Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wedding Musthaves: Wedding Wednesday


19 september 2018


favorites wedding musthaves mamatothemax
<

Onze bruiloft was echt tot in de puntjes verzorgd. Van de bruidskleding tot accessoires met kleine details. Ik krijg nog dagelijks vragen waar ik bepaalde spulletjes heb ik gekocht. Vandaar dat ik er niet alleen een vlog, maar ook een blog over heb gemaakt!

Lees ook:
De perfecte trouwlocatie: Wedding Wednesday

Video

Om jullie alles goed te kunnen laten zien, heb ik voor jullie een speciale video gemaakt. Daarin benoem ik al mijn favoriete producten en laat ik ze allemaal even zien.

Trouwbox van ByBineke

Een prachtige grote trouwbox gemaakt door ByBineke waar ik al mijn trouwspulletjes in bewaar. Die hebben jullie misschien ook alweer eerder gezien. Namelijk de gepersonaliseerde geboortebox van de meisjes. Er staat op “Mr. & Mrs. Schoonbrood” met een afbeelding van Frankrijk en een hartjes in Uzès waar wij zijn getrouwd. Een ontzettend leuke box en tevens een ideaal trouwcadeau!

Het ringendoosje

Ik wilde iets anders dan een kussentje, maar iets bijzonders wat ook bij het thema van onze bruiloft paste. Zo kwam ik bij het ringendoosje van Weddingdeco.nl. Het is een vierkant van glas en randen zijn rosegoud. Onze initialen en de trouwdatum staat erin gegraveerd. Met wat overgebleven stof heb ik de bodem bedekt. Daarop lagen onze prachtige ringen.

Papieren cornets voor lavendel

Ook in Frankrijk mag er helaas niet meer met rijst gegooid worden. Daarom hebben we gekozen voor deze papieren ‘frietzakjes’ van Weddingdeco.nl. Het is net een stuk krant, met teksten over ‘love’. Die hadden we voor alle gasten met lavendel gevuld en kregen wij vol over ons heen.

Plak BH

Wat is dit een fijne BH zeg! Ze bleven de hele dag zitten, heel strak, net als een echte BH. Wat mij betreft een musthave voor elke bruid. Je kunt je decolleté op deze manier net zo ‘maken’ als je zelf wilt.

Trouwhuisstijl

Ik kan niet anders dan ontzettend blij zijn met de prachtige trouwhuisstijl die ontworpen is door Lief, leuk & eigen. Zij hebben de trouwkaart, menukaart en naamkaartjes gemaakt. Het is echt een fantastisch team die precies weet wat ik mooi vind. Ze hebben ook het geboortekaartje van Lilou ontworpen. De kleuren zijn olijfgroen en versierd met een olijftakje.

Gepersonaliseerde servetten

Ik heb niet veel decoratie gebruikt. Ik hou namelijk niet zo van ballonnen, slingers, maar wel van een mooi sprekend decor. Het gaat mij om de details en zo kwam ik bij de gepersonaliseerde servetten gekocht bij Weddingdeco.nl.

Het gastenboek

Simpel, maar toch heel erg mooi. Het gastenboek is ook van Weddingdeco.nl en inmiddels staan er heel veel leuke teksten in van onze gasten. Ik ben er ontzettend blij mee! Het boek is wit en de letters zijn zilverkleurig.

Kimono

Ik hou niet zo van satijnen kimono’s, maar ik wilde wel graag iets. Zo kwam Weddingdeco.nl met deze prachtige kanten kimono. Ook hier is mijn initiaal op gezet, wat trouwens bij de meeste producten kan. Super leuk en het maakt het heel persoonlijk.

Wat vinden jullie van de Wedding Musthaves? Zit er iets tussen waar jij ook voor zou gaan? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Wedding Musthaves: Wedding Wednesday

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!