Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #12: weddingpreps in France met la papa


26 maart 2018


weekly weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max 12 mamablog MAMA to the max
<

Afgelopen week was niet zomaar een weekje dat je even op de automatische pilot zet. Er gebeurde veel, vooral leuke dingen, maar dat putte me mentaal ook wel goed uit. Zo zag ik mijn rechterhand en vriendinnetje Désiré weer na een dikke maand. Zo blij ben ik dat ze er weer is! We gingen heerlijk lunchen om even goed bij te praten. Woensdag ging ik weer naar Zuid-Frankrijk voor de bruiloft en dit keer samen met mijn papa. Wat was het speciaal! Maar ook héél druk en daarom maakten we er een super relaxed weekend van. En owwwww ja, ik mocht een paar sneakers uitzoeken bij Scapino en guess what…ze zijn deze week in de aanbieding voor maar 39,99 euro. Benieuwd welke? Veel SNAP plezier.

Maandag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

goodmorning

Tegenwoordig worden we alweer wakker met daglicht. Jeetje, wat een verschil hè. Ik vind dat echt zoveel fijner. Snel Lilou aankleden en klaarmaken om naar de gastouder te gaan.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

eindelijk

Jaaaa, finally reunited. Deesje werkt al vanaf vorig jaar bij MAMA to the max, maar na haar afstuderen in december wilde ze graag nog even een maandje ertussenuit. Afgelopen maand was ze in Australië, waar ze een te gekke tijd heeft gehad. Gelukkig is ze ook weer blij om hier te zijn. Ik trakteerde haar op een heerlijke lunch. Dat was ook nog een cadeautje voor haar afstuderen.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

cheers

We kletsten en kletsten, want we hadden natuurlijk allebei veel meegemaakt afgelopen maand. We werden door het restaurant eruit gezet om 15.00 uur toen de lunch echt gedaan was en wij nog de enigen in het restaurant waren, haha.

Dinsdag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

nee hè

Nee hè, niet weer... was het eerste wat ik dacht toen ik naar buiten keek. Ik vind het echt niet meer leuk die sneeuw! Pffff weer door de kou naar school. Ik ben zo toe aan lekker weer.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

wachten

Tegenwoordig wil Maxime altijd gezellig bij me zitten als ik me opmaak. We kletsen dan samen wat en eigenlijk is dat reuze gezellig.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

make-uppen

Ik ben zo blij met mijn fijne make-up tafel. Ik had voorheen nooit zin om me op te maken, maar nu ik er lekker bij kan gaan zitten, vind ik het juist leuk om te doen. Maakt echt een verschil hoor of je moet staan of kunt zitten. Tip van mij dus ;).

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

uitstapje

Ik had een ochtendje vrij gepland, want ik wilde graag weer mee met Maxime en haar klas naar het berenziekenhuis. De eerstejaars studenten stonden weer klaar om de kleutertjes vanalles te leren over het ziekenhuis en hun knuffel te helpen met de pijn.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

beer was ziek

Maxime haar knuffel (Pip) had, volgens Maxime, buikpijn en pijn aan haar (zijn?) pootje. De dokter beloofde Pip weer helemaal beter te maken. Eerst maar eens een spuit.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

concentratie

Pip kreeg verband om het pootje en ging ook nog even door de MRI scan (meer in de weekvlog!). Daarna was Pip weer helemaal beter.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

diploma

En daar verdiende Maxime wel een diploma voor. Samen met de dokter had ze Pip helemaal beter gemaakt. Wat was het een leerzame en leuke ochtend in het ziekenhuis van Maastricht.

