Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #25: gezond eten en mijn nieuwe kast


20 juni 2017


Z

Zoals je gisteren hebt kunnen lezen ging afgelopen week dus echt de knop om. Gelukkig ging mijn nieuwe levensstijl me goed af. Ik had totaal geen ontwenningsverschijnselen en merkte zelfs dat ik het zoet steeds beter kon laten staan. Verder was ik super blij met mijn nieuwe kast. Helemaal verliefd ben ik op deze nieuwe eyecatcher op kantoor. Ik reisde dinsdag af naar Amsterdam voor een fotoshoot en naar Rotterdam voor een super gave workshop. SNAP je gezellig mee?

 

Maandag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

maandagochtend

De eerste smoothie was een feit. Samen met Maxime keek ik aandachtig hoe de vacuümblender z’n werk deed.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

spannenddd

Meteen nadat ik Maxime naar school had gebracht vertrok ik richting Eindhoven. Ik mocht namelijk mijn langverwachte kast op gaan halen bij Happy Kids Artz. 

Eenmaal weer terug moest ie alleen nog even in elkaar gezet worden en ….

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

hij staat

tadaaaa…hij staat prachtig in deze hoek. Helemaal verliefd ben ik erop.

 

Dinsdag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

twinning

Maxime en ik trokken weer eens dezelfde schoenen aan. Ik kan er niks aan doen, maar ik vind dat hele #twinning gedoe stiekem toch wel heel leuk.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

on my way

Jammer dat ik niet zoveel van onze schoentjes kon genieten, want we waren de hele dag van elkaar gescheiden. Ik zat namelijk om 07.00 uur al op de fiets naar het station, want ik ging een dagje op pad naar Amsterdam en Rotterdam.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

arrived

Na 2,5 uur in de trein eindelijk aangekomen op Amsterdam Centraal. Wat een prachtige dag was het.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

in de make-up

Ik mocht bij aankomst gelijk in de make-up. Ik had een fotoshoot voor een interview dat binnenkort in het vrouwenblad ‘De Vriendin’ komt.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

shooting

En zo ging de shoot. Benieuwd naar het eindresultaat? Ikke ook 😉 #supperspannend

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

volgende stop

Na de shoot gelijk doorgereisd naar Amsterdam. Gelukkig had ik een smoothie meegnomen en hoefde ik nergens een ongezonde, snelle lunch te kopen. De volgende stop was bij Robeco, een beleggingsbank in Rotterdam. Ik was uitgenodigd voor een gave workshop, waar ik heel benieuwd naar was; “hoe kun je het beste sparen voor je kinderen?”. Die vraag houdt me altijd al bezig, dus ik was zeker benieuwd wat de mogelijkheden zijn.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

visionbaord

Hier is Nicole druk bezig aan ons Visionbaord. We mochten een eigen bord maken met de dromen die ik heb voor mijn kinderen. Wat zou ik graag willen dat ze zouden kunnen doen met het spaargeld dat ik heb opgebouwd als ze 18 zijn? Mijn bevindingen schrijf ik snel in een leuk artikel waar ik op dit moment aan werk.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

vissss

Ik was helaas niet meer op tijd thuis om de meisjes zelf in bed te stoppen, maar JP was wel zo lief geweest een gezonde maaltijd voor me te bewaren. Na een lang dagje smaakte dit zo goed! En zien jullie het ook, geen koolhydraten, yesss!

 

Woensdag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

lunchen

Om 12.30 uur haalde ik mijn grote meid op van school. We lunchten gezellig samen op het terras. Zie je de smoothie staan? Maxime kreeg een tosti en ik dronk een kopje koffie en vroeg beleefd aan de ober of ik mijn smoothie mocht drinken. Gelukkig had hij daar geen problemen mee.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

zo lief

En dit meisje was natuurlijk ook erbij. Ze is zo braaf. Ze amuseert zich goed in de kinderwagen. En nieuwsgierig dat ze is, ze wil alles zien en alles meekrijgen.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

Hollands nieuwe

Na Maxime’s zwemles kwamen we thuis en had JP de eerste Hollandse Nieuwe maatjesharing gekocht. Die smaakte verrukkelijk!!

