Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLVLOG #8: WEER TROUWJURKEN PASSEN


16 februari 2018


WEEKVLOG MAMA to the max
<

Sorry dat de vlog een dagje later online is gekomen. Het is hier carnavalsvakantie en dat betekent dat ik even fulltime mama ben en (geloof me) echt geen tijd heb om overdag te werken. Maar niet getreurd, hier is ie dan…een super leuke vlog waarin ik weer trouwjurken ging passen, onverwachts een middagje vrij had en dus tijd for some shopping… ik had zin om wat leuke nieuwe items te scoren voor mijn kantoor. Of ik geslaagd ben? Kijk snel de laatste weekvlog.

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
WEEKLVLOG #8: WEER TROUWJURKEN PASSEN

  1. Pingback: WEEKVLOG #9: MET WIE VORM IK EEN NIEUW SETJE? ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!