Woensdag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

let’s go

Hier stapte ik het vliegtuig in om weer een paar dagen af te reizen naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk weer een paar dagen fulltime bezig zijn met onze bruiloft. Ik had me er echt op verheugd.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

good to be back

Dit keer had ik wel een heel speciaal reisgenootje. Ik was namelijk samen met mijn vader. Mijn ouders hebben een appartement in Uzès en hij wilde graag met me mee om me te helpen. Ik vond het echt heel bijzonder om een keertje met ons tweetjes te zijn. Normaal is hij altijd met mijn moeder of ik met JP of mijn kindjes, dus quality time samen hebben we echt al jaren niet meer gehad.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

meet my dad

En hier is ie dan. Hij zei al vrij snel: “wat maak jij veel foto’s.” Ik moest echt enorm erom lachen.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

honger

Na onze lange reis hadden we grote honger. Papa kent alle goede restaurantjes in de stad en hij nam me mee naar een heerlijk Frans tentje. Ik nam de hamburger met frietjes, dé specialiteit van het huis. En inderdaad, die was dus echt goddelijk.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

by night

We waren om 20 uur al klaar met eten, maar allebei echt moe, dus we liepen lekker snel terug naar huis. Wat was het heerlijk om er weer te zijn.

Donderdag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

view

Goodmorning! Ohhh ik had goed geslapen. En wat voelde ik me op mijn gemak in het appartement. Vooral omdat de ene na de andere jeugdherinnering boven kwam. Wat hebben mijn broertje en ik het hier 20 jaar lang fijn gehad! En zo lief dat papa al naar de bakker was gegaan terwijl ik douchte. Hij had vers stokbrood en croissantjes gehaald. Dat ontbijt smaakte goed!

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

my ride

Daarna was het tijd om de weddingplanner te ontmoeten. Dankzij Sunny Cars beschikten papa en ik over deze mooie auto. Ik mocht namelijk een auto huren voor een paar dagen. Ik koos een Fiat 500. Wat vind ik dát leuke autootjes! Het is echt een vrouwenautootje, maar zelfs papa vond ‘m heel leuk. Deze fiat krijg je al in de categorie ‘small’, wat echt ideaal is! De verhuur verliep soepel, mede dankzij de all-inclusive service van Sunny Cars. Vrijwel alles wordt gedekt door Sunny Cars, waardoor je met een gerust hart de weg op gaat.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

Hi again

Die zon deed zo goed. Wat een verschil met Maastricht. Ik snap dat die Fransen een veel beter humeur hebben, haha.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

weddingplanner

En na een uurtje gekletst te hebben met Natalie, gingen we samen op pad. Ik vertel jullie snel meer over haar. Ik heb haar nog niet zo lang geleden ontmoet, maar vanwege de klik heb ik haar gevraagd om me te helpen. Ze is echt geweldig!

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

mooi

Ik kan zo blij worden van dit soort winkeltjes. Die vind je bij ons gewoon niet.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

heel blij

En nog blijer werd ik van de mooie straatjes in Uzès. Ik zie mezelf al een beetje lopen hier in mijn jurk. Wat zijn die voorbereidingen toch leuk zeg! Vooral als alle puzzelstukjes nu langzaam in elkaar beginnen te vallen en ik alle vertrouwen erin heb dat het prachtig gaat worden.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

sunset

Ik was pas om 19.00 uur weer thuis bij papa. Tutti kaputti was ik, haha. We hebben zoveel gezien en gedaan dat ik niet meer kon nadenken. Gelukkig had papa gereserveerd bij een restaurant en hoefde ik dat ook niet meer. Voordat we gingen eten dronken we eerst nog samen een glas wijn op het balkon en praatte ik papa even bij wat ik allemaal gedaan had.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

smile

“Wat is dat dan, instagram?” vroeg papa. Ik legde het hem uit door deze foto te maken en daarna te plaatsen in de stories. Hij snapte er echt helemaal niks van. Zijn antwoord: “laat mama dat maar bekijken, ik snap er toch niks van.” Typisch papa’s hè. Of is jouw papa wel helemaal thuis in instagram? Zo bizar dat ik er mijn werk van heb gemaakt en mijn vader dat maar raar vindt, hihi.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

Bon apetit

Maar dan wel onder het eten zeggen: “ik ben heel trots op je”. Hij snapt wel wat MAMA to the max is, maar hij vindt het te ingewikkeld om het ook te bekijken, haha. Ok, ik keurde het goed. Gelukkig volgt mama het wel iedere dag en laat ze hem soms foto’s zien. Deze forel met geroosterde amandelen was overigens echt ver-ruk-ke-lijk!

