Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #12: teddyberen ziekenhuis, lenteweer en feestelijke opening


21 maart 2017


weekly snaps #13 - MAMA to the max
W

Was het afgelopen donderdag nou echt bijna 20 graden in Maastricht? Wow, wat was het een prachtige dag. Ik genoot in mijn kantoor van de voorjaarszon en ’s avonds liepen we nog even door het stadspark, waar het super druk was. Ook bofte Maxime onwijs, want ze mocht met de kleuterklas mee naar het teddyberenziekenhuis. Wat was dat een feest. Vrijdag was ik uitgenodigd bij de opening van de eerste shop-in-shop van Stokke in Babypark Heerlen. Ik kreeg ook een gepersonaliseerd beugel mee voor de tripp trapp stoel! In het weekend waren we veel binnen vanwege de regen, maar ook dat heeft z’n charme. Snap je gezellig mee?

 

Maandag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Nog steeds spannend

Maxime mocht voor de tweede keer gaan oefenen. Je ziet dat ik het nog steeds erg spannend vond…ik vergat gewoon mijn fiets op slot te doen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Luizenzak

Ik haalde Maxime rond 12 uur weer op en toen bleek haar jas in deze zak te zitten. Een luizenzak vertelde de juf mij. Iemand al eens van gehoord? Voor mij was het helemaal nieuw. Zou het echt helpen? Komen die krengen niet overal??

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Fanmail

Van grote fan Myrthe kregen we deze onwijs lieve romper. Dankjewel lieve Myrthe, wat heb je die mooi gemaakt!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

lieve juf

De juf van de kleuterklas is zo lief dat ze me af en toe foto’s stuurt via de app. Zo zie ik dat Maxime het ontzettend leuk heeft in de klas.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Lunchtime

Maxime wilde perse even ergens een tosti eten voordat ze naar de opvang moest. Ik nam een heerlijke champignonsoep.

 

Dinsdag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Love HEMA

Wakker worden en dit snoetje zien, is goud waard!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Jammie

Kibbeling met een frisse salade was mijn lunch. Ik moet eerlijk zeggen dat die ‘supermarktvis’ best wel heel erg lekker was!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Gek doen

JP en Maxime hebben samen een soort van hobby…gek doen met snapchat filters… ze liggen dan echt in een deuk. We waren hier trouwens aan het wachten om aan tafel te kunnen in het Van der Valk restaurant.

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Garnaalkroketjes

Mijn voorgerecht waren deze heerlijke garnaalkroketjes.

 

Woensdag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

In de rij

Wat was Maxime een bofkont. Ze viel gelijk met haar neus in de boter. Ze mocht tijdens haar derde oefendag in de kleuterklas, mee naar het teddyberenziekenhuis (in het echte ziekenhuis in Maastricht).

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Pip was ziek

Iedere leerling mocht een knuffel meenemen die geholpen moest worden. Maxime besloot Pip mee te nemen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Doktertje spelen

Alle kindjes kregen een dokter toegewezen waarmee ze aan de slag gingen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Hartdokter

Ze mochten zelf kiezen naar welke ‘afdeling’ ze wilden gaan. Maxime wilde als eerste naar de hartdokter.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Röntgen

En vervolgens naar de röntgen. Ze keek haar ogen uit.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Diploma

Op het laatst kregen ze een diploma dat ze geslaagd waren als teddyberendokter. Wat was het een leerzame en gezellige ochtend. Ik vond het erg leuk dat ik er ook bij mocht zijn. Ik vroeg me na afloop alleen wel af of ik nou zo’n moeder ga worden die zich overal voor gaat opgeven, haha. Ik ben benieuwd…;)

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Verwend

In de middag hadden we afgesproken met vriendinnetje en blogger bij MAMA to the max, Janine. We dronken gezellig koffie terwijl onze meisjes met elkaar speelden. Het weer was zo goed dat we zelfs buiten op het terras konden zitten. We werden ook erg verwend met een verwentasje met allemaal echte meisjesspullen voor ons drietjes. Zo lief!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Zwangerschapsdementie

Ik ging in de namiddag nog even snel langs kantoor om mijn stempas op te halen. Ik had de dag ervoor al opgeschreven dat ik moest gaan stemmen….erg typerend voor mijn leven op dit moment. Na de bevalling ben ik zo ontzettend vergeetachtig geworden. Het is nog nooit zo erg geweest. Ik vergeet zoveel dat ik JP dankbaar ben dat hij er zoveel begrip voor heeft, want samenleven met mij is op dit moment best een uitdaging haha.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Plicht volbracht

Ik stemde in onze wijk bij stemdistrict 15.

