Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #20: naar de babyspa en Moederdag


16 mei 2017


weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max
W

Wat een leuke week hebben we achter de rug. Ik mocht sneakers uitzoeken, Maxime ging knutselen bij Intratuin en ik genoot van de kleine dingen. Het hoogtepunt was de babyspa in Antwerpen. Ik had er hoge verwachtingen van en die bleken allemaal uit te komen. Daarnaast was het zondag natuurlijk Moederdag en werd ik goed verwend. SNAP je gezellig mee?

 

Maandag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

my office

Op maandag heb ik altijd zin om de werkweek weer te beginnen. Mijn kantoor maak ik dan als eerste gezellig en de eerste blog die ik ga maken is de ‘Weekly Snaps’.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

gezond

Dit was rond een uurtje of 10. Ik ontbijt altijd al vroeg, zo rond 6 uur dus rond 10 uur krijg ik wel weer een beetje trek. De maiscrackers met de tomatentapenade van ZOnantura zijn op dit moment favoriet.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

vlog maken

Na de Weekly Snaps download ik alle filmpjes van mijn SD-kaartje zodat de weekvlog gemaakt kan worden. Ik drink nog steeds mijn cappuccino met amandelmelk. Voel me er nog steeds goed bij zo weinig mogelijk koemelk te gebruiken.

Dinsdag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

mijn grote meid

“Mama, mama, mag ik wat bloemetjes plukken voor juffrouw Jeanine?”, vroeg Maxime op weg naar school. Zo lief, ze is nu al enorm gesteld op haar juffrouw.

 

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Ecco @ Maastricht

In de middag was ik uitgenodigd bij ECCO shoes in Maastricht. Ze wilden me graag in het zonnetje zetten voor de aankomende Moederdag.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Kon niet kiezen

Ik kon niet kiezen tussen deze drie paren. Ik vond de ballerina;s erg leuk maar ook de sneakers.

Woensdag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

De witte

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de witte sneakers. Ik deed ze woensdagochtend gelijk aan. Ze zitten serieus nog fijner dan slofjes.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Halve dag

Ik haalde Maxime op om 12.30 uur van school en samen gingen we gelijk door naar Intratuin. Ik besloot Lilou nog even bij de gastouder te laten zodat ik wat quality-time had met mijn grote meid.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

workshop

Op bepaalde woensdagen kunnen kinderen bij Intratuin een kiesworkshop volgen. Dit keer mochten ze een Moederdagcadeautje maken.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

concentratie

Ze kregen allemaal een blanco potje waar ze op konden tekenen en kleuren. Ik ga al langer naar de ze workshop en iedere keer merk ik dat ze een betere en langere concentratie heeft. Echt leuk haar zo te zien groeien.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Summer in the city

Omdat het prachtig weer was in Maastricht, besloten we ’s avonds een hapje te gaan eten. Langs de Maas zitten is met die avondzon echt heerlijk. Lijkt wel alsof je aan een boulevard in het buitenland zit;).

Donderdag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

babyspa @antwerpen

Ik was uitgenodigd bij de enige babyspa van Belgie. Deze ligt in Antwerpen en meer info vind je op hun website. Ik nam vriendinnetje Noa en haar dochtertje Liv mee. Liv en Lilou mochten samen genieten van de babyspa en daarna nog een relaxte massage die wij zelf onder begeleiding mochten geven.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

parkeren

We werden heel hartelijk ontvangen en mochten onze kinderwagens op een speciale buggy plek parkeren. Echt leuk gedaan!

