Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Deze week deelt Maxime uit: afscheidstraktaties


29 maart 2017


H

Het is weer zover….Maxime mag uitdelen, want ze wordt vrijdag al 4 jaar! Dit jaar is het dus een bijzonder jaar, want ze bereikt niet alleen de leeftijd van vier jaar, ze mag ook naar de basisschool. Een hele nieuwe stap, een grote mijlpaal! Jullie konden al zien dat ze de laatste weken is gaan oefenen, dus helemaal nieuw zal het volgende week niet zijn, maar het zal wel even slikken worden om afscheid te nemen van de peuterspeelzaal en de gastouders. Alhoewel, zal Maxime dat zo beleven? Waarschijnlijk niet, haha. Ik zal wel weer degene zijn die het er moeilijk mee heeft, zoals altijd. Gelukkig hebben we nog Lilou en daar denk ik dan ook maar steeds aan.

Ieder jaar opnieuw vind ik het super leuk enorm uit te pakken met haar verjaardag. Vorig jaar hadden we de prachtige taart van ’t Roze Bekkerieke en de fotoshoot met Esther. Het jaar daarvoor werd ze twee en hadden we ook een gave fotoshoot. En het eerste jaar was natuurlijk enorm speciaal omdat het haar eerste verjaardag was. Ook dit jaar ben ik er toch al wel weer een tijdje mee bezig. Ik wilde graag dat Maxime leuke traktaties heeft om uit te delen.

Afscheidstraktatie

Ik ging op zoek naar een originele traktatie die in het teken stond van het afscheid nemen van de peuterspeelzaal en de gastouder. Op vrolijketraktaties.nl kwam ik vrij snel een camera tegen die je kon personaliseren. Ik heb nog naar wat andere dingen gekeken, maar ik kwam toch steeds weer bij deze terug.

 

Deze camera kun je bestellen in verschillende kleurtjes. Als je erop klikt en je kijkt door de lens dan zie je een diavoorstelling. Aan de fotocamera zijn twee spekjes vastgemaakt en een foto van Maxime met een leuke tekst bij. ik heb de tekst gemaakt:

Hoera, ik word al 4 jaar!
Maak nog maar een foto van mij,
want ik ben er straks niet meer bij.
Spannend, ik ga naar de basisschool!
Liefs, Maxime

Voor de juffen

Bij de peuterspeelzaal zijn er heel wat verschillende groepen en dus ook verschillende juffen. ik heb een grote glazen pot gekocht en daar heb ik allemaal rode lippensnoepjes in gedaan. Op de kaart staat:

Lieve juffen,
Niet 1 maar wel 100 kusjes
om jullie te bedanken voor de
fijne tijd hier.
Veel liefs,
Maxime

 

En voor de gastouders

Maxime (en wij) hebben ontzettend geboft met zulke lieve gastouders. Maxime is begonnen bij Tonny en na een tijdje is haar dochter Joyce dit ook gaan doen. Nu hebben ze de gastouderopvang samen. Boffen dus voor Maxime met twee lieve gastouders. Ik kan er kort over zijn: ik ben zo blij dat we Lilou nog hebben en ik dus niet definitief afscheid hoef te nemen van ze. Dat had ik echt heel erg gevonden en ben blij dat ik dat moment nog een kleine vier jaar kan uitstellen ;).

We kochten Tonny en Joyce deze gave flessen:

Leuk zijn ze hè, ik zag ze toevallig staan bij de HEMA.

 

Vinden jullie het ook altijd zo leuk bezig te zijn met de traktaties? Maandag heeft ze al mogen trakteren bij de peuterspeelzaal en morgen zijn de kindjes bij de gastouder aan de beurt. 

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Deze week deelt Maxime uit: afscheidstraktaties

  1. Pingback: Weekly Snaps 14: Meet&Greet, Amsterdam en verjaardag Maxime ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Wat een leuke traktaties!! Heel dametje alweer, nu ze 4 wordt. Snap dat je blij bent dat je Lilou nog thuis hebt! 🙂

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!