Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #11: HOU EENS OP…


19 maart 2018


weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max
<

De week begon zo goed en veelbelovend. Het zonnetje scheen volop en het was zelfs zo’n lekker weer dat ik mijn lunch voor de ereste keer dit jaar buiten kon opeten. Wat was dat genieten. Ik kreeg ook nog een super lief cadeautje van De Babyboutique en daardoor kreeg ik heemaal zin in het goede weer. Vrijdag mocht ik weer even snoepen in de snoepwinkel en werd ik zaterdagochetnd wakker en zei ik hardop “hou eens op!” Benieuwd wat er was? Veel SNAP plezier.

Maandag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

fris en fruitig

Als je de vorige snaps hebt gelezen weet je dat het lekker laat en gezellig was zondagavond. Ik had me dan ook schrap gezet voor de maandagochtend. Maar dat had helemaal niet gehoeven, bleek. Ik was zo fris als een hoentje en had nergens last van. Deze mama is nog prima in staat te gaan stappen en ’s ochtends weer om 06.00 uur te knallen alsof er niks aan de hand was (behalve dan mijn stem, die was ver te zoeken..).

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

naar buiten

Ik deed mijn venster even open om de temperatuur te voelen en die was zó lekker! Ik besloot gelijk om mijn salade buiten op te eten.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

heerlijk

En dat was geen verkeerde keuze. Ohhh wat voelde dat goed! Die zon op je huid…genieten!

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

just us 3

Voordat Lilou naar bed gaat krijgt ze altijd nog een hele fles van 180 cc. Maxime heeft dit zelfs gedronken totdat ze 3,5 jaar was. Lilou blijkt deze avondfles ook echt heel lekker te vinden en dus geef ik die ook graag. Maxime wil meestal ook dan met ons tuttelen als we samen zitten. Zo fijn.

Dinsdag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

pakketje

Altijd heeeel leuk als er pakketjes van The Babyboutique binnenkomen. Ik ben dol op deze webshop.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

too cute

Ohhh is dit pakje niet veel te schattig. Laat de zomer maar komen. En kijk vooral even de weekvlog als je wil zien hoe de achterkant eruit ziet.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

grieken

We hadden allemaal geen zin om thuis te eten en daar zijn we dan ook heel makkelijk in. Heerlijk Grieken met z’n allen.

Woensdag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

sportlesje

Op woensdag begin ik standaard met mijn wekelijkse sportles. Ik probeer meer dan 1x te sporten per week, maar dat is op dit moment toch eerder uitzondering dan regel. Dan is het ’s avonds zo donker en heb ik er echt geen zin in. Op woensdagochtend is helaas de enige ochtend dat ik kan.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

me-time

En ook vaste prik: de kapper. Maar dit keer niet voor maar een uurtje. Ik had de grote beurt op het programma staan. Verven, knippen en stylen. In totaal 3 uurtjes zoet geweest, maar wel met een prachtig resultaat.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

koekkoek

Nadat ik klaar was kwam ik thuis en hoorde ik dat Lilou net wakker werd. Ik vind dat altijd zo’n leuk moment als je ze gaat halen na een middagdutje. Lilou is dan altijd opgewekt en klaar om weer de boel onveilig te gaan maken;).

Donderdag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

discipline

Ik vond dat ik erg goed bezig was met mijn healthy lunches. Iedere kantoordag maak ik deze heerlijke salade. Als je het recept wil, moet je even hier klikken.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

shop shop

In de middag gingen JP en ik voor een trouwpak kijken. Hij wil dan toch graag mijn advies. Ik liet hem eerst zelf even kijken in de zaak ertegenover want ik wilde nog snel even bij Purdey naar binnen wippen. Ik zag deze leuke grijze stretchrok en die was dus meteen verkocht.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

gelukt

Ik probeerde mijn betaalhorloge weer eens uit. En ja hoor, die deed het perfect. Ik vind het vooral heel leuk hoe winkelmedewerkers erop reageren. Die denken vaak dat ik een grapje maak, haha.

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

hi babe

En tijdens het betalen keek ik even naar de overkant of manlief me al nodig had. Ik zag hem al zwaaien, dus snel overgelopen. Hij heeft trouwens wel echt een mooi pak gevonden!

Vrijdag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

mmmm….

Ik begon de dag en eigenlijk het weekend goed…even inkopen doen bij Patisserie Peter Lemmens. Ik nam een extra vlaai omdat ik een afspraak had bij VTech in Weert. Even Noord-Limburg kennis laten maken met de lekkerste vlaai van de provincie;).

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

snoepwinkel

Zij mochten dan wel snoepen van mijn vlaai, ik snoepte van al dat mooie speelgoed. Het was maar goed dat Maxime er niet bij was. Die was gek geworden daar, hihi. Ik mocht ook al even kijken naar de nieuwe najaarscollectie….in de vlog mocht ik ook een stukje filmen, dus zeker even kijken!

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

lunchtime

Na een super leuke meeting daar, snel terug naar Maastricht, want ik had een lunchdate met nichtje Jeannette, die nu hoogzwanger is. Ik deed lekker met haar mee en bestelde een overheerlijke lunch. Mozzarella met balsamicodressing erover, daar kun je me ’s nachts voor wakker maken!

Zaterdag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

vlokjes

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

nee hè

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

afspraak

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

oppas

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

sleepy

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

first time

Zondag

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

acrobaatje

weekly snaps 11 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

kaarsje branden

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!