Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #28


12 juli 2016


weekly snaps 28 foto dagboek zwanger gender reveal party MAMA to the max
A

Afgelopen week stond natuurlijk helemaal in het teken van ons tweede wondertje. We ontdekten dinsdagavond, door de inmiddels bekende taart, dat wij in december een meisje mogen verwelkomen. Zo ontzettend blij zijn we! Verder was het best wel lekker weer en daar hebben we goed van genoten! Deze week een overvol fotodagboekje, lees je mee!

Weekly Snaps #28

Maandag

1

Op maandag begint de werkweek weer en ga ik, nadat ik Maxime heb gebracht naar de gastouder, altijd eerst wat inkopen doen voor op kantoor. Ik neem dan  producten mee waar ik de hele week (tot en met donderdag) mee vooruit kan. Sowieso koop ik fruit, wat beschuitjes met zaden en pitten, limoentjes en citroenen voor in mijn water en lekkere snoeptomaatjes.

2

Ik had nog wat amandelen liggen op kantoor die ik heerlijk vind. Het staat ook zo leuk in mijn Miss Etoile bakje.

3

In de middag nam ik een video op die afgelopen woensdag al online kwam. Ik filmde voor het eerst de onlangs opgemaakte producten van Maxime en mij.

Dinsdag

4

Dinsdag was de meest spannende dag van afgelopen week. Ik was al vroeg in het AZM, het academische ziekenhuis van Maastricht. Er was zelfs nog bijna niemand te bekennen in de grote hal beneden.

5

Om 08.30 uur had ik een afspraak met mijn gynaecologe Dr. Willekes. Een spannende afspraak dit keer, want als het baby’tje het zou toelaten zou ze nu het geslacht kunnen zien. En ja hoor, dat was het geval. Jullie weten inmiddels wel al het geslacht en ook hoe we dat bekend maakten.

weekly snaps #28 MAMA to the max

Deze foto deelde ik eerder al op instagram, maar het was ook zo’n leuk moment! Dr. Willekes schreef op een papiertje het geslacht en stopte deze snel weg in een envelop. Op de voorkant schreef ze: VERRASSING! Zo leuk!

8

Rond 16.30 uur werd ik toch wel erg zenuwachtig en liep voorzichtig met de taart naar de tafel.

7

Nog even een foto gemaakt van de onaangebroken taart. Mooi was ie, hè.

9

En de rest weten jullie inmiddels wel en anders kun je hier nog eens het filmpje bekijken van onze gender reveal party (wat een stomme naam, maar in het Nederlands klinkt het nog stommer).

10

Ik moest natuurlijk even knuffelen met mijn mama die ook heel erg blij voor ons was.

1

Daarna volgde een heerlijke bbq met onze familie.

Woensdag

12

Ik werd wakker en had een grote lach op mijn gezicht. Alhoewel ik erg onrustig had geslapen van alle indrukken, besefte ik vrij snel dat het echt waar is….we krijgen een meisje! Ik had deze kaart van Bonjour to You al een tijdje klaarliggen en kon het niet laten er een foto van te maken.

14

Ik kwam op kantoor en dit cadeautje lag te wachten op mijn bureau. Mijn lieve kantoorgenootje Marielle, van Cherry and Cake wide me graag op deze super lieve manier feliciteren met ons tweede dochtertje op komst.

12

En dit zat erin: een Happy Jar. Een gave pot, geheel beplakt met glitters (die niet afgeven!). Deze is overigens hier te koop.

13

Zelf nam ik ook wat lekkers mee naar kantoor. Ik zag deze mooie donuts liggen bij de bakker en kon het niet laten ze mee te nemen.

13

Ik kwam thuis en zag mijn twee aapjes goed hun best doen. De bbq moest nog schoongemaakt worden van de avond te voren. Papa en Mimi deden goed hun best en binnen enkele minuten was ie weer helemaal schoon.

Donderdag

14

Ik startte de dag met het opnemen van een video. Zo ziet dat dus uit als ik voor de camera sta.

15

Mijn lunch was deze heerlijke Ceasar Salad van de PLUS.

