Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #10


15 maart 2016


<
Maandag

Maandag-thee-tijd

 

Omdat Maxime zondagavond iets later naar bed ging dan normaal, sliepen we lekker uit maandagochtend. Ik werd zelfs eerder wakker dan zij. Ik geloof dat we pas rond 08.45 uur uit bed stapten. Ik wilde graag rustig en relaxt de dag opstarten, dus gingen we in de pyjama naar beneden en maakten we samen thee. Maxime is dol op thee en ze wilde net zoals mama een beetje citroensap erbij. Ik geloof alleen niet dat ze het zo lekker vond hihi.

 

Maandag-Let's-Go-

 

Rond 10 uur zaten we dan eindelijk op de fiets naar de gastouder. Ik maakte nog snel even foto’s want afgelopen dinsdag kwam de winactie van Bobike online. Doe je nog niet mee aan deze winactie en wil je wel kans maken op een kinderzitje plus een veilige helm in de kleur naar keuze? Kijk dan snel naar deze winactie.

 

Dinsdag

Dinsdag-Edit-

 

Ik begon de dag met het editten van een vlog. Omdat ik er nog niet heel erg goed in ben, vind ik het fijn om dit ’s ochtends te doen als in nog fit ben en veel energie heb, haha. Morgen komt deze vlog online. Benieuwd wat er allemaal in mijn handtas zit? Dat kun je morgen dus zien.

 

Dinsdag-fanmail-

 

Ik word er altijd blij van als ik met de post een leuk kaartje van een volger aantref. Inmiddels heb ik al een hele mooie rij verzameld op kantoor en staan ze allemaal op mijn dressoir. En zoals je ziet is het echt een meidenkantoor bij ons. Ieder dag doen we gezellig de kaarsen aan. Dan is het net even iets gezelliger op kantoor.

 

Woensdag

Woensdag-prinses

 

Ik haalde mijn meisje op bij de gastouder en zij vertelde me al dat Maxime niet helemaal lekker was. Ze viel inderdaad al op de terugweg achterop de fiets in slaap. Ik heb haar toen lekker in bedje gelegd en ze sliep dik tweeënhalf uur. Toen ze wakker werd, had ze een heel rood hoofd en ze voelde ontzettend warm. Ik heb meteen de temperatuur opgemeten en ja hoor….40.2 graden. Meteen een zetpilletje gegeven en gezorgd dat ze veel dronk. We zijn verder de hele dag lekker in de pyjama gebleven en hebben wat getutteld samen op onze slaapkamers. Ik vond het fijn te merken dat ze graag in haar eigen bedje is en op haar eigen kamertje. Echt fijn dat we zo’n veilig plekje voor haar hebben weten te creëren.

 

Woensdag-flower

 

Ondanks dat we binnen bleven was het buiten wel prachtig weer. Ik genoot ervan om mijn narcisjes zo mooi te zien bloeien. Ik vind deze tijd van het jaar geweldig. Je voelt dat de lente eraan komt en alles weer begint te bloeien. Wie is er ook zo’n lente fan?

 

Donderdag

Donderdag-voorbereiding

 

Gelukkig was de koorts bij Maxime gezakt naar 38.0 graden. Mijn schoonmoeder hoefde niet te werken en daarom besloten we om Maxime niet naar de gastouder te laten gaan en kon ik toch naar mijn pers event in Amsterdam. Het was natuurlijk even spannend, want als mijn schoonmoeder niet had kunnen opletten was ik gewoon thuisgebleven natuurlijk, maar dan baalde ik wel dat ik zo’n leuk event moest missen.

Maar ik had geluk en zat al om 09.30 uur in de trein naar Amsterdam. Om 12.30 uur begon het event met de lancering van de nieuwe BH-lijn van Triumph. Het event vond plaatst in het Hoxton Hotel. Echt super gaaf daar! In de trein las ik de Grazia en heel grappig genoeg kwam ik daar meteen op de eerste pagina al de nieuwe lijn tegen.

Donderdag-trein

 

De tweeënhalf uur naar Amsterdam zijn voor mij helemaal geen straf zoals velen van jullie denken. Iedereen heeft altijd medelijden met me als ik vertel dat ik (helemaal) uit Maastricht kom. Maar met mij hoeft echt niemand medelijden te hebben hoor. Ik vind het heerlijk die treinreis. Ik neem altijd mijn laptop mee, zodat ik ook nog een beetje kan werken. Oortjes in mijn oren en luisteren naar wat muziek. Ik kijk af en toe eens naar buiten en denk na over de komende blogs die ik wil gaan schrijven. Ik lees een tijdschrift, app met familie en vrienden en ga zo maar door. Die tijd vliegt altijd voorbij! Eigenlijk is het gewoon een ontspanningsmoment, want ik hoef helemaal niets te doen, behalve lekker achterover te leunen en te genieten van alle rust haha. Ik reis trouwens wel altijd Eerste klas. Dat deed ik vroeger echt nooit, maar omdat ik nu zo vaak moet gaan is het net even iets rustiger voor mij. Het zijn toch 5 uur op een dag in de trein en dan is de Eerste klas geen overbodige luxe. Ik heb altijd plek en het is er net even iets rustiger dan in de tweede klas.

