Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #2


15 januari 2016


<

Vandaag deel ik alweer de tweede Weekly Snaps van dit jaar. Ik vind het nog steeds erg leuk om iedere donderdagavond een weekupdate te schrijven voor jullie en een aantal foto’s uit te lichten, zodat jullie een idee krijgen van wat ik allemaal gedaan heb de aflopen week. Voor mijzelf is het even de week evalueren en een aantal dingen schrijf ik ook weer in Maxime haar dagboekje dat ik bijhoud voor haar. Neem een kopje thee en kijk gezellig mee!

Vrijdag

snap1

Maxime en ik gingen gezellig op visite bij onze lieve vriendinnetjes. Roxanne is een goede vriendin van mij en zij heeft ook drie meisjes waar Maxime heel fijn mee kan spelen. We vinden niks fijner dan een hele dag bij elkaar hangen en eigenlijk niet veel speciaals doen. De kindjes kijken televisie, spelen buiten of in de huiskamer en wij vermaken ons met een kop koffie. We lunchen dan gezellig met elkaar en zoals afgelopen vrijdag verplaatsen we wat meubels in Roxanne haar woonkamer, omdat we daar gewoon zin in hadden haha. Op de foto zie je dat Maxime en ik nog wat gekkigheid uithaalden want ze was helemaal weg van de zonnebrillen die ze gevonden had. De witte mocht ze houden en die is ook een paar dagen niet van haar zijde geweken.

Zaterdag

snap2

 

Na de feestdagen had de was zich enorm opgestapeld. Ik kwam er niet meer onderuit en heb een ochtend lang staan strijken. Niet mijn grote hobby, dus ik was redelijk gaar na de middag. Ik wilde er nog even uit met Maxime en dan is er niks leukers om naar ons kleine nichtje Sophia te gaan. Ook onze hond Juulke ging mee en het is echt schattig om te zien hoe hij steeds weer naast dat kleine hummeltje gaat liggen en haar probeert te beschermen. We genoten allemaal van Juulke en Sophia samen.

Zondag

snap3

 

Het was prachtig weer in Maastricht en we besloten dan ook erop uit te gaan. We maakten een heerlijke wandeling door het stadspark en dronken daarna thee op een terrasje met verwarmde lampen. Heerlijk! Maxime moest natuurlijk weer haar zonnebril op haha en dat leverde dit schattige plaatje op. ’s Middags zijn we opnieuw de stad in gegaan omdat de stadsprins van Maastricht uitgeroepen werd. Altijd een spannend moment! Extra leuk was de ontknoping want het bleek een goede bekende te zijn! Ik kreeg in een keer weer heel veel zin in carnaval en ga dan ook komende week eens goed bedenken wat ik ga aandoen.

Maandag

snap4

 

We kregen de Hello Fresh box opgestuurd om te testen. Mijn schoonmoeder en JP maakten de box open en waren super enthousiast. Alles was mooi verpakt en er zaten veel verse producten in zoals verse zalm, koolrabi, basilicum en nog veel meer. We besloten om de eerste dag kipgyros te maken. Dat smaakte goed zeg! Ik ging vroeg naar bed want ik was best wel verkouden en wilde even een nacht goed slapen.

 

Dinsdag

snap5

 

’s Ochtends bracht ik Maxime naar de gastouder en vervolgens fietste ik nog even langs kantoor om mijn treinkaartje op te halen. Ik ging namelijk gezellig een dagje naar Den Bosch, omdat ik daar had afgesproken met lieve vriendinnetje Kelly van kellycaresse.nl. We hebben elkaar nog niet zo lang geleden leren kennen maar we hebben wel echt een klik en vinden het heerlijk om samen te kletsen over onze blogs en ideeën met elkaar uit te wisselen. Ze is overigens hoogzwanger en zag er prachtig uit! Op de andere foto zie je mij nog twee jurkjes scoren bij de kassa van Zara. Kelly nam me even mee shoppen in het gezellige stadscentrum van Den Bosch. Wat is het daar gezellig zeg! Ik proefde een beetje de sfeer van Maastricht….love it! We namen afscheid en waarschijnlijk zie ik haar pas weer als we op kraamvisite gaan bij het nieuwe prinsesje. ’s Avonds nog best wel lang doorgewerkt,want ik moest nog twee artikelen schrijven omdat ik verder deze week er geen tijd meer voor zou hebben. Gelukkig kreeg ik de artikelen wel af en ging ik rond half 12 slapen en dat is echt laat voor mijn doen!

