Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #23: Lilou een half jaar, afspraakjes en genieten bij het zwembad


6 juni 2017


O

Ohhh een echte zomerse week was het. Genieten dus. Heerlijk vind ik het ’s ochtends niet twintig kledingstukken aan te moeten trekken. Douchen, make-up op, jurkje aan en klaar. Ik had een druk weekje. Dinsdag was ik gezellig een dagje met Kelly op pad, ik ben sinds een week begonnen met een uur wandelen ’s avonds en we vertoefden een dagje aan het zwembad. En natuurlijk mag ik de ‘half jaar’ verjaardag van Lilouke niet vergeten. Wat een mijlpaal weer…ons meisje wordt groot! SNAP je gezellig mee?

 

Maandag

weekly snaps #23 MAMA to the Max

knuffels

Ik vind het heerlijk hoe ze nu al zo naar elkaar toetrekken. Juulke houdt altijd alles strak in de gaten. Dat gelach en geschreeuw staat voor hem gelijk aan drukte en dat vindt ie de moeite waard alert te blijven. Ik vraag me dan af of hij beschermend is voor Maxime of Lilou.

weekly snaps #23 MAMA to the max

new bag

Deze cutie droeg ik vandaag voor het eest. Een klein leren tasje van D-Queens. Omdat ik tegenwoordig veel achter de kinderwagen loop, vind ik het fijner een klein tasje te hebben dat ik schuin over mijn lichaam kan dragen in plaats van een grote schoudertas.

weekly snaps #23 MAMA to the max

grote beer

Ik kocht deze super grote en zachte beer bij Zeeman. Maxime is dol op ‘m.

weekly snaps #23 MAMA to the max

mooi Maastricht

In de avond maakte ik samen met JP een wandelingetje langs de Maas. Het was de eerste wandeling van de 5 die nog zouden gaan komen de afgelopen week. Ik heb me namelijk voorgenomen veel te gaan wandelen de komende tijd. Snel meer daarover.

 

Dinsdag

weekly snaps #23 MAMA to the max

on my way

Ik zat vroeg in de trein. Een leuk dagje samen met Kelly stond op het programma. Wat een combinatie eigenlijk; koffie met worteltjes en bleekselderij, haha.

weekly snaps #23 MAMA to the max

doe mij die maar

Kelly haalde mij op bij het station van Den Bosch en daarna reden we door naar het hoofdkantoor van Opel in Breda. Voor de ingang stond deze mooie auto. De Crossland X die binnenkort uit gaat komen op de markt. Ik had ‘m al eens gezien, want ik was natuurlijk in april bij de lancering de lancering van deze gave gezinsauto.

weekly snaps #23 MAMA to the max

gezellig

Na een super gezellig meeting bij Opel reden we door naar Rotterdam, waar we voor een leuke opdracht even binnenwipten bij een pr bureau. We kwamen net rond de lunch en wat lief dat we mee mochten eten.

weekly snaps #23 MAMA to the max

met de liefste

Na de lunch reden we gelijk door naar Zwitsal. We waren uitgenodigd de nieuwe producten te bekijken. Oehh, stay tunes, want er komen leuke dingen aan! We zagen deze fiets staan en moesten natuurlijk even gek doen.

 

Woensdag

weekly snaps #23 MAMA to the max

kijk, mama

Ik bracht Maxime naar school en voordat we het schoolgebouw in gingen, wilde ze me nog even laten zien hoe goed ze kon klimmen in het klimrek. Ik moest even wennen aan de (gevaarlijke) koprollen die ze maakte. Mijn meisje wordt groot!

weekly snaps #23 MAMA to the max

knutselen

Maxime heeft echt de liefste juf ooit. Die stuurt gewoon gedurende de dag vaker een foto door. Hoe leuk is dat als je als ouder af en toe een kijkje krijgt in de klas. Ik ben iedere keer super blij wanneer een foto binnenkomt. Ze was hier gezellig aan de knutsel.

