Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #10: voor de eerste keer in 5 jaar!


13 maart 2018


weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max
<

Ik begon de week goed met een super leuk uitstapje naar Amsterdam. Maxime verraste me dinsdagochtend ineens heel erg. En wat was het leuk! Testte ik mijn magic horloge goed uit en was het Internationale Vrouwendag. Benieuwd naar onze week 10? Veel SNAP plezier!

Maandag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

on my way

Mijn week begon goed met een prachtige dag en een tripje naar Amsterdam. Ik was namelijk uitgenodigd voor de Travel beurs voor influencers. Super leuk!

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

genieten

Ik stapte uit op Centraal en moest het veerpontje nemen over het IJ. Totaal geen straf, want het zonnetje scheen en het was een hele aangename temperatuur.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

rode loper

Hadden ze nou echt de rode loper voor me uitgelegd?? ;). Nou goed, dan ook maar even mijn moment gepakt.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

my lunch

Voordat het event begon kregen we eerst een heerlijke lunch.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

smoothie

Daarna mochten wij influencers speeddaten met verschillende reisgerelateerde merken en bedrijven. Ik ben dit jaar 1 van de 10 reisinfluencers van Sunny Cars, dus daar ging ik langs om mijn eerste reis uit te stippelen. Wat een heerlijke smoothies hadden ze! Binnenkort meer.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

dream on

Ook even heerlijk weggedroomd bij het toeristenbureau van Curaçao. We denken er over na om onze huwelijksreis met de meisjes hiernaartoe te plannen. Ik heb super informatie van hun gekregen en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan boeken. Wie is er al eens geweest of heeft het ook op z’n bucketlist staan?

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

pontje

Na een hele drukke maar gezellige middag voldaan terug naar huis. Gelukkig wordt het iedere dag alweer iets later donker. Fijn!

Dinsdag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

lady

Ik wist niet wat ik hoorde toen Maxime me vroeg om haar een staartje te maken. Ze is bijna 5 jaar en dit heeft ze tot afgelopen dinsdag nooit gewild. Ik wilde het wel vaker, maar mocht het met geen mogelijkheid proberen. Ik wist wel dat het haar leuk zou staan! Zelf was ze er ook positief van onder de indruk. Even goed bekijken bij mama in de spiegel.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

hoezo groot

Die strik vond ik zelf ietsje te groot, maar zij wilde deze perse in haar haren. Discussies met een bijna 5-jarige in de ochtend zijn voor mij niet weggelegd, haha. Kost echt mega veel energie. Herkenbaar?

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

magic watch

Voordat ik naar kantoor ging nog even snel langs de Appie voor wat kleine boodschapjes en stiekem ook omdat ik mijn horloge zo graag test. Ik kan niet anders zeggen dan dat het super werkt, dat betalen met mijn magic watch. Ik schrijf er snel een uitgebreide blog over.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

office

Ik maakte een foto voor de video die afgelopen zondag online is gekomen. De veelgevraagde video over een office roomtour. Heb jij ‘m al gezien? Hij is hier te vinden.

 

Woensdag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

me-time

Ik zou dit voor geen goud meer willen missen…mijn woensdagochtend ritueeltje waarbij ik altijd van 11.00-12.00 uur bij de kapper ben. Ik voel me erna gewoon een heel ander mens. Zo fijn!

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

gaan we weer

Omdat we wat meer q-time willen met onze grote meid, hebben we besloten Lilou een aantal woensdagmiddagen bij de gastouder te laten. Vorige week koos Mimi voor de kinderboerderij en deze week wilde ze graag naar een binnenspeeltuin. Deze ligt net over de grens, in België.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

jammie

En voordat we Lilou gingen halen hebben we gezellig (en wat rustiger) gegeten met ons drietjes. JP maakt echt de lekkerste chili con carne!

Donderdag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

Womensday

Ik maakte deze foto en plaatste ‘m op instagram met de tekst: Happy Womensday, want dat was het….8 maart is de internationale dag van de vrouw. Ik heb er eerder over geschreven omdat ik deze dag in Guatemala heb meegemaakt en het daar echt heel erg leeft. Het is daar gewoon een feestdag zoals wij Koningsdag kennen. Wil je lezen hoe dat was? (KLIK)

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

outfit

Ik kreeg naar aanleiding van mijn insta storie zoveel vragen over mijn blousje met strik dat ik een foto maakte van mijn hele outfit. Gemist waar het blousje van is…deze kocht ik bij een boetiekje in Maastricht: Maison D-Queens.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

cutie

Ik was, heel fijn, al wat eerder klaar met werken en besloot mijn kleine meisje iets eerder op te halen. Ik vind het op donderdag altijd zo fijn, want dan weet ik dat we daarna 3 dagen lang samen zijn… wat wordt ze groot hè!