 

Woensdag

snap6

 

Maxime was niet heel lekker en daardoor besloot ik haar thuis te houden. We hadden een heerlijk winters dagje. We douchten samen, veel te lang haha. We aten samen een plakje cake met slagroom erop, keken Frozen (voor de eerste keer) en we waren er helemaal weg van. Maxime is helemaal fan van Elsa, maar geloof dat ieder meisje dat wel is hè haha. Verder deden we echt helemaal niks speciaals. JP kwam thuis rond 17 uur en toen ben ik nog even snel de stad in gefietst omdat ik twee truitjes die ik online kocht bij Vanillia, ben gaan omruilen in een kleinere maat. Zal de truitjes snel met jullie delen want ik vind ze helemaal geweldig. Ik kocht eerst niet vaak iets bij Vanillia maar de laatste tijd ben ik echt fan!

’s Avonds ging ik naar de nieuwjaarsborrel van de netwerkclub waar ik bij zit. Ik zit in een hele leuke club van 30 vrouwen. Dat is super gezellig want zo kun je buiten je werk om ook eens met andere vrouwen kletsen. Als verrassing kwam de stadsprins ook nog een uurtje binnen. Zijn vrouw is namelijk ook lid van onze vrouwenclub, dus zij had dat geregeld. Super leuk! Nog een grotere verrassing was het dat er twee dames een medaille kregen van de prins. En guess what…eentje daarvan was ik! Ik kreeg de medaille met als reden dat iedereen het super fijn heeft gevonden dat ik ondanks mijn drukke leven toch ben gebleven dit jaar. Ik had aangegeven dat ik er mee wilde gaan stoppen omdat ik veel weg ben en ik niet vaak meer kan komen. MAMA to the max heeft even een hoge prioriteit en daardoor moet ik vaak de keuze maken om andere dingen te laten vallen. Toch ben ik blij dat ik ben gebleven en daar werd ik super voor beloond en kreeg ik deze gave medaille opgespeld.

Donderdag

snap7

 

Kim en ik gingen weer eens een dagje op boevenpad haha. Een keer in de maand gaan we naar mijn mediabureau om vanalles door te nemen. Campagnes die zijn afgelopen, lopende campagnes en opdrachten die eraan gaan komen. Ik vind dit altijd een heerlijk moment want dan nemen we echt allemaal een hele dag de tijd om eens even goed te evalueren. Normaal is iedereen natuurlijk gewoon druk aan het werk en gaat alles op een hoog tempo door. Zo’n dag bij het mediabureau geeft ons de mogelijkheid even een kritische blik te werpen naar alles en te kijken wat er goed loopt en waar we dingen anders aan moeten pakken. Ik weet helemaal niet of jullie geïnteresseerd zijn in deze kant van mijn vak maar als dat zo is dan laat het me weten dan zal ik vaker eens iets schrijven over het leven achter de schermen van MAMA to the max!

 

Dit was alweer mijn weekoverzicht. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wie er ook carnaval gaat vieren? En ook nieuwsgierig naar wie de Hello Fresh box al een keer besteld heeft. Weet je al dat ik een kortingscode heb als je de box voor de eerste keer besteld? Kijk maar eens hier.

Fijn weekend alvast!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Weekly snaps #2

  1. Wat een heerlijke week! En ik zag je ook al bij Kelly langskomen in haar weekoverzicht. Leuk! Ik ben wel benieuwd naar Mama to the Max achter de schermen. Lijkt me leuk om te zien en lezen hoe dat gaat. Fijne dag en alvast een fijn weekend gewenst!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!