 

Donderdag-triumph

 

Donderdag-selfie

 

Het artikel over het Triumph event komt snel online maar hier alvast een sneak peek. Ik ben razend enthousiast over deze nieuwe lijn! Vooral het feit dat er geen metalen beugel meer in zit vind ik fantastisch. Maar zoals gezegd, het artikel hierover volgt snel 😉

 

Vrijdag

Vrijdagmarkt

Na het peuterdansen fietsten we even naar de markt en haalden we zeetong en coquilles. Maxime krijgt er vaker een stukje kibbeling en dat vindt ze heerlijk! Het was echt super mooi weer overigens.

 

Vrijdag-vis

 

’s Middags gingen we even langs kantoor. Maxime vindt het altijd reuze gezellig daar, omdat ze dan net als mama achter de computer kan zitten. Ze keek een tekenfilm, terwijl ik koffie dronk met Kim en de stagiaires. Heb ik een dagje vrij en wil in nog naar kantoor….tja, I just love my job I guess!

 

Vrijdag-werk

 

Zaterdag

Zaterdag-sporten

 

Maxime ging samen met haar tante een uurtje sporten. Ze mocht meedoen op het roeiapparaat en verder raakte ze niet uitgepraat over de trampoline. Ik had hierdoor een heerlijk relaxte zaterdagochtend haha. Even uitgebreid in de douche gegaan en vervolgens mijn krukje gaan ophalen bij Atelier de Rozijntjes. Ik bestelde gelijk nog een krukje voor het zoontje van de gastouder. Die is inmiddels alweer twee weken oud en we mogen morgenmiddag op kraamvisite….jippie!

 

Zaterdag-lunchen

 

’s Middags lunchten we op het terras in het zonnetje. Het was wel nog koudddd…brrr. Ook al stond de warmtelamp aan, je moeste echt je jas aanhouden. Ik nam daarom een soepje en daardoor kreeg ik het lekker warm. Note to myself….de zon schijnt dan wel, maar de winterjas moet nog even aan blijven.

Zaterdag-appeltaart

 

Op de weg terug naar huis liepen we langs de Hema en stond er buiten een heerlijke stand met appeltaarten. Die kon ik dus niet laten liggen voor 2,50 euro! De bus slagroom kon ik wel weerstaan!!!

 

Zaterdag-wandelen

 

Nog even een mooie foto gemaakt in het stadspark van Maastricht en toen vlug naar huis, want ik had een veel te dun jasje aan….optimist die ik ben. Maxime was inmiddels in slaap gevallen en ik was blij dat ik een dekentje voor haar had meegenomen, zodat ik die over haar heen kon leggen.

 

Zondag

Zondag-juulke

 

Ook zondag was het hier in het Zuiden weer een prachtige dag. Ik deed nog maar eens een poging om van het zonnetje te genieten en dit keer was het echt geslaagd. In de tuin was het lekker beschut en daardoor voelde je de zon heerlijk branden. Ook Juulke genoot van de eerste voorjaarsstraaltjes.

 

 

Zondag-zondag

 

Zondagmidag gingen we naar mijn ouders en nam ik de appeltaart mee. Die smaakte verrukkelijk! Bij mijn ouders vind ik het heerlijk om gewoon uren aan de keukentafel te zitten en gezellig te kletsen. De reclamefolders vielen in de bus en ik vind het leuk die door te bladeren op zoek naar nieuwe dingen of aanbiedingen.

 

Zondag-cheers

 

’s Avonds dronken we thuis een wijntje voor het eten. Jammie!

 

Zondag-divorce

 

En nadat ik Maxime in bed had gedaan ben ik even in bad geweest en daarna meteen het bed in gedoken. Wij hebben een tv op de slaapkamer en ik keek vanuit mijn bed naar Divorce. Ik vind dat zo’n leuke serie!! Gelukkig haalde ik het einde wel, want mijn ogen vielen bijna dicht.

 

Dat was het alweer voor deze week. Hoop dat je het leuk vond om weer naar mijn weekoverzicht te kijken.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Weekly Snaps #10

  1. Leuke week, ondanks dat Maxime ziek was natuurlijk. Wat fijn dat ze ’s morgens langer doorslaapt als je haar later op bed legt! Fiene is elke ochtend stipt tussen kwart voor 7 en 7 uur wakker. Hier en daar een uitzondering, maar die heeft niks te maken met haar bedtijd van de vorige avond haha.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!