Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #14


12 april 2016


<

De Weekly Snaps van deze week staan helemaal in het teken van vakantie. Ik genoot deze week van een heerlijke me-time. Heb deze week veel voor uit gewerkt en gesport. Mimi was al helemaal in de vakantie sferen en heeft mij geholpen met inpakken en genoot van het zonnetje in de tuin. Volgende week zien jullie mijn vakantiefoto’s! Benieuwd hoe de week verliep? Kijk dan snel verder.

Maandag

Maandag-me-time

Maandagochtend had ik even tijd voor mijzelf. Ik had Mimi al vroeg naar haar gastouders gebracht, waarna ik mijzelf trakteerde op een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Dit probeer ik eigenlijk iedere maand te doen en ik merk dat mijn huid hier echt bij gebaad is. Doen jullie dit ook vaker?

Maandag wandelen

Het ’s middags haalde ik Mimi weer op en zijn we een heerlijke wandeling gaan maken in het bos. Niet alleen Mimi en ik vinden het heerlijk om hier te wandelen, ook Juulke kan zijn geluk niet op.

 

Dinsdag

Dinsdag-daar-gaan-we

Voor dat ik naar kantoor vertrok, ben ik heerlijk een uurtje gaan sporten. Ik vind het altijd heerlijk om mijn dag zo te beginnen. Dan kan ik weer met frisse energie aan de slag :).

 

Dinsdag-sporten

Dit zijn absolute sport essentials. Een flesje water voor de verkoeling, enkelgewichtjes en dumbells. Wat zijn jouw sport essentials?

 

Woensdag

Woensdag-kemissies

Woensdag is Maxime altijd thuis en dan probeer ik ook van uit huis te werken. Dit winkeltje kreeg Maxime tijdens haar verjaardag. En ik ging vandaag boodschappen bij haar doen :). Zo leuk, ze kan hier echt uren mee spelen!

Woensdag-naif

Oeps, ik ben toch even snel naar kantoor toe gegaan. Want dit leuke pakketje stond op me te wachten. Zoals jullie weten zijn wij helemaal fan van NAIF producten. En ze waren zo lief om mij dit pakketje op te sturen. Komt goed uit, want zondag vertrek ik op vakantie.

Woensdag-mimi

Woensdag was het weer echt fantastisch! Mimi was al helemaal met haar gedachte op vakantie en zette mijn zonnebril op. Hoe lief?

Donderdag

Donderdag-taart

Mmmm, ik begon de dag op kantoor met een heerlijk stukje appeltaart. Gewoon zomaar 🙂

Donderdag-hagel-

Zo heerlijk als het weer was in de ochtend, zo slecht werd het weer in de middag. Heeft bij ons super hard geregend, geonweerd en gebliksemd. We hebben zelfs last gehad van hagel. Gelukkig zat ik binnen met een heerlijk kop thee.

 

Vrijdag

Vrijdag-modderpool

Na de regenbui van gisteren lagen er overal modderpoelen. Onderweg naar het peuterdansen, vond Mimi het helemaal geweldig om even te spetteren. Gelukkig had ze haar regenlaarsjes aan.

Vrijdag-koffiepauze

Tussen het dansen door kunnen de kindjes even genieten van hun pauze. En mama natuurlijk ook 😉 Ik genoot van een heerlijke cappuccino en Maxime genoot van haar chocomel.

 

 

Vrijdag-vrijdag-tuttelen

Na het dansen gaat Maxime altijd gelijk in bad. En gaan we heerlijk de rest van de middag tuttelen op bed.

 

Zaterdag

Zaterdag-schoenen

Morgen komt er een hele leuke vlog voor jullie online! De hele vlog zal in het teken staan van onze vakantie. Wil je als een van de eerste op de hoogte  worden gehouden van mijn vlogs? Abonneer je dan hier.

Zaterdag-foto

Mimi is al net zo gek op foto’s maken als ik. De hele dag loopt ze met haar camera rond en maakt foto’s van alles wat ze tegenkomt. En eerlijkheid gebied me te zeggen, soms zitten daar hele leuke foto’s tussen :).

 

Zaterdag-bed

Maxime heeft heel erg veel zin in onze vakantie. De hele dag heeft ze gevraagd wanneer we gaan vertrekken, haha. Toen ik het koffer eindelijk ging inpakken, zette ze daarom maar haar zonnebril op.

Zondag

zondag-let's-go

Yes, vandaag vertrekken we naar Marbelle! Ik maak nog even de laatste dingetjes in orde voor de blog en ga dan nog even verder met inpakken.

 

Zondag-vakantie

Mimi had er echt ontzettend veel zin in! Ze was de hele dag aan het vragen: ‘gaan we nu?’ Maar we moesten toch echt even wachten tot dat we half 4 zouden worden opgehaald. Om de tijd de dode heb ik wat spelletjes met haar gespeeld.

 

Zondag-lets-go

En daar gaan we! Voor Maxime was dit de eerste keer vliegen. En ik moet zeggen ik was echt heel erg zenuwachtig voor de vlucht. Want hoe zal het gaan? Zal ze last krijgen van haar ogen of zou ze misselijk worden? Gelukkig waren dit zorgen om niets, want Maxime heeft zich voorbeeldig gedragen.

 

Zondag-happy

Ja, we staan met vaste voeten op de grond. Het weer in Spanje is echt heerlijk, zo om en na bij de 25 graden. We kunnen echt gaan genieten!

 

 

Zondag-spain

Mimi was wat moe van de vlucht en ging even in de kinderwagen zitten. Dit vond ik helemaal niet erg, zo kon rustig op onze bagage wachten. Links van Mimi zie je trouwens mijn vriendin, samen met haar en onze kinderen zal ik een week in het huisje van haar ouders verblijven.

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!