 

Donderdag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Goodmorning

Deze meisjes zijn nu al onafscheidelijk van elkaar. Lilou moet ’s morgens vaak even bezig gehouden worden als ik me snel wil aankleden. Maxime is hier de meest aangewezen persoon voor. Zodra Lilouke haar grote zus ziet is ze vrolijk en lacht ze aan een stuk. Had je trouwens gisteren de blog gelezen over de eerste ontmoeting van de zusjes? Die vind je (nog eens) hier.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Hello beautiful office

Ik mocht weer een dagje werken op kantoor. Wat lag Withuishof er mooi bij in het zonnetje.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Lakken maar

Joyce kwam weer langs om mijn nagels te lakken. Ik ging voor een heel zachtroze kleurtje dit keer.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Lentekriebels

Ik maakte mijn kantoor een beetje lenteklaar. Wat een andere sfeer gelijk ‘in huis’.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Zara home

Op donderdag heeft Maxime zwemles van 17 tot 18 uur in het centrum van Maastricht en dan loop ik altijd even een rondje door de stad. Zara home is eigenlijk wel wekelijkse kost. Ik doe er altijd veel inspiratie op.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Selfie met de wagen

En nog een selfie in de Esprit winkel. Ik ben nog op zoek naar een leuk jurkje, maar hier kon ik niks vinden.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Wat een weertje!

Het was zo een lekker weer dat we na het zwemmen nog even door het stadspark liepen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Acrobaatje

Maxime zag al snel dat er een man aan het oefenen was op een touw dat gespannen was tussen twee bomen. Ze rende erop af en vroeg of ze ook eens mocht proberen.

 

Vrijdag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Dansje doen

Het was weer peuterdanstijd in de ochtend.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

In de kring

De laatste minuten van de les mogen de ouders er ook bij zijn.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

afscheidsuitje

Maxime had daarna een hele bijzondere dag. Haar gastouders hadden haar uitgenodigd voor een afscheidsdagje. Ze neemt langzaam afscheid en de laatste dagen dat ze naar de vertrouwde gastouderopvang gaat zijn bijna geteld. Zo lief dat de gastouders (Maxime heeft er 2) haar uitgenodigd hadden het afscheid gezellig af te sluiten. Ze gingen een dagje naar het Gaia Park. Deze foto kreeg ik in de loop van de dag doorgestuurd.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

On our way

Samen met vriendinnetje Mandy ging ik naar de opening van de eerste shop-in-shop van Stokke in Babypark Heerlen. Eindelijk eens een thuiswedstrijd voor mij. Heerlen ligt maar 20 minuutjes rijden van Maastricht.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

@Babypark Heerlen

Allemaal lekkers ter gelegenheid van de opening.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

met mijn poppetje

Lilou was wel gezellig mee. Af en toe knuffelen met haar was geen straf.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Proost!

Openingen vier je met champagne ;).

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Die is groooot

DE XXXXL tripp trapp van Stokke. Ik voelde me ineens ook een klein kindje.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Lieve Janine

Janine (van pret-a-pregnant) was er ook. Even gezellig gekletst en natuurlijk een foto samen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

multitasken

Lilou op de ene arm en met de andere foto’s maken. Jaja, deze moeder kan het allemaal!

Zaterdag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Binnen-blijf-weertje

Dat was even een contrast met donderdag. Vies, ongezellig weer was het. We bleven lekker binnen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

knutselen

Gelukkig kwam de oppas een paar uurtjes om gezellig te knutselen met Maxime.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

gezelligheid

En ook Nicole kwam langs zodat we nog een paar dingetjes konden doen voor MAMA to the max.

Zondag

weekly snaps #13 - MAMA to the max

kiekeboe

Ohhh deze foto was eigenlijk niet bedoeld om te publiceren, maar ik vind dat ze hier zo grappig kijkt. Maxime was blijven slapen bij haar nichtje dus Lilou en ik hadden extra veel knuffeltijd met z’n tweetjes.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

grote wandeling

Daarna maakten we een grote wandeling met onze hond.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

herinneringen

Ik wandelde op de St.Pietersberg en zag in de verte het ziekenhuis liggen. De momenten van de bevalling flitsten door mijn hoofd en ik was dankbaar dat het allemaal zo goed is verlopen.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Outfit of the day

In de middag gingen we naar de babyborrel van vrienden. Lilou had voor het eerst schoentjes aan. Zo schattig, niet?!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Candytable

Maxime was helemaal onder de indruk van de candytable.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Grote meid

Ze wordt ineens zo groot!

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

Plakker-de-plak

Bah, wat is dat toch vies spul die suikerspinnen…gelukkig vond Maxime het ook helemaal niet lekker.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

The three of us

En nog even een foto gemaakt met allebei mijn meisjes.

 

weekly snaps #13 - MAMA to the max

liefde voor papa

Maxime en JP zijn echt twee knuffelkonten. Ik kon het niet laten dit moment even vast te leggen. We hadden een heerlijke middag en ik genoot ervan met ons viertjes op stap te zijn.

 

Gisteren hebben we de astrologische lente mogen verwelkomen, laten we hopen dat het weer zich er ook naar gaat gedragen. We proefden afgelopen donderdag al een keertje eraan en dat voelde echt goed. Ik kan niet wachten de winterjas in de kast te hangen en weer naar buiten te gaan met alleen een vest..

Tot volgende week!

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the maxBanner 500 x 500 Rompers

 

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Weekly Snaps #12: teddyberen ziekenhuis, lenteweer en feestelijke opening

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!