Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #10


7 maart 2017


I

Iets later vandaag dan normaal, hier de Weekly Snaps van week 10. We begonnen de week nog vol in de Carnaval, maar later werd het wat rustiger en genoten we van een weekje vakantie. Behalve afgelopen donderdag want toen kwamen twee bloggers van MAMA to the max gezellig op visite bij mij op kantoor. En wat zag ik daar nou bij Etos? Nog geen nieuwe Mama en Babyboeken in het rek? Foei! Veel Snap plezier!

 

MAANDAG

Onze meid blijkt enorm van Carnaval te houden. Ze was niet te stoppen. Iedere dag is ze trouw een paar uur in de binnenstad van Maastricht geweest en wat had ze een lol.

 

Lilou ging dag twee ook een uurtje mee en dat vond peettante Sylvana helemaal niet erg.

 

Ondertussen amuseerde ik me ook goed!

 

Maar na dik twee uurtjes in de stad wilden Jp en ik toch wel naar huis. Het regende namelijk best wel hard en ik was bang dat Lilou het koud zou krijgen. Lekker thuis gedoucht en daarna een hapje gaan eten bij Van der Valk (want de rest was dicht in Maastricht).

 

Die carpaccio van JP zag er wel heel lekker uit. Wat lief dat hij ‘m met mij wilde delen!

 

En als hoofdgerecht bestelde ik mosselen, had er echt zin in.

 

DINSDAG

Maxime kon niet wachten weer de stad in te gaan. Ik bracht haar naar haar tante want JP en ik vonden het wel welletjes geweest voor dit jaar;)

Wij besloten in de middag naar de Outlet in Roermond te gaan. Kijk hoe schattig, dit jurkje van Armani! Zo jammer dat de maat die Lilou in de zomer heeft er niet meer was.

 

We lunchten gezellig bij La Place en ik legde Louke even bij ons op tafel. Ze wil nu graag ook erbij horen en alles meekrijgen. Als ik haar zo plat op tafel leg wordt ze helemaal vrolijk.

 

WOENSDAG

Dit meisje was helemaal kapot van drie dagen Carnaval. We besloten het rustig aan te doen en terwijl Lilou lag te slapen gingen wij samen in bad.

 

bad krijt ster badkrijt etos MAMA to the max

Ik had nog een verrassing voor Maxime. Ik kocht bij Etos deze badkrijt ster. Wat een topding! Maxime heeft zich zo goed ermee geamuseerd.

 

bad krijt ster badkrijt etos MAMA to the max

Zoals je ziet kun je er gewoon mee kleuren in bad en daarna veeg je het makkelijk met de spons weg.

 

Lilou kijkt sinds kort ook aandachtig naar de televisie. En het allerleukste is dat Maxime de hele tijd vraagt aan Lilou: “zie je het Lilou, weet je wie dit is” of “Lilou, nu moet je goed opletten, kijk wat er gebeurd”. Ik smelt van deze momentjes! Ow ja en Maxime wilde graag haar balletpakje aan (geen idee hoezo haha).

 

DONDERDAG

Ik maakte alle kaarsjes aan op kantoor want ik had hoog bezoek, hihi. Twee blogsters van MAMA to the max, Romy en Linsey, kwamen gezellig een dagje langs om samen met mij te brainstormen over het bloggersteam. Het team is inmiddels best wel groot en Nicole en ik kunnen wel wat hulpgebruiken. Linsey en Romy gaan ons helpen hiermee. Stay tuned!

 

Dit lieve boeketje bloemen met de prachtige kaart kreeg ik van Linsey.

 

En ze hielpen mij ook nog even mee een instagrampost te maken… dat deden ze heel goed!

 

VRIJDAG

’s Middags spraken we af met vrienden. Bij ons om de hoek ligt de Tapijtkazerne. Dit café is ideaal voor kinderen. Ze kunnen er spelen, kleuren en zelfs rennen, (bijna) alles is geoorloofd. Fijn voor ouders dus, want zo kun je (soms) nog wel eens een normaal gesprek voeren ;).

 

Lilouke werd wakker en ik vind het zo schattig dat ze nu steeds probeert de fles vast te houden met haar handjes. Die vingertjes zijn gewoon zo schattig. En check haar wimpertjes….net zo lang als die van mama.

 

’s Avonds was het sushi-time. We bestelden deze keer voor het eerst bij een andere zaak. Wat een aanrader, mocht je in Maastricht nog een goede sushi zaak zoeken. Je kunt deze hier vinden. Zie je dat doosje naast de grote ronde doos? Dat was gewoon een sushi-burger…OMG…die was zoooo lekker (ik heb deze gefilmd in de VLOG die donderdag online komt).

Nog even een close-upje. Net een kunstwerkje met al die kleurtjes.

 

ZATERDAG

Al vroeg in de ochtend stond er een bezorger voor de deur met de Hello Fresh paasbrunch box. Deze kochten wij testen (snel meer). Wat zag de verpakking er alleen al mooi uit!

 

Even een kleine sneak peak van de binnenkant. Die broodhaantjes waren echt gaaf!

 

Ik testte de box samen met vrienden Nicole en Karim. Omdat Karim professioneel fotograaf is (check zijn site Lifes Moments) maakte hij een paar mooie foto’s voor de review van de box. Maxime mocht de sinaasappels persen (voor de foto dan, want ze “bakte” er niks van)

 

En na de brunch maakten we nog een paar gekke foto’s. Maxime vindt dat geweldig als ze aanwijzingen krijgt van Karim en ze koprollen mag maken of zich achterover mag laten vallen.

 

Na een druk dagje besloten we ergens pizza te gaan eten. We belden mijn broertje op en ook zij hadden daar wel zin in dus we zaten gezellig de hele avond met de meisjes (mijn broertje heeft ook twee meiden) bij onze lievelingspizzeria Bocca Lupo (aan het Vrijthof).

 

ZONDAG

Maxime wilde haar ontbijtje bij mij op schoot opeten, “want dan is het lekkerder mama”.

 

Ik kocht zaterdagochtend deze roosjes maar was helemaal vergeten de stelen een stukje af te snijden voordat ik ze in de vaas zette. Niet doen dus, want je ziet dat ze de dag erna al hangen…

 

Nichtje Yasmina kwam gezellig spelen. Er werden serieuze wafels gebakken;)

 

Ik moest nog even wat melkpoeder kopen bij Etos en wat zag ik tot mijn verbazing…nog het oude Mama en Babyboek in het rek. Ik verheug me op de eerste keer dat het nieuwe boek er staat hihi.

 

Vandaag ben ik een beetje emotioneel, want we kregen gisteren het berichtje dat Maxime morgen voor het eerst een ochtendje mag gaan oefenen op de basisschool. Wat zijn we trots op haar en wat wordt ze een grote meid, maar mama heeft het even moeilijk. Wat een mijlpaal! Volgende week dus zeker wat Snaps van de nieuwe basisschool.

Fijne week allemaal!

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Weekly Snaps #10

  1. Pingback: Weekly Snaps #11: oefenen op de basisschool, prikjes en de lente! ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Ahw, Maxime..en arme mama! Heel veel plezier toch wel voor Maxime morgen. Maar…als groot fan van MTTM, vroeg ik bij mijn Etos of de boekjes ook los verkrijgbaar zijn en ze zei nee…heel erg balen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!