Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

What’s in my bag: de luiertas


7 mei 2017


pampers luiers luiertas MAMA to the max Joolz baby onderweg tas diaperbag
<
Ik krijg regelmatig de vraag of ik een keertje wil laten zien welke luiertas wij hebben en wat er zoal in zit. Een hartstikke leuk vraag natuurlijk en daarom heb ik de video voor jullie opgenomen. Let goed op bij het gedeelte waar ik vertel over de luiers en billendoekjes. Heb je ook nog kleine (b)engeltjes in de luiers en kun je wel wat extra pakken gebruiken? Morgen komt er een winactie in samenwerking met Pampers online.

Benieuwd welke luiertas wij hebben en wat er allemaal in zit?

Zijn er dingen die je nog niet kende en ook graag zou willen aanschaffen? Ik ben benieuwd. Laat het me weten in de comments. En pssst… er komt een leuke winactie aan met Pampers morgen!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max
Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Pampers. Doch alle woorden en meningen zijn van mezelf. Dankjewel voor het ondersteunen van deze blogs en de merken die ik bij jullie onder de aandacht breng. Door deze samenwerkingen kan MAMA to the max blijven bestaan en kan ik jullie iedere dag weer voorzien van nieuwe, inspirerende content.
Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
What’s in my bag: de luiertas

  1. Hoi!
    Leuk filmpje weer!
    In onze luiertas zit vrijwel hetzelfde 🙂 ook de luiers en doekjes van Pampers in een etui, reservekleertjes, thermometer en wat tubes. Verder zit er bij ons wel extra nog een plastic lepeltje in EN een extra fopspeentje.

  2. Weer een leuk filmpje! Vrijwel hetzelfde in onze luiertas… wij nemen ook altijd een lepel mee in het thermos zakje/tasje om de flessen mee te roeren.

  3. Wat een leuke video. Hier zit hetzelfde in de luiertas, alleen geen thermosfles en melk, omdat ik nog borstvoeding geef. Ook heb ik een plastic lepeltje in de luiertas zitten, voor als mijn dochter een fruit- of groentehapje gaat eten.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!