Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #11


22 maart 2016


<

Maandag

Maandag-zwemmen-Maandag-Salade-

Maandag starte ik mijn dag rustig. Ik bracht Mimi rond 10uur naar haar gastouders waarna ik aan de slag ging op kantoor. Als lunch had ik een zelfgemaakt salade, met kip en veldsla. Ik ben gek op salades, normaal haal ik ze bij de Salad Bar of bij de supermarkt, maar ik had zin iets anders. En ik moet zeggen, de salade was heerlijk! ’s Avonds was het weer tijd voor Maxime’s tweede zwemles. Ze straalt helemaal als mag gaan zwemmen en heeft totaal geen watervrees. Geweldig om te zien :).

Dinsdag

Dinsdag-live-Dinsdag is voor mij altijd een drukke dag. Ook vandaag was ik weer op kantoor te vinden en ging ik live op Facebook. Dit is zo leuk om te doen! Het leukste aspect is dat ik meteen kan reageren op jullie reacties. Volg je MAMA to the max al op Facebook?

Dinsdag-Sjiek-

Dinsdag-WWW-

 

In de middag ben ik heerlijk gaan lunchen bij Café Sjiek. Hier kun je echt heerlijke Limburgse gerechten krijgen. Waarna ik aan de slag ging met het inplannen van de What We Wear. Deze is vrijdag online gekomen, je kunt de blog hier bekijken.

Dinsdag-Juulke-

Ook nam ik een nieuwe video, die binnenkort te vinden is op mijn YouTube-kanaal. En Juulke wilde graag mee helpen tijdens het filmen.

 

DInsdag-tv

’s Avonds kroop ik gezellig op de bank met een lekker kop thee en keek ik naar Married at first sight. Zo leuk om te zien welke koppels de stap durven te wagen.

Woensdag

Woensdag-spelen

Om 10.00 uur had ik met Maxime een afspraak bij het consultatiebureau. Ze waren erg tevreden over de ontwikkelen die Maxime maakt. Woensdag-koffieWoensdag-kraamvisite

 

Daarna ben ik samen met Maxime op kraamvisite gegaan bij haar gastouder Joyce. Zij is kort geleden bevallen van een jongen Preuf. Maxime vond het spannend om kennis te maken met de baby.

 

Woensdag-cadeau

Als cadeautje hadden we bij de Rozijntjes een betonnen krukje gemaakt. Net zoals ik laatst heb gedaan. Ze waren er erg blij en hebben het krukje meteen een plaats gegeven op de babykamer.

Woensdag-ladiesnight

Om mijn woensdagavond goed af te sluiten, had ik afgesproken met twee vriendinnen. We hebben de hele avond gekletst en vooral veel gedronken. Het was uiteindelijk half 2 toen ik naar huis ging.

Donderdag

Donderdag-day-after

Ondanks dat ik gisteren laat thuis was, was ik niet moe toen ik op stond en ben ik meteen aan de slag te gaan met de blog.  Omdat ik even later toch te maken kreeg met een inzinking, ben ik een lekker sapje gaan en kon ik er weer tegen aan.

 

Donderdag-badpakDonderdag-aqua

Ook vandaag had Maxime weer zwemles. Dit keer had ze haar nieuwe badpak aan van Polarn O Pyret. Echt super schattig!

Donderdag-tapaDonderdag-Soep

Toen Maxime klaar was met zwemmen, ben ik heerlijk gaan uiteten met JP. Terwijl oma gezellig op Mimi lette.

Vrijdag

Vrijdag-bad

Op vrijdag ben ik altijd vrij en probeer ook geen afspraken te plannen. Maxime gaat dan ook niet naar haar gastouders, waardoor we de ochtend heerlijk relaxt kunnen beginnen met een lekker schuimbad.

Vrijdag-papa

JP was ook vrijdag thuis. Maxime en JP hadden echt de grootste lol de hele dag.

Vrijdag-kapper

Omdat de haren van Maxime vrij lang werden, ben ik naar de kapper gegaan. Nu heeft ze weer een mooie bob. Ze vind het echt fantastisch bij de kapper en is al een kleine ijdeltuit aan het worden, net als mama ;).

Zaterdag

Zaterdag-coachZaterdag-heks

Zaterdag ochtend kregen we bezoek van de kindercoach. Zij helpt Maxime met het leren van de kleuren. Samen hebben ze een grappige tekening gemaakt.

 

Zaterdag-knutselen

In de middag zijn we gaan knutselen bij atelier de Rozijntjes. We hebben paaseieren versierd.

Zaterdag-alles-mag

Normaal gesproken kijk ik niet zo veel TV. Maar de laatste tijd kruip ik heerlijk op de bank met een lekker kop thee. Zo ontdekte ik zaterdag het programma ‘Alles mag op zaterdag’. Ik had dit programma nog nooit gezien, maar wat heb ik gelachen.

Zondag

Zondag-charlyZondag-FoodZondag-Cheers

Zondag is altijd een dag waarop we niet veel doen. De enige afspraak die we hadden staan is een etentje met familie. Dit doen we iedere zondag en dan vertellen we honderduit over onze week. Maxime is echt gek op haar tante Charlotte en wil dan ook de hele tijd met haar knuffelen en spelen. Ik sloot de avond af met een glaasje Limoncello.

Zo, dit was dan alweer mijn week. Hopelijk vonden jullie het ook deze week weer leuk om te bekijken. Hoe was jullie week?

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Weekly Snaps #11

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!