de vakantie gooi ik dat ondergoed weg. Deze leuke print paste helemaal in de vakantiesfeer en ik kocht het bij Zeeman. Gelijk drie dezelfde hemdjes en 6 boxershorts. Mimi was er zelf er blij mee en daarom mocht ze ze dinsdag al aandoen.

4

We hadden thuis nog een halve rijstenvlaai over en die nam ik mee naar kantoor. Samen met mijn kantoorgenootjes Nicole (van The Social Media Company) en Marielle (van Cherry and Cake) verwenden we onszelf met een stukje en een lekker bakje koffie.

Woensdag

8

Voor degenen die mij al langer volgen, weten dat woensdagochtend mijn vrije ochtend is. Ik ga dan eerst sporten, daarna lekker douchen en vervolgens ga ik naar de kapper.  Ik heb het geluk dat ik mijn haren maar één keer in de week hoef te wassen en het dan ook de hele week goed blijft zitten als ze goed geföhnd worden. Dat goed föhnen krijg ik zelf niet. Ik heb erg dik en pluizig haar van mezelf. Maar als mijn lieve kapper Mogjan van Mogjan Hairstyling het föhnt dan zit het, niet gelogen, een week helemaal goed. Dit is pure verwennerij, dat weet ik, maar ik heb het er graag voor over en het scheelt me enorm veel tijd, want zelf red ik én wassen én föhnen niet in 45 minuten.

9

Deze lieve kaart kwam binnen van mijn stagiaire die klaar was met haar stage. Ik was er even stil van. Zo lief! En ze had er ook nog een telefoonhoesje bij gedaan. Is ie niet cute?

5

’s Avonds hadden we de grote opening van Mimi’s oom. Mijn schoonbroertje opende  namelijk zijn geheel verbouwde PLUS supermarkt in Beek. Maxime was helemaal onder de indruk van het kinderspeelhoekje.

6

En ze had ook nog een rol tijdens de opening. Samen met haar nichtje mocht ze door de schuifdeuren rijden en dat was het teken dat de vernieuwde PLUS geopend was. Maxime vond het geweldig en deed het erg goed.

Donderdag

11

Ik moest nog een cadeautje kopen voor mijn nichtje die geslaagd is voor het VWO. Ik liep even binnen bij Pascalle van D-Queens. Heel gevaarlijk dat zij haar atelier heeft in het kantoorpand waar ik ook zit. Ze heeft alleen maar mooie sieraden en ik word er erg hebberig van.

10

Ik liet uiteindelijk een armbandje maken met de letters L-U-C-K-Y.

12

En ik kocht voor haar ook nog de roze Blush kaars. En dit setje armbanden verstelde ik al eerder, maar was nu klaar om mee te nemen. Mooi zijn ze, hè!

13

Ik maakte voor haar atelier nog even een paar foto’s voor de winactie van Queen Mum. Doe jij al mee aan deze gave winactie. Je kunt nu ook deze donkerblauwe jumpsuit winnen. Als je mee wilt doen, dan kan dat hier. Morgenavond maken we de winnaar bekend.

Vrijdag

14

Bij de post zaten deze veel te leuke blokken van Jufz. Ook leuk dat ze ze verpakt hebben met precies het aantal weken zwanger dat ik vorige week was. Ik ga er zeker mooie foto’s mee maken!

15

Om 11.25 uur had ik de 20-weken echo. Omdat JP al in Marokko is, ging mijn mama mee. Maxime uiteraard ook. We keken vol spanning naar het scherm toen we ons meisje weer zagen.

16

En toen ik even naar links keek zag ik Maxime heel schattig zwaaien naar het scherm. Ze was er helemaal van onder de indruk en heeft geloof ik wel 5 minuten gezwaaid. Ze zei op een gegeven moment tegen de echoscopiste: “dat is mijn zusje”. #smelt

17

Na afloop trakteerden mama en ik onszelf op een lekker stuk vlaai en Mimi mocht een ijsje uitzoeken.

18

’s Avonds hadden we het eindexamenfeestje van mijn nichtje. Ik maakte nog even een selfie met mijn Nikkie dress aan die nog steeds perfect valt om mijn lichaam.

 

Zaterdag

19

Ik heb er een nieuwe verslaving bij, geloof ik. Ik had het helemaal niet zo door, totdat mijn schoonmoeder zei: “zal ik nog maar een bak kersen meenemen, want die vliegen er doorheen.” Oeps, guilty! Ik kan ze echt de hele dag door eten. Zo lekker zoet zijn die dingen!

20

Ik kreeg een melding dat er een pakketje was afgeleverd op kantoor. Ik had al zo’n vermoeden wat het zou zijn en ben er daarom even naartoe gereden. Deze Disney Samsonite koffer is perfect voor het handbagage koffertje van Maxime. Ik maakte haar er dan eenmaal thuis ook er-rugggg blij mee!

21

Ik maakte deze foto op bed samen met een vriendinnetje, want afgelopen zondag was ik alweer 20 weken zwanger. OMG stop de tijd!

Zondag

22

Zondag ben ik begonnen met inpakken. Is dat laat of vroeg? I don’t know, maar ik kan dat niet ver van te voren doen. Vraag me niet waarom, maar ik doe zoiets altijd pas 1 of 2 dagen van te voren. Wel vind ik het fijn eerst alles bij elkaar te zoeken en te leggen en het op het laatst pas in het koffer te doen.

23

’s Middags waren de prinses en ik allebei een beetje moe. Maxime vroeg of ik lekker bij haar op bed kwam liggen. Ik dutte een beetje in en even later voelde ik dat ook zij tegen me “opviel” en even een dutje deed. Zalig die rustige momentjes samen.

 

Dat waren de snaps alweer van afgelopen week. Even een huishoudelijke mededeling: ik ga vakantie vieren tot en met 14 augustus dus ik heb wat gerommeld in het schema zoals jullie dat gewend zijn. De weekly snaps zullen nu een aantal weken verdwijnen, maar ik maak het helemaal goed door veel te vloggen in Marokko. Verder komen er wel genoeg artikelen online en kijk ik er zoals altijd naar uit om jullie reacties te lezen. Reageren zal wat minder gebeuren, vanwege beperkt internet op vakantie en gewoon omdat ik mij even helemaal wil focussen op de mooie omgeving en ons gezinnetje.

Ik zei het gisteren ook al, maar doe het gewoon nog eens: fijne vakantie allemaal!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Weekly Snaps #29

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!