Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #18


10 mei 2016


<

Wat hebben we er een zomers weekje opzitten. Mijn accu is weer helemaal opgeladen en alle depressieve gevoelens die ik langzamerhand kreeg van het slechte weer zijn helemaal verdwenen. Wat snakte ik naar dit prachtige weer zeg! We vermaakten ons dan ook prima. Badje gekocht, check. Loungeset gekocht, check. In de tuin gegeten, check. Ijsjes gegeten, check, check, dubbel check. Kortom, we hebben genoten. En aan alle mooie en gezellige instagramfoto’s van iedereen te zien, jullie ook. Dit neemt niemand ons meer af! Hier onze week in Snaps.

 

Maandag

Maandag-maxime

Mimi haar eerste vakantiedag was ingegaan. Ze wilde natuurlijk weten wat we allemaal gingen doen. Ik had niet heel veel op de planning staan, want onze auto stond bij de garage, dus we moesten het dicht bij huis zoeken. We maakten een heerlijke ochtendwandeling samen met onze hond Juulke. Ze was daarna best wel moe en deed even haar oogjes dicht op de bank in de woonkamer.

Maandag-fruit

Daarna genoten we samen van een vers bakje fruit met magere yoghurt. Ik vind dat zo gezellig om samen uit één bakje te eten. Echt zo’n qualitytime momentje tussen moeder en dochter.

Maandag-mama-1

In de namiddag was JP al thuis en die nam Maxime mee naar het park. Daar is een klein speeltuintje en daar is ze dol op. Dat gaf mama de mogelijkheid om even een uurtje in bad te gaan. Wat houd ik van die onverwachtse me-time! Ik had de mama&family van afgelopen maand nog niet gelezen dus daar kwam ik nu mooi aan toe.

 

Dinsdag

Dinsdag-werken

Ik moest in de ochtend even naar kantoor om een paar acute zaken af te handelen. Jaja, het bloggersleven gaat niet (altijd) over rozen, haha. Ik nam Mimi gezellig mee. Ze moest en zou haar tutu aan dus we kwamen geheel in stijl binnen. Ze wilde natuurlijk meteen op mijn bureaustoel zitten en net als mama de muis vasthouden.

Dindsag-girls

In de middag kwam nichtje Yasmina langs. Kijk de twee eens zitten als echte dametjes. Ik kon het niet laten om er een foto van te maken.

Dinsdag-Dermalogica

Ik kreeg mijn nieuwe producten binnen van mijn favoriete merk op dit moment: Dermalogica. Ik heb best wel een gevoelige huid en veel last van ontstekingen. Met dit merk kan ik het mooi onder controle houden.

 

Woensdag

Woensdag-before

Het was weer tijd om mijn uitgroei bij te werken. Ik doe eigenlijk altijd hetzelfde met mijn haren. Gewoon wat highlights erin en klaar! Jeetje, wat zie je er slecht uit als je zo in de kappersspiegel kijkt. Ik ben altijd blij als ik weer buiten sta.

Woensdag-afterEn tadaaaa…het resultaat. Niks spannends, maar wel weer heel blij mee.

 

Woensdag-zon

Er stond al sinds de verjaardag van Maxime een voorjaarsshoot op de planning. Maar door het slechte weer moesten we deze ruim twee maanden uitstellen. Woensdag was het d-day. De temperatuur was goed en het zonnetje liet zich volop zien. Esther Hameleers, onze inmiddels vertrouwde fotografe vertelde me over ‘the golden hour’. In de avond, net voor de zon ondergaat, verandert het harde zonlicht in een gouden gloed. Je krijgt dan echt de meest prachtige en dromerige foto’s. De foto’s komen heel snel online!

Woensdag-foto

Hier alvast een sneak peak. Maxime deed het volgens Esther echt voorbeeldig. Ze luisterde heel goed en bleef erg lang geconcentreerd.

Donderdag

Donderdag-lekker

Het was donderdag Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag tegelijk. Dat komt niet zo vaak voor geloof ik. We werden allemaal rustig wakker en ik kon niet geloven hoe warm het buiten al was om 07.00 uur. Ik maakt ontbijt voor ons en terwijl Maxime wat rondstepte, genoot ik van mijn kamille thee met twee beschuitjes. Wat een mooie ochtend!

