Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #15


19 april 2016


<

De snaps van de afgelopen week staan natuurlijk helemaal in het teken van onze vakantie in Spanje. Maxime en ik genoten samen van een heerlijke moeder-dochter vakantie. Voor de eerste keer vliegen, voor de eerste keer een hele week samen in één bed slapen en ook voor het eerst helemaal alleen zwemmen in het zwembad. Wat hebben we genoten samen met mijn vriendinnetje Roxanne en haar twee dochtertjes. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Maandag-vliegen

 

We werden ’s ochtends wakker in het zonnige Spanje. We hadden een hele fijne vlucht gehad en Maxime was nog helemaal onder de indruk van haar eerste keer in het vliegtuig. Ze heeft heel vaak uit het raampje gekeken, omdat ze onder de indruk was van de wolken. Ze hoopte ook steeds dat ze vogeltjes zag, maar dat was een kleine teleurstelling.

Maandag-zwembad

We werden wakker en dit was onze eerste kennismaking met het geweldige zwembad. Wat lag het er mooi bij en wat moest ik even een paar keer met mijn ogen knipperen om echt te beseffen dat we er een weekje tussenuit zijn gegaan. De relaxmodus ging aan en de vakantie kon echt beginnen.

Maandag-jus

 

We maakten iedere ochtend verse jus voor ons allemaal. De kinderen waren er dol op. En hoe leuk was het om de sinaasappels zelf te gaan plukken bij de fruitbomen naast het huis. Een echt vakantiegevoel!

Dinsdag-maxime

 

We gingen er de eerste middag gezellig op uit. We moesten natuurlijk even de boodschappen doen en ik wilde graag het dorpje Alhaurin de la Torre leren kennen. Bij terugkomst kon Maxime niet wachten om een duik te nemen in het zwembad. Helaas was het water nog ietsje te koud voor haar en besloten we om nog een dagje te wachten met zwemmen. ’s Avonds vielen we allemaal als een blok in slaap. Waarschijnlijk nog wat moe van de reis en een eerste dag met veel indrukken.

Maandag-water

Dinsdag

Dinsdag-koffieHoe fijn is het om ook in Spanje wakker te worden met mijn favorite koffie: Nespresso. Alleen smaakte mijn eerste kopje nog beter dan hier in Nederland. Ik dronk het heerlijk op aan de rand van het zwembad. Wat een perfect moment (L)

Vrijdag-relaxen

En terwijl Roxanne en ik rustig wakker werden, speelden de meisjes al heel gezellig met elkaar. Thuis spelen ze binnen met het speelgoed maar nu was het extra feest om lekker te knoeien met water.

Dinsdag-spelen

 

Voor de dinsdagmiddag stond een bezoek aan Malaga gepland. Wat is dat een verrassend mooie stad zeg. Ik heb eigenlijk nooit beseft hoe een grote stad dat is. En omdat we vrouwen zijn moest er natuurlijk ook geshopt worden. Hoe relaxed dat alles bij Zara veel goedkoper is dan bij ons. Ik heb heel wat leuke items geshopt voor Maxime en mij.

woensdag-shop

 

woensdag-ijs

We besloten ook een hapje te eten in Malaga. Maxime at haar hele bordje leeg en daarom verdiende ze en toetje. Ze koos voor een versgemaakt bolletje chocolade ijs. Dat was smullen!woensdag-spelen

Nadat we wegliepen bij het restaurant moesten de dametjes zich even uitleven. Ze zagen een waterfonteintje en dat was natuurlijk veel te leuk om te negeren. Ze waren uiteindelijk drijfnat, maar wat hadden ze een lol. Gelukkig had ik een droog setje kleren bij (jaja, altijd mee en al vaak moeten gebruiken!). Op de weg terug naar huis lagen alledrie de meiden te slapen in de auto. We hoefden ze maar in bed te leggen en wij genoten nog even na van een koud, Spaans wijntje.

 

Woensdag

Donderdag-mam-en-mim

We vroegen de meisjes wat ze wilden doen en Mimi was helemaal bezeten van het zwembad. Ze was er dinsdagmiddag al even in geweest en dankzij het fijne Puddle Jumper vest, dat we kregen van vrienden, kon ze makkelijk alleen vertoeven in het zwembad. Ze bleef heel veilig boven drijven en kon niet naar voren kiepen. Ik was meteen gerustgesteld en ze heeft er heel veel plezier van gehad.

Donderdag-samen

We genoten volop!

Donderdag-groep

En ’s avonds gezellig met z’n allen dineren. We wilden nog helemaal niet uiteten, omdat het thuis even gezellig was. De meisjes aan hun roze tafeltje en de mama’s ernaast.

