Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

weekly snaps #24: voorbereidingen treffen


13 juni 2017


D

De knop is echt om hoor…ik wil mijn oude figuur terug. Mijn zomerjurkjes passen niet en dat stoort me enorm. Vorige week kon je zien dat ik de Fit Bit bestelde en daar ben ik nu al meer dan tevreden over. Dat is een echte stok achter de deur! Ook kwam afgelopen week mijn nieuwe, beste vriend binnen; een vacuümblender. Zaterdag deed ik inkopen en gisteren heb ik voor het eerst een groene smoothie gemaakt. Daarover de komende tijd meer. Verder maakten we pasfoto’s voor Lilou. Dat was echt mega schattig. Ze lachte steeds naar de fotograaf. Had je het gehoord in de insta stories? Zo niet, dan komt het morgen ook in de WEEKVLOG voorbij;). SNAP je gezellig mee?

 

Maandag

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

ochtendwandeling

Het was Tweede Pinksterdag en JP wilde even op de meisjes letten, terwijl ik zwaar gemotiveerd was mijn 10.000 stappen per dag te zetten. Dat is mijn doel dat ik heb ingesteld in de FIT BIT app.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

ff uitrusten

Mijn trouwe viervoeter vergezelde mij tijdens deze prachtige, zonnig ochtend. We genoten samen.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

nieuw jurkje

Ik ging ’s middags even naar kantoor, omdat ik nog enkele pakketjes moest ophalen. Ik zag mezelf in de spiegel en concludeerde dat ik inderdaad echt wat kilootjes kwijt wil.

favorite restaurant

’s Avonds gingen we eten bij een van mijn lievelingsrestaurants in Maastricht: Harry’s. Een echte aanrader. Binnen zit je prachtig, maar ik moet zeggen dat het terras ook heel gezellig erbij ligt.

verwennerij

Vooraf dronk ik een frisse prosecco. Ik volg echt mijn eigen dieet, omdat ik graag een manier wil vinden die ik (lang) kan volhouden. Ik vind af en toe een glas alcohol echt een must haha, dus ik vind zelf dat ik 1 glas wijn of een prosecco tijdens een avondje uit wel mag drinken ;).

kunstwerkje

Mijn voorgerecht was een steak tartaar. Het leek wel een kunstwerkje op mijn bord. Ik had moeite ermee, om het kapot te maken, maar eenmaal eraan begonnen, smaakte het verrukkelijk en was het zo weg;).

 

Dinsdag

douchemomentje

De douchemomentjes met Maxime en Lilou zijn een van mijn favorieten. We hebben de luxe dat we een hele ruime douche hebben en we makkelijk met ons drietjes erin passen. Maxime en ik zitten dan op de grond en Lilou in het witte ligstoeltje. Ideaal!

ontdekt

Ik shopte onlangs deze heerlijke parfum bij Zara toen ik te wachten stond bij de kassa. Mocht je binnenkort bij Zara zijn, moet je deze even ruiken. Hij is echt heel lekker.

Goals

Jeujjj ik had mijn 10.000 stappen ruimschoots gehaald. Ik merk dat je door de Fit Bit echt een stok achter de deur hebt. Je wilt toch graag dat alles ’s avonds groen kleurt en daarom loop je net even dat extra blokje met de hond of breng ik Maxime lopend naar school in plaats van met de fiets.

 

Woensdag

zenuwachtig

Maxime stond al lekker vroeg aan mijn bed: “mama, ik heb zometeen de toneelvoorstelling, we moeten snel douchen.” Zo schattig. Ze was echt een beetje zenuwachtig. Ze hadden inderdaad een toneelvoorstelling op school met alle kleuters.

de ruimte

Het thema in de klas is op dit moment: de ruimte. Iedereen mag van alles meenemen van thuis dat gaat over het onderwerp. Wat een leuk hoekje wordt het al.