Vrijdag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

pont du gard

Vrijdag weer vroeg uit de veren. We wilden even gaan kijken bij de Pont Du Gard. Wist je dat deze beroemde brug op het biljet van 5 euro staat? Prachtig is het er!

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

my daddy

Nog even een foto samen gemaakt.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

indrukken

Ik was ’s middags echt helemaal gaar. Zoveel indrukken en keuzes moeten maken dat ik het liefste een dutje wilde gaan doen.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

au revoir

Maar dat ging niet want ik moest mijn vlucht terug naar huis halen. Ik belde met mama en zij vertelde dat het aan het regenen was in Maastricht, dus ik genoot nog even heel hard van het zonnetje.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

regen

En ja hoor, ook toen ik een paar uur later aankwam was het nog aan het regenen. Bah!

Zaterdag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

missed you!

Zaterdagochtend was ik heel blij om weer met deze twee lievelingetjes aan de tafel te zitten. Het zonnetje scheen ook weer dus we waren allemaal in een goede bui.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

goedkeuren

Ook waren we even in de Scapino winkel zaterdagochtend, want ik mocht er een paar sneakers gaan uitzoeken. Nu de lente begint ben ik een beetje klaar met de zwarte en donkerblauwe schoenen en vond ik het tijd voor een licht kleurtje. Uiteindelijk ging ik voor de taupe kleur met een kleine slangenprint. En pssst…ze waren maar 39,99 euro! Helemaal leer en een super chill (lees megazacht) voetenbed.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

new shoes

En hier een close-up. Ben er echt heel blij mee. Mijn moeder heeft ze ook gekocht, haha. Ik vond het nog moeilijk kiezen want er stonden meer sneakers in de folder die ik mooi vond. Wil je zien welke sneakesr nu deze week allemaal in de aanbieding zijn, inclusief die van mij? Klik dan hier.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

verven

Tijdens het middagdutje van Lilou, ging ik paaseitjes verven met Maxime. Wat zijn dat toch verschrikkelijke dingen, die veel te goedkope plastic houdertjes met wat verf erop die het dus echt niet doet. Grrr…ik irriteerde me er dood aan.

Zondag

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

kinderboerderij

De lente is gelukkig echt begonnen. Het was zelfs best wel warm met het zonnetje hoog aan de hemel. We besloten om naar Pietersheim te gaan net over de grens in België. Daar werd het seizoen geopend met een paaseitjes-zoek-race voor de kinderen.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

easter bunny

Maxime genoot ontzettend van het lekkere weer. Heerlijk dat we weer buiten kunnen wandelen en spelen. En leuk hè, haar twee staartjes! Voor de eerste keer dat ze dat wilde. Ik vind het haar echt schattig staan.

weekly snaps 12 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

mosselen

’s Avonds hadden JP en ik allebei ineens ontzettende zin in mosselen. Lilouke ging gezellig mee, maar Maxime was zo moe dat ze bij opa en oma thuisbleef. Wat een voordelen heeft dat wonen bij je schoonouders toch!

Wat een drukke week was het. Maar natuurlijk wel een hele mooie. Flink opgeschoten met de bruiloft en een mooi tripje gemaakt met mijn vader. Deze week wordt het net zo druk, want onze grote meid is zaterdag jarig. De voorbereidingen voor haar feestje zijn in volle gang. En we hebben zaterdag nog een grote verrassing voor haar. Volg het in de insta stories!!

Tot volgende week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

De snaps op zaterdag zijn in samenwerking met Scapino gemaakt.
Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!