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

uitkleden

Het was lekker warm binnen en Lilou werd er gelijk ontspannen van. Ze werd uitgekleed zodat ze het water in kon.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

genieten

Lilou en Liv werden ieder in een eigen spa gezet. Ze genoten er volop van.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

ontspannen

Leuk dat wij ook konden zien door het glas hoe ze met de beentjes bewogen.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

helemaal rustig

Na twintig minuten haalden we de meisjes eruit en waren ze zichtbaar moe van al dat ‘zwemmen’.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Massage

Na de spa mochten we de meisjes nog een massage geven. Er werd voorgedaan op een pop hoe wij het ook konden doen. Heel leuk een paar technieken te leren die je heel makkelijk iedere dag even kunt toepassen, vooral ook om de lucht uit de darmpjes te krijgen.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

Lunchtime

Na ongeveer anderhalf uur stonden we buiten en lagen de meisjes voldaan te slapen. Wij besloten even gezellig te gaan lunchen. Daarna reden we weer terug naar huis en vonden we het unaniem de moeite waard. Echt een aanrader om eens met je baby’tje te doen.

 

Vrijdag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

giechelen

We werden wakker en Maxime vroeg of Lilou nog eventjes bij haar in bed mocht liggen. Ze vindt dat echt geweldig! Zo leuk om ze samen te zien knuffelen. Ze genieten zichtbaar van elkaar.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

outfitfoto’s maken

Het was prachtig weer en ik besloot outfitfoto’s te maken voor een nieuwe What We Wear. Had je ‘m al gelezen (klik).

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

borreltijd

Maxime keek tv, Lilou deed een dutje en papa en mama besloten gezellig te borrelen in de tuin. Ik kan wel weer wennen aan die zomerse avonden.

Zaterdag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

spelen samen

Lilou zoekt iedere dag meer en meer de interactie op. Hoe gekker Maxime met haar doet hoe harder ze lacht. Die babylachjes vind ik echt mega leuk.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

zo fijn!

Ik vind de  comfort cover van Joolz een geweldige uitvinding. Deze cover rits je heel makkelijk aan de kap vast. Hij houdt zon, licht en geluid tegen waardoor Lilou heerlijk kan slapen in de kinderwagen.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

outfitje

Ik was even helemaal verliefd op het outfitje van Lilou. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van al dat roze.

Zondag

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

verrast!

Om 05.50 hoorde ik een stemmetje in mijn oor fluisteren: “mama, het is Moederdag, mag ik nu het cadeautje geven?” Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen haar terug naar bed te sturen. Ik antwoordde dat ik heeeeel nieuwsgierig was. Ze rende als een malle naar haar kamer en kwam vrij snel weer terug gesprint. Natuurlijk was ze te ongeduldig het mij open te laten maken en deed ze dat alvast voor me, zo schattig! Wat was ze trots op haar knutselwerkje en ik ook!

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

en voor onze moeders

En ook voor onze eigen mama’s hadden we een cadeautje klaar.

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

dit…

Lilou viel ’s middags in de box in slaap wat niet heel vaak gebeurd. Het liefste slaapt ze toch in haar ledikantje. Ik liep langs de box en zag dat ze in slaap was gevallen. Ik heb denk ik wel 5 minuten staan staren naar dit plaatje. Wat een geluk!

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

nieuw truitje

JP wilde even op de kinderen letten en daardoor kon ik een uurtje de stad in om wat boodschapjes te doen. Ik kwam toevallig langs een etalage en zag dit gave truitje hangen. Gelijk gekocht!

weekly snaps #20 babyspa moederdag ecco MAMA to the max

rijkdom

“s Avonds gingen we voor Moederdag uiteten en voordat we het restaurant naar binnen gingen wilde ik nog een foto maken met de meisjes voor het plakboek. Wat was mijn eerste Moederdag, als mama van 2, geweldig. Ik ging slapen en bedankte God maar weer eens voor deze twee geschenken.

Dat was onze week weer in Snaps. Hoop dat jullie ook allemaal een fijne Moederdag hebben gehad. Tot volgende week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #20: naar de babyspa en Moederdag

  1. Hallo, wat een leuke blog zeg , vind het altijd zo leuk om naar te kijken word er helemaal vrolijk van , en die 2 schatten van jou mag je trots op zijn hoor!
    Je foto’s zijn ook heel mooi je maakt er echt werk van, ik blijf genieten volg alles zo leuk een dikke knuffel voor je kindjes

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!