mijn sterretje

De toneelvoorstelling was geweldig. Het was van 10 tot 10.30 uur en de kleutertjes deden het ontzettend goed. Alle ouders, inclusief mezelf natuurlijk enorm trots. Maxime was een sterretje en samen met haar klasgenootjes mocht ze een dansje doen. Zo leuk! Deze foto gaat in het plakboek.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

regenachtig

’s Middags regende het jammer genoeg. Normaal gaan we op woensdagmiddag altijd erop uit, maar dit keer wilde Maxime gezellig binnen blijven.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

lachennnn

Terwijl Maxime puzzelde met papa, gingen Lilouke en ik pasfoto’s laten maken. Wat was dat een leuk momentje. Ze shctaerde echt van het lachen en vond het wel heel leuk in het stoeltje. Wil je haar lachje horen dan moet je morgen (of donderdag als je niet geabonneerd bent op youtube) ecgtr even luisteren.

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

nummertje trekken

Nadat de pasfoto’s klaar waren zijn we gelijk doorgegaan naar de gemeente. Gelukkig waren we snel aan de beurt. Zo leuk dat ik aan de balie kwam en een van mijn lieve volgers Jessica, die mij al heel lang volgt, achter de balie zat. Ik weet zeker dat je dit leest Jessica…was super leuk even met je te kletsen!

 

Donderdag

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

clean desk 😉

Zo ziet mijn bureau er dus uit als ik druk aan het werk ben. Het kan niet altijd even netjes zijn, toch.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

sleeping beauty

Ik was blij dat de werkdagje erop zat en ik mijn poppetje mocht gaan halen bij de gastouder. Ze was niet helemaal lekker en ik was blij dat ik haar weer even kon knuffelen.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

new best friend

Thuis stond een pakketje op me te wachten. Ik had me zolang al erop verheugd. Het was de vacuümblender van Byzoo.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

inhoud

En de inhoud  van de doos.

 

Vrijdag

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

grapjas

Maxime deed even heel gek tegen haar zusje. Ze ging zelf in de maxi cosi zitten. Lilou keek er maar heel raar naar.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

lekkerrr

’s Avond gingen we een hapje eten. Ik heb maar twee frietjes gegeten en verder alleen de heerlijke vis en de salade. Goed hè!

 

Zaterdag

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

mijn grote meid

We liepen even door het park, want Maxime had zwemles.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

voorbereidingen

‘S Middags was ik even goed ervoor gaan zitten om de blender uit te testen. Ik zocht drie smoothie recepten op in het boek en maakte aan de hand van de benodigdheden een boodschappenlijstje. Eenmaal thuis was ik wel een beetje trots op mezelf. Niks ongezonds gekocht in een supermarkt. Alleen maar groente en fruit.

 

Zondag

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

new outfit

Ik was uitgenodigd door Lara Boutique om hun nieuwe winkel in het centrum van Maastricht te komen bezichtigen. Dit super leuke setje wilde ik bijna niet meer uitdoen. Het zit echt super lekker en ziet mooi uit.

Ik slaagde goed. Meer hierover zie je ook in de weekvlog morgen.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

boefjes

Na mijn shopmomentje gingen we zwemmen met vrienden. Maxime genoot volop in het water.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

chillen

En na een hele middag zwemmen was het tijd voor een uurtje chillen met z’n allen.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

lekkerrrr

Ondertussen maakten we ook alles klaar voor de bbq.

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

tafel gedekt

Zo gezellig, buiten eten!

weekly snaps #24 wekelijks dagboek MAMA to the max

bbq

En de bbq was heerlijk!

 

Fijne week allemaal!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
weekly snaps #24: voorbereidingen treffen

  1. Wat een leuke snaps weer! Ik was blij verrast toen je aan kwam lopen met kleine Lilou. Zo leuk je eens gezien en gesproken te hebben!

  2. Ah je maakt altijd zulke mooie foto’s. Je hebt echt prachtmeiden ze zijn zo schattig! Dat kledingsetje in de boetiek vind ik echt heel mooi staat je erg goed. Ik ben nog wel heel erg benieuwd hoe het is gegaan met de cryofit?.
    Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#23My Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!