16

Om 17.30 ging ik naar zwemles met Mimi. Af en toe mogen de ouders het laatste kwartier kijken en dat was deze donderdag het geval. Gelukkig vindt ze het hartstikke leuk in het water.

17

En ook de douche daarna is een groot feest, vooral de hele tijd drukken op de aan-knop is favoriet.

18

We aten Chinees. Maar ik had niet zoveel honger en nam daarom alleen een loempia.

Vrijdag

19

Tijdens het peuterdansen op vrijdagochtend loop ik altijd even met een andere mama naar de bakker op de hoek. We kochten allebei een worstenbroodje, want we hadden allebei nog niet ontbeten. Als je iets koopt daar mag je ook gratis een bakje koffie nemen. We gaan dan zitten buiten op het kleine terras en genieten van een half uurtje rust.

20

Bij terugkomst in de les hadden alle peutertjes zich verstopt achter het gordijn. Pas bij het seintje van de juf mogen ze achter het gordijn vandaan komen en naar de mama of papa rennen. Mimi doet dat altijd met zoveel enthousiasme. Ik ga dan op mijn hurken zitten, zodat ze in mijn amen kan rennen. Iedere keer weer een fijn knuffelmoment.

21

Daarna drinken we vaak nog een drankje met een aantal andere mama’s bij de Tapijnkazerne in Maastricht. De kinderen kunnen daar vrijuit spelen.

22

In de namiddag stond de bachelorette party van mijn lieve nichtje Jeannette op de planning. We begonnen goed met al dat lekkers!

23

Ze kreeg natuurlijk wat mooie accessoires van ons.

24

En in de avond aten we gezellig met z’n allen buiten.

25

Iedereen had een onderbroek meegenomen en Jeannette moest raden van wie welke onderbroek was. Voor ieder fout antwoord moest er natuurlijk een shotje gedronken worden.

Zaterdag

26

De meesten hadden lekker gelogeerd bij haar thuis, maar ik slaap nu ik zwanger ben toch liever in mijn eigen bedje. Ik zorgde wel dat ik er ’s ochtends weer op tijd was voor het ontbijt.

weekly snaps dagboek blogger foto zomer 2016 MAMA to the max

Daarna volgde een workshop Burlesque dansen. Dat was echt wel gaaf! Ik kende het nog helemaal niet.

4

We kregen zelfs een aantal dance moves geleerd met zweepjes. Dat haalde bij ons allemaal wel het stoute meisje naar boven, haha.

1

Verder deed ik het de hele dag met alcoholvrije drankjes. Deze NOguito was mijn favoriet en smaakte eigenlijk net zoals de alcholvariant.

Zondag

2

Zondag waren we al vroeg uit de veren. Het was warm en de zon scheen volop. We spraken af om te gaan zwemmen bij vrienden. Eerst deden we boodschappen. In Belgie, 5 minuten bij ons over de grens zijn de supermarkten op zondag al vanaf 08.30 uur geopend, zo fijn. We kochten wat vers fruit, koekjes, chips en ijsjes.

7

En toen we aankwamen en Mimi het zwembad zag, was ze niet meer te houden. Ze wilde er gelijk in.

3

Ik deed het rustig aan met die hitte en hield me vooral in de schaduw. De zon was me net iets te fel.

9

Mimi vond de jacuzzi te warm en was dus even geen succes dit keer.

8

De kinderen amuseerden zich ontzettend.

6

Ze was gewoon niet uit het water te krijgen, zelfs niet voor een ijsje.

5

We bestelden frietjes voor de kinderen en dat smaakte verrukkelijk na zo’n lange dag zwemmen. Uiteindelijk gingen we met veel moeite naar huis want Maxime wilde absoluut niet gaan. Ik moest haar echt uit het water halen, omkleden en vasthouden, want ze wilde gewoon niet weg. Grappig was dat ze binnen 1 minuut in de auto vertrokken was naar dromenland. Helemaal K.O. en ook niet meer gehoord tot gisterenochtend.

 

Dat was onze afgelopen week. Met als hoogtepunt de verrassing dat we nog een meisje mogen gaan verwelkomen in ons gezin. Het was een bijzonder moment dat ik nooit meer zal vergeten.

 

Fijne week allemaal!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!