weekly snaps #23 MAMA to the max

oeps

Ik moest langs de fietsenmaker, want de voordrager van mijn oh zo onmisbare fiets had het begeven. Gelukkig konden ze een nieuwe bestellen en wordt die deze week erop gezet.

zwitsal haren wassen kind peuter baby waterbakje siliconen hairconditioner MAMA to the max

haarspoeler

’s Avonds gaat Maxime meestal in de docuhe, maar als we de haren moeten wassen doen we dat in bad. Met de haarspoeler van Zwitsal komt er nooit water in de oogjes. Ik vertel morgen meer over deze musthave! Je kunt ‘m overigens nergens kopen, maar deze en volgende week is ie wel exclusief bij aankoop van twee Zwitsal producten GRATIS te krijgen bij Etos. (rennen maar, want ze doen het maar eenmalig en op=op!).

weekly snaps #23 MAMA to the max

love pineapple

Ik at nog een schaaltje met ananas en amandelen. Ananas schijnt goed vocht af te drijven en omdat ik nu op de gezonde toer ben, eet ik bijna iedere dag een handjevol.

 

Donderdag

weekly snaps #23 MAMA to the max

but first coffee

Het was een stralende dag en ik begon deze op kantoor met een kop koffie buiten. Zalig!

weekly snaps #23 MAMA to the max

lunchtime

Ik werkte een poosje en daarna vertrok ik naar Eindhoven. Ik had een gezellige lunchafspraak met de dames van Puckababy. Het is ze niet ontgaan dat wij thuis enorm fan zijn en ze wilden me graag bedanken voor de fijne berichtjes die ik vaker plaats. Zo lief!

weekly snaps #23 MAMA to the max

cadeautje

En toen hadden ze ook nog een cadeautje bij zich.

weekly snaps #23 MAMA to the max

mooooooi

Ik kreeg de nieuwste Puckababy The Bag 4 seasons, of ja, eigenlijk Lilou, omdat ze zaterdag een half jaar zou worden. En wat is ie mooi. Het lijkt wel een MAMA to the max bag, haha. Helemaal verliefd op de roze glitter strikjes.

weekly snaps #23 MAMA to the max

early morning

En ja hoor, ik maakte weer een avondwandelingetje van zeker een uur. Maastricht is zo leuk om doorheen te lopen.

 

Vrijdag

weekly snaps #23 MAMA to the max

half jaar oud!

In de ochtend maakte ik een paar foto’s van de meisjes ter gelegenheid van de half jaar verjaardag (zeg je dat zo??) van Lilou. Ik had een plaatje in m’n hoofd en gelukkig werden de foto’s precies zoals ik dacht.

boefjes

Mijn twee schatjes!

weekly snaps #23 MAMA to the max

Twee zwaantjes

Het was over de 30 graden vrijdag en dus zochten we verkoeling bij het zwembad. Maxime vermaakte zich wel met onze nieuwe aanwinst. Meet Lola (maxime gaf haar die naam), onze mooie zwaan. Deze is exclusief verkrijgbaar bij Scapino. Wil je deze ook hebben dan moet je hier even kijken.

weekly snaps #23 MAMA to the max

healthy

Zo lief, we waren bij vrienden en omdat ze wisten dat ik niet meer wil snoepen de komende tijd, kochten ze speciaal voor mij allemaal gezonde snackjes.

weekly snaps #23 MAMA to the max

dutje doen

Af en toe wordt het Maxime iets teveel en doet ze een klein powernapje.

weekly snaps #23 MAMA to the max

shrimps

Rond 6 uur was het borreltijd. We dronken een wijntje met deze overheerlijke gamba’s erbij. Wie vindt dat ook lekker? Rauwe gamba’s die je nog moet pellen. Veel lekkerder dan chips of borrelnootjes.

weekly snaps #23 MAMA to the max

bbq

We gingen pas rond half 9 bbq-en, want eerder was niet te doen qua temperatuur. Het bleef gewoon warm,

weekly snaps #23 MAMA to the max

sleepy Maxime

Maxime haalde de bbq helaas niet. Ik trof haar half slapend aan in de sleepyhead van Lilou. Uiteindelijk is ze hierin ook in slaap gevallen. Het ding is 20 keer te klein, maar blijkbaar lag ze er heerlijk in.