Roxanne is de kookster van ons tweeën en bereidde voor ons allemaal een heerlijk spaghetti maaltijd. Zelfs zo’n gewone pasta smaakte op vakantie nog 20x beter dan thuis in Nederland, haha. Ook de meisjes smulden gelukkig goed van het eten.

woensdag-pasta

Donderdag

Vrijdag-smorgens

 

Wakker worden op het gemak met een kommetje vers fruit en wat muesli is altijd een goed idee.

Vrijdag-zwemmen

Maxime had geen tijd voor het ontbijt. Ze wilde meteen gaan zwemmen. Ze bleek een echt waterratje.

Vrijdag-dutje

Van al dat zwemmen word je moe en dan is een dutje tussendoor heel fijn. Ik genoot ervan hoe ze daar zo lag en ik mijn boekje kon lezen.

Vrijdag-pizza

’s Avonds bestelden we pizza’s en aten we deze gezellig op bij het zwembad. Van al dat zwemmen en de hele dag de zon op je bol krijg je honger. We smulden samen ervan. Echt een meidenavond.

Vrijdag

zaterdag-hello

Vrijdag was stranddag. We installeerden ons op de strandbedjes en de eerste cocktails werden besteld.

zaterdag-zee

Maxime genoot van het zand. Ik vond de wind erg verraderlijke daarom liet ik haar jurkje van Polarn O Pyret wel aan, omdat ik vele te bang was dat ze zou verbranden. Zon en wind vind ik een zeer gevaarlijke combinatie.

zaterdag-strand

Even een duikje in de zee gaan nemen. Brrr wat was het nog koud in het water.

zaterdag-poen

Sun, sea, sand en salty kisses….(L)

zaterdag-paella

 

We sloten de dag af met een overheerlijke paella schotel aan zee. Die stond op ons lijstje om echt te eten op vakantie en wat was het geslaagd!

Zaterdag

zondag-ijs

We vertrokken al vroeg naar Malaga om te gaan winkelen in El Corte Ingles, het grote, bekende warenhuis in Spanje. Nadat de meisjes heel braaf waren geweest ochtend ze een ijsje uitzoeken.

zondag-laatste-dag

En verder genoten we van de laatste dag in Spanje. Maxime wilde gelijk haar nieuwe sandaaltjes aan die we eerder die dag kochten. Ze was er zo trots op.

 

Zondag

zondag-uitzicht

 

Zondag werden we al vroeg wakker en nam ik het geweldige uitzicht waar ik een week van had mogen genieten nog een keertje goed in me op. Wat was het er mooi.

 

 

zondag-koffie2

In het vliegtuig bestelde ik snel een cappuccino en tot mijn verbazing was die ook nog eens heel lekker. Je kunt het slechter treffen met de vliegtuigkoffie.

 

 

zondag-koffie

 

En na een halfuur op onze koffers gewacht te hebben en onze rit naar Maastricht nog moesten voortzetten, namen we even een break bij Starbucks in Eindhoven-airport.

We waren uiteindelijk in de namiddag weer thuis. Heel erg blij om papa natuurlijk weer te zien. We knuffelden hem even helemaal dood haha en ik zag aan zijn gezicht dat hij toch ook wel blij was dat we er weer waren.

We haden een topvakantie en het was erg speciaal om dit een keertje alleen met Maxime te doen. Het is heel erg goed gegaan en zeker voor herhaling vatbaar!

Een speciale dank gaat uit naar mijn lieve vriendinnetje Roxanne. Bedankt lieve schat dat we met jullie mee mochten. We hebben het heel erg fijn gevonden met jullie en wat ik je ook al appte: Ze zeggen wel eens: op vakantie leer je je vrienden echt kennen. Dat is voor ons ook gebleven alleen dan in de meeste positieve zin. Friends for life!

Dat was de vakantieweek alweer. Nu hopen dat we wat beter weer krijgen hier in Nederland…ik stopte nog wat zon in ons koffer, maar niet genoeg om het hier ook 25 graden te laten worden. Snel maar weer op zoek gaan naar de volgende vakantie;)

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Weekly Snaps #15

    • Hi Marloes, het was ook heel gezellig! Het huis is helaas niet online te boeken. Maar je kunt wel een glimp van het huis opvangen in mijn vlog van vandaag 🙂 Liefs Marjon

  1. Wat een leuk verhaal en heerlijke vakantie! En wat een prachtig huis? Is dit het huis van je vriendin of hebben jullie het online geboekt? Ik zie mezelf hier al zitten.

    • Hi Jes, het was echt heerlijk! Het huis is helaas niet online te boeken, maar is van de ouders van mijn vriendin. Wil je weten hoe het er uit ziet? Dan kan je dit bekijken in de vlog van vandaag. Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!