Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #27


5 juli 2016


D

Daar zijn ze weer, de snaps van de afgelopen week. Week 27 was een druk, maar heel gezellig weekje. We moesten wat dingen regelen voor de aankomende vakantie en ik had genoeg q-time met mijn meisje. Ik maakte best wel wat foto’s, dus geniet van een overvol fotodagboekje!

Maandag

2

Op maandagochtend vind ik heerlijk om weer te gaan werken. Ik weet dat er dan heel wat mails liggen die beantwoord moeten worden en dat er een strakke planning voor de blogs gemaakt moet worden voor de week, but first….coffee! Ik drink 1 kopje koffie per dag nu ik zwanger ben, dat kan echt niemand me afnemen. En nee, geen cafeïnevrije…ik let al heel erg op mijn eten, maar dat ene normale kopje koffie neemt niemand me af;)

 

19

Ik vind het heerlijk om de kaarsen aan te maken op mijn bureau. Zo gezellig gewoon.

Ik werkte uiteindelijk best wel lang. Dat doe ik vaker op maandag. Dan heb ik al heel wat bergen verzet en kan ik het de rest van de week rustig aan doen (of niet, want meestal komen er heel wat onverwachtse dingen tussendoor).

Dinsdag

Ik ging een dagje naar Amsterdam voor afspraken. Rond 07.30 uur zat ik al in de trein en om 10.30 uur had ik mijn eerste afspraak. Ik was uitgenodigd bij Queen Mum. Ik mocht er zwangerschapskleding passen. En echt waar, ik ben superfan! Wat zit die kleding als gegoten. Het is kwalitatief erg goed en door de juiste patronen en stoffen valt alles heel vrouwelijk en mooi rond je zwangere buikje.

27

Ik paste een 7/8 spijkerbroek. Die zat lekkerrrrr!

28

 

30

Daarna was het lunchtijd. Samen met een vriendinnetje genoot ik van een salade kip en een alcoholvrije, frisse frambozencocktail.

29

Daarna ging ik door naar mijn mediabureau Femme Fab. Altijd gezellig om hier even bij te kletsen en nieuwe opdrachten door te spreken. Ze hebben overigens echt het gaafste kantoor e-v-e-r! Het is gevestigd boven de Foodhallen een doet erg industrieel aan. Er heerst een hele relaxte werksfeer.

 

Woensdag

Deze dag stond in het teken van spuitjes halen voor onze vakantie naar Marokko later deze maand. Maxime was er uiteraard niet blij mee en eenmaal in het ziekenhuis werd ze heel bang. Ze kon niet stoppen met huilen, hoe ik haar ook gerust probeerde te stellen. Gelukkig was de mevrouw die ons hielp ontzettend geduldig en ook super lief met Maxime.

23

Het spuitje viel ontzettend mee en zelfs Maxime schrok ervan dat de spuit binnen twee seconden al gezet was. Ze kon gelijk weer lachen en was heel trots op haar mooi Disney pleister.

24

Nog even een lolletje achteraf….mevrouw vroeg of de knuffel ook mee ging naar Marokko. “Ja, natuurlijk,” zei Mimi en daarom zat er niets anders op: knuffie moest er ook aan geloven. Zo schattig dat ze zei: “Rustig maar knuf, het doet echt geen pijn.”

21

Zo’n grote meid verdient natuurlijk een grote sticker op haar inentingenboekje.

22

Daarna moest papa nog en Maxime mocht meehelpen met de pleister plakken. Al met al was het een hele ervaring in het ziekenhuis. Maxime had het zo goed gedaan dat ik haar een cadeautje gaf toen we thuiskwamen.

11

Ik kreeg van Herome dit prachtige setje nagellak. Maxime was door het dolle heen. Voor de eerste keer nagellak op, wat een feest!

10

Ze glunderde helemaal toen ik haar nageltjes lakte. “Nu ben ik een echte prinses, mama.”