 

Donderdag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

groenten snijden

Ik stond om 06.30 uur alweer de groenten en het fruit te snijden. Het werd dit keer een smoothie met onder andere kiwi, bleekselderij en paksoi.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

resultaat

Echt waar en niet gelogen, hij was goedddd.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

poppetje

Ik nam afscheid van mijn poppetje. Ze ging een dagje naar de gastouder.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

boodschapjes

En ik had een dagje op kantoor voor de boeg. Ik deed eerst nog even boodschapjes om de dag door te komen.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

verliefd

Helemaal verliefd was ik nog steeds op mijn mooie kast. Ik heb de hele dag ervan genoten.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

inside…

En ik had ook veel plezier met het inruimen van alle spullen. Ook had de vriend van Nicole een gat gemaakt aan de onderkant zodat ik ook de printer erin kon zetten. Helemaal happy!

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

nageltjes doen

In de middag kreeg ik mijn nageltjes gedaan.

 

Vrijdag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

bloemenmarkt

Ik kon het niet laten, ondanks het warme weer, een mooie bos pioenrozen mee te nemen van de vrijdagmarkt.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

boefje

’s Middags ging Maxime met een vriendinnetje spelen in Fun Valley. Maxime durfde hier vorig jaar nog helemaal niet op en nu kreeg ik van de mama een foto doorgestuurd met de tekst dat ze niet weg te slaan was van de trampoline.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

new in

Ik had een onverwachts rustig middagje, want Lilouke deed een extra lang middagdutje en Maxime was dus spelen buiten de deur. Ik besloot in bad te gaan. Na een dik uur en helemaal zen, had ik de tijd mezelf eens goed in te smeren. Ik kreeg deze nieuwe tube van NIVEA en smeerde me hiermee in. Je moet deze 5 dagen gebruiken en dan heb je een prachtig resultaat. Mee eens! Ik heb het nu 4 dagen gedaan en ik heb een mooie bruine gloed over mijn benen. Aanrader dus!

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

borrelen

Rond 18 uur was het borreltijd thuis. Ik haalde ’s ochtends gamba’s op de vismarkt die je zo heerlijk kunt pellen en dan opeten onder het genot van een koud wijntje. Het echte bourgondische leven waar ik zo van houd.

 

Zaterdag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

liefje

Ik kon de extra inleg van de Mamaroo eruit halen, want daar is Lilou nu echt te groot voor geworden. Wat hebben we plezier van deze wipstoel! Lilou vindt het heerlijk hierin te liggen.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

voorbereidingen

Samen met Maxime pakten we de cadeautjes voor Vaderdag in. Zoals je ziet bestelde ik voor JP ook een Fit Bit. Ik hoorde al de hele week dat hij er ook wel eentje zou willen, dus die hint had ik ff goed opgepakt;).

 

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

cadeautje

Ook kwamen er twee pakketjes binnen van Puckababy. Altijd leuk!!

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

new in

Helemaal blij was ik met de nieuwste Mini bag. Dit is de Cool Tencel variant. Een heerlijk zachte en dunne stof die bedoeld is voor de warme nachten. En van deze stof bestaat ook een pyjama. Ik heb ze gelijk in de wasmachine gedaan zodat Lilou ze aan kon. De pyjama hebben we nog niet nodig gehad, want ze ligt ’s nachts alleen in een rompertje, maar de nieuwe Mini is heel fijn!

 

Zondag

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

sundaymornings

We lieten papa uitslapen als eerste cadeautje, maar Maxime vond het wel erg lastig “zo lang” te moeten wachten.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

zo mooi

Ze besloot dan ook nog maar een mooie tekening als extraatje te maken. Zo lief!

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

trots

En net als mama wilde ze even de cadeautafel vastleggen met haar eigen camera.

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

mijn oma

In de middag brachten we een bezoekje aan mijn oma. Ze is al 94 jaar, maar daar zie of merk je niks van. Ze is nog zo goed. Ik kan echt hele leuke gesprekken met haar voeren. En super leuk om te zien hoe dol ze is op de meisjes (en de meisjes op haar!).

 

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

dinner

’s Avonds aten we we weer heerlijke vis. We hadden tongfilets en gebakken zalm. Ik ben echt dol op vis.

 

Dat waren ze weer. Een topweekje was het waar ik erg dankbaar voor ben. Genieten zit het in de kleine dingen en momenten. Als je dat kan, ben je heel rijk!

 

Fijne week allemaal!

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WEEKLY SNAPS #25: gezond eten en mijn nieuwe kast

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!