Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Waterpret gegarandeerd met het aquarium van Playmobil


5 april 2017


H

Het aquarium van Playmobil is favoriet bij mijn kinderen (meisje van 6 jaar en jongen van bijna 8 jaar). Super om mee binnen en buiten te spelen!

De enorme doos wordt enthousiast uitgepakt. Je krijgt dus heel wat waar voor je geld! We openen de doos. Wat opvalt: dit zijn heel veel onderdelen. Daar moeten we dus even de tijd voor nemen.

Mooi gesorteerd

Alles zit mooi gesorteerd in zakjes en dat is wel handig voor als je niet zo graag een gebruiksaanwijzing leest (en ik ben schuldig). Een uurtje later staat het volledige aquarium in elkaar.

Fantasie en playmobil

De kids vonden het al reuzeleuk om te helpen, zelfs de losse onderdelen op zich waren al tof (wat een fantasie!).

Waterpret

Nu is het tijd om water toe te voegen. Ik schrik wel van de hoeveelheid water die erin past. Moet ik dit dagelijks bijvullen? Dat moeten we slimmer aanpakken dus. Voor de helft vullen is namelijk net zo leuk! En het blijkt wel handig om even een handdoek eronder te plaatsen.

In de douche

De kids gaan in de douche: de uitgelezen kans om dat avontuur nog wat boeiender te maken. En dus gaat het aquarium gewoon lekker mee de douche in.

Wat een waterpret… ongelooflijk… en ondertussen… zijn de kinderen weer gewassen 🙂 (en het speelgoed trouwens ook.)

Gouden tip: gaat je kind niet graag in bad? Neem dit aquarium volgende keer maar eens mee de badkamer in. Plezier gegarandeerd!

Mooi afgewerkt

Ik ben onder de indruk door alle details. Alles is zo mooi afgewerkt en van fleurige kleurtjes voorzien. Er is zelfs gedacht een mini-telefoontje voor noodoproepen van het personeel (of een ontsnapte vis die de weg kwijt is). 🙂

Aanrader

Ik vind het echt een aanrader om dit aquarium van Playmobil in huis te halen. Je kids kunnen zich er uren mee vermaken. De fantasie wordt enorm gestimuleerd. Bovendien gaan de kinderen ook outside-the-box denken. Daarmee bedoel ik dan dat ze dingen gaan combineren met ander speelgoed erbij. Zo heeft een dino het aquarium ook al eens een bezoekje gebracht. En doet de rotswand soms ook dienst voor het parcours van Bliksem Mcqueen.

Zomertopper

Tot slot denk ik dat dit aquarium van Playmobil een toppertje gaat worden om in de zomer mee buiten te spelen. Misschien is dit zelfs nog wel leuker dan een zwembadje in de tuin! 🙂

Liefs, An

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

An

Mijn naam is An, geboortejaar 1982. Ik ben de trotse mama van twee superhelden, die ik gelukkig thuis gewoon Alexis (stoere meid uit 2011) en Damascus (knappe jongen uit 2009) mag noemen. Beroep: technisch tekenaar Roeping waar ik aan werk: fotografe. Zelf ben ik nog maar heel pas een alleenstaande mama. In mijn blogs neem ik jullie graag mee op mijn eigen ontdekkingstocht in dit nieuwe leven wat voor me begint. Misschien niet altijd rozengeur en maneschijn maar met een hart vol levenslust doe ik erg mijn best om te stralen!

2 Reacties op “
Waterpret gegarandeerd met het aquarium van Playmobil

  1. Goede tip! Mijn dochter van 5 zou zoiets geweldig vinden. Herkenbaar, het niet lezen van de gebruiksaanwijzing, ha ha.

    • Hoi Vanessa! Oh wat leuk dat je inspiratie vond in mijn review 🙂 Ik wens je kleine meid heel veel waterpret met dit super leuke aquarium!
      Ja, die gebruikshandleidingen … het is me wat… hihi…

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!