 

Zaterdag

weekly snaps #23 MAMA to the max

boodschapjes

Terwijl JP en Lilou thuis rustig aan deden, fietsten Maxime en ik even naar de supermarkt voor wat boodschapjes. Ze wil altijd maar mee voor 1 ding: de cupcake mix van Koopmans en dan de paddenstoelenvariant. Zegt ze ook nog: “mama, we nemen er twee mee voor de zekerheid, als reserve.” Ik moest lachen dat ze het woord “reserve” gebruikte en vond het daarom wel voor een keertje prima.

weekly snaps #23 MAMA to the max

pakketjes tijd

Ik zat op het puntje van mijn stoel toen ik deze foto maakte. Ik kon namelijk echt niet wachten deze pakketjes open te maken.

weekly snaps #23 MAMA to the max

new gadgets

Tadaaaa, mijn nieuwe speeltjes op dit moment. Met zowel de iPhone 7 plus als de fit bit ben ik enorm blij!

weekly snaps #23 MAMA to the max

leuk nieuwtje

En ineens ging de deurbel. Er werd een bos bloemen afgeleverd voor mij. Ze waren van Puckababy om ons te feliciteren met de mini-verjaardag van Lilou en ook nog iets anders…maar daar kan ik nog niks over zeggen alhoewel het op m’n lippen ligt. Aanstaande vrijdag mag het wel dus houdt de blog in de gaten.

 

Zondag

weekly snaps #23 MAMA to the max

concentratie

Zoals beloofd aan Maxime zouden we de cupcakes bakken op zondagochtend. Om half 6 stond ze al aan m’n bed hoor. “Mama, wanneer gaan we nou de cupcakes maken?” Ik heb het nog kunnen rekken tot kwart over 6, maar rond half 7 stonden we toch echt het beslag te mixen in de keuken. Nou ja, we hadden dus wel een lange en productieve ochtend, zullen we maar zeggen.

weekly snaps #23 MAMA to the max

tadaaaaaa

Het resultaat mocht er zijn. We hadden goed ons best gedaan. Maxime bleef maar proeven, want ik had gezegd dat we ze ’s middags pas zouden eten. “Nog even proeven mama of ze wel goed zijn.”

weekly snaps #23 MAMA to the max

nieuwe blogger

Dit poppetje kijkt graag mee op mijn laptop. Ik was bezig met het maken van een video en daarbij had ik goede assistentie.

weekly snaps #23 MAMA to the max

datenight

JP en ik hadden een avondje voor ons zelf en we besloten uit te gaan eten bij de Japanner.

weekly snaps #23 MAMA to the max

mmmm….

Ik moet dat niet te vaak eten, maar een paar keer per jaar kan ik er intens van genieten. Deze gerechtjes waren verrukkelijk.

weekly snaps #23 MAMA to the max

lobster

En ook de kreeft smaakte voortreffelijk. We hadden een heerlijke avond samen.

 

Dat waren ze weer. Benieuwd naar het leuk nieuwtje dat op het kaartje stond bij de bloemen van Puckababy? Vrijdag vertel ik alles erover.

Fijne week allemaal.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Weekly Snaps #23: Lilou een half jaar, afspraakjes en genieten bij het zwembad

  1. Ik ben ook super benieuwd wat er op het kaartje van Puckababy stond. Ik volg ze op de voet, want wil graag voor ons adoptiekindje ook een mooie piep halen (als we gematcht zijn). Ik twijfelde eerst, maar na het lezen (en zien) van jouw reviews ben ik helemaal overstag.

  2. Heerlijke week zo te zien aan de leuke foto’s! Die roze knuffel van Lilou, waar is die van? Die is zo schattig

  3. Gezellige snaps weer! Wat een werk zit daar in maar het kijkt zo gezellig weg! Krijg daar nog helemaal een zomers gevoel terwijl het nu helaas weer regent! ☹️

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!