Vrijdag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lunch

Ik eet tegenwoordig graag eieren. Ik heb het jaren niet gegeten, maar sinds de zwangerschap van Lilou vind ik een spiegelei met een boterham en kaas toch best wel heel lekker. JP bakte deze voor me. Hij draaide 1 eitje om, waarom…geen idee, vond ie leuk denk ik;).

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

liefjes

Maxime haar vriendinnetje kwam logeren en als deze twee samen zijn dan is het verkleden to the max. Ik moest de hele middag hun outfits keuren. Dan waren ze weer een uur boven en ineens stonden ze in een totaal andere outfit weer beneden. Leuk hoe ze zich zo uren konden amuseren.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

dinnertime

We aten gezellig samen. Vis met spruitjes. Ik ben ook zo dol op spruitjes en Maxime heeft dat geloof ik van me overgenomen.

zaterdag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

boodschapjes

Lilouke en ik waren al vroeg te vinden in de winkel. Ze blijkt dol te zijn op de knabbelsticks van De Kleine Keuken en de toetjes van Ella’s Kitchen en die waren op. Heerlijk zo vroeg in de winkel!

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

rommel

We kwamen thuis en de meisjes hadden goed huisgehouden bij JP. Ik ben gelukkig over het punt heen dat ik denk dat alles spik en span uit moet zien, want stel je voor dat iemand onverwachts op de stoep staat. Ik laat ze nu gewoon spelen totdat ze klaar zijn en dan heb je het ook binnen een kwartier weer helemaal in orde.

Zondag

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

stapje voor stapje

Ons kleine meisje begint steeds meer stevigheid in haar beentjes te krijgen. Achter het loopwagentje lopen is haar favoriete bezigheid op dit moment.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

opruimen

Tijdens het opruimen van Lilou haar kamer, kwam ook het karretje van IKEA aan de beurt. Wat is dat een handig ding! Deze kleur verkopen ze niet hoor. We hebben deze roze laten spuiten. Lees hier waarom ik het echt onmisbaar vind!

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lieve Ella

In de middag gingen we op bezoek bij lieve Ella. Wat wordt ze alweer groot. En wat is ze tevreden. Als ik haar dan zo vast heb, mis ik het wel weer om een baby’tje in huis te hebben.

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

cheers

De meisjes bleven thuis bij opa en oma en papa en mama gingen een avondje ouderwets op stap. Het was in Maastricht Halfvasten…we vieren dan dat de vastenperiode tussen carnaval en Pasen al op de helft is. Van 16.30 tot 22.00 uur hebben we ons goed vermaakt. Cheers!

weekly snaps 10 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama mamablog moeder baby kleuter MAMA to the max

party time

Heerijk om ook weer eens samen met z’n tweetjes op stap te gaan. ik kreeg veel flashbacks naar vroeger, waar we dit wel wekelijks deden. Kun je je nu echt niet meer voorstellen dat je iedere week op stap zou gaan, toch?!

Zo fijn dat die kou uit de lucht is. Ik heb zelfs al even in de tuin gezeten en genoten van het eerste voorzichtige voorjaarszonnetje. Zou het voorjaar zijn intrede nu echt gaan doen?

Tot volgende week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #10: voor de eerste keer in 5 jaar!

  1. Curaçao is geweldig! Ik heb er een tijdje gewoond en het is echt een heerlijk eiland. Goede keuze voor jullie huwelijksreis!

  2. Inderdaad ik hoorde op de radio dat het nog koud wordt. Ik heb afgelopen weekend alle kleren van de kids gesorteerd en gepast en ook huisgehouden in mijn eigen kledingkast. Ik ben klaar voor het voorjaar!!! Kom maar op met die vitamine D ha ha

  3. Volgens de weermannen krijgen we helaas dit weekend toch nog even wat koud weer. Het was net zo lekker in het zonnetje gister

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!