Donderdag-steppen

 

Donderdag-ijs

In de middag gingen we op visite bij mijn ouders. Terwijl Maxime en Yasmina genoten van een ijsje, kon ik mijn geluk niet op met de frambozenvlaai met harde bodem…jammie!

 

Donderdag-taart

En of we nog niet genoeg gegeten hadden, besloten we ook bij mijn ouders te blijven eten. We bestelden een chinese maaltijd en die smaakte verrukkelijk.

-chinees

Vrijdag

We gingen een dagje naar GaiaZOO waar ik gisteren al een blog over schreef.

Vrijdag-gaia

Wat een mooie en moderne dierentuin was het. We stonden te kijken van de mooi onderhouden verblijven voor de dieren.

Vrijdag-mama-dochter

Even op de foto!

Vrijdag-giraffe

Mimi was helemaal gefascineerd door de giraffen. We hebben er denk ik een klein uurtje gezeten. Ze kon maar niet bevatten dat die beesten zo een lange nek hebben, haha.

Vrijdag-Ladies

Toen we thuiskwamen vroeg mijn schoonmoeder om even met haar naar een tuinmeubelenzaak te gaan. Ze had een loungeset gezien die ze graag wilde hebben en ik moest ‘m even goedkeuren. Ik was er meteen ook verliefd op. Mooi, strak en comfortabel. Ik onderhandelde met de baas en zei dat we de set zouden kopen als hij de dag erna al geleverd zou worden. Ik blufte natuurlijk een beetje, want anders hadden we de set zeker weten ook gekocht. Gelukkig stemde de man in en maakten we de deal dat we de volgende dag al van de set konden genieten.

Vrijdag-lounge

 

Zaterdag

zaterdag-zwemmen

Maxime was nog niet wakker of ze wilde alweer dat ik het badje zou vullen met water. Ons kleine watertje (of zijn alle kindjes dat wel). Haar schattige badpakje van Polarn O Pyret mocht natuurlijk niet ontbreken.

zaterdag-super

En toen werd de loungeset geleverd. Ik moest ‘m natuurlijk meteen even uittesten. Mooi is ie hè?

zaterdag-lounge

Op deze foto waar Maxime een ijsje eet zie je dat we de loungeset een kwart gedraaid hebben. Dat vonden we toch iets mooier want in de andere weg blokkeerde de bank het uitzicht naar de tuin.

zaterdag-dag

We sloten de dag af buiten in de tuin onder het genot van een drankje.

 

Zondag

zondag-ontbijt

 

Ik was uitgenodigd door Boutique Hotel Sint Jacob in Maastricht om voor Moederdag te komen ontbijten. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en mijn twee schoonzusjes genoot ik van een heerlijk ontbijtje. Het hotel ligt midden in het centrum, maar ik wist helemaal niet dat het er was. Zo leuk om nieuwe plekjes in je eigen stad te leren kennen. Ik heb er ook gevlogd en die video komt morgen online.

zondag-smile

Eenmaal weer thuis zat mijn prinsesje op me te wachten en kreeg ik zelf ook een moederdagcadeautje. Mimi wilde het wel zelf openmaken, haha. Ze was er zo trots op dat ze dat samen met papa was gaan kopen. Ik kreeg een mooie lipstick van Sisley (die ik ofcourse getipt had aan JP).

zondag-cadeauzondag-love

Daarna was het waterpret-tijd. Ik kocht een klein badje bij Kruidvat en wie heeft er nou een groter zwembad nodig…Maxime niet in ieder geval. Ze amuseert zich geweldig in haar badje. zondag-knuffel

En van al dat zwemmen was ze toch wel wat moe geworden. Ze viel een dik half uurtje in slaap bij mij op schoot. zondag-family

Op zondag eten we vaak met mijn schoonouders en schoonzusje en -broertje. Dit keer stonden er asperges op het menu. Jammie! Dat smaakte! Wie is er ook zo dol op?

 

Wat een fijne week was het. Hebben jullie je ook zo vermaakt in de zon? Nu maar hopen dat de weermannen het helemaal fout hebben en het niet weer ineens nog maar 12 graden wordt.

 

Tot volgende week!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Weekly Snaps #18

  1. Oh wat was het genieten! Jullie hebben een fijne week gehad zo te lezen! Heerlijk, ik hoop ook zo dat het weer een beetje aangenaam blijft.

  2. Dat ziet er uit als een hele gezellig week! Helemaal natuurlijk omdat de zon zo heerlijk scheen. Fijne nieuwe week Marjon!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!