 

20

Na het lakken van de nageltjes fietsten we nog even naar mijn kantoor. Ik moest namelijk afscheid nemen van mijn lieve stagiaire Nathalie. De afgelopen tien weken heeft ze me super goed geholpen en was ze een fijne stagiaire. Ik maakte dit pakketje voor haar met een aantal cadeaubonnen.

Donderdag

12

Normaal ga ik op donderdag vroeg naar kantoor, maar ik had de avond van te voren nog een paar uurtjes gewerkt. Ik besloot dan ook thuis te werken in de ochtend. Daarna had ik het een beetje koud en besloot ik een warm bad te nemen. En hoezo multitasker? Ik nuttigde mijn lunchsalade gewoon ook in bad….heerlijk was dat!

17

’s Avonds gingen we met de familie eten bij Gio’s, een van de beste Italiaanse restaurants die er zijn! Check mijn voorgerecht, zo ontzettend lekker.

16

Maxime werd verwend met een lekker dessert.

15

En bij mama op schoot is het net iets comfortabeler.

Vrijdag

13

Vaste prik op vrijdagochtend: het peuterdansen. We waren wat aan de vroege kant en daarom was er nog niemand in de zaal. Mimi en ik konden ongegeneerd selfies maken. En melig dat we werden;)14

Terwijl Mimi danst loop ik met de een aantal andere moeders even naar de bakker om de hoek. Ik kocht 8 boterbroodjes en twee worstenbroodjes.

26

Na de dansles hadden we een afspraak bij het Gemeentehuis. Maxime haar paspoort was klaar en dat mochten we ophalen. Inentingen, check, paspoort, check, we zijn bijna helemaal Marokko-proof!

18

Ik had Mimi beloofd om ’s middags cupcakes te maken thuis. Ze werden dit keer lekker kleurrijk.

25

En toen kwam JP thuis en moest hij me echt even een filter van Snapchat (dat ik niet heb!) laten zien. Voordat ik het wist stond ik er zo op 😉

Zaterdag

7

Zaterdag was weddingday. De peettante van Maxime trouwde met haar grote liefde en Maxime mocht tijdens de ceremonie voorop lopen en de rozenblaadjes door het gangpad strooien. Ze vond haar taak maar al te spannend en bewaakte het mandje met haar leven.

9

We moesten vanwege de vele mensen staan tijdens de ceremonie maar dat duurde Mimi iets te lang. Ze had nog wat bloemblaadjes over en daarmee speelde ze op de grond.

6

Het thema was een beetje Frans omdat ze in Parijs ook ten huwelijk is gevraagd. Jp en ik maakte even een foto van ons tweeën. Hij mooi in pak (dat gebeurt niet vaak) en ik met de kleine babypump.

5

Bij de toast genoten Mimi en ik van een glaasje non-alcoholische prosecco. De eerste sinds lange tijd die best wel lekker was en niet naar complete appelsap smaakte.

4

Dineren met de bruiloftsgasten. Het voorgerecht waren allemaal verschillende hapjes.

3

En als voorgerecht had ik een stukje vis met zoete aardappel.

Zondag

weekly snaps dagboek blog blogger mama week MAMA to the max

Ik merkte toch dat ik moest bijkomen van zo’n drukke huwelijksdag. Ik voelde me een  beetje “brak” de hele dag. Heel gek, net alsof ik wel alcohol gedronken had, haha. We bleven lekker thuis en ik deed maar liefst twee keer een dutje op de bank. Maxime vond het ook heerlijk om gewoon te tutten en gelukkig wilde iedereen wel een keertje met haar spelen. ’s Middags aten we een lekker stuk aardbeientaart…dat smaakt altijd!

 

Zo, dat was ons weekje weer. Ik moest er veel aan denken dat dit de laatste week was dat we niet weten welk geslacht ons wondertje heeft. Vandaag, as we speak, krijgen we het eindelijk te weten. Spannendddd!

 

Keep you posted!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!