Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wordt ons meisje een schorpioen of boogschutter?


9 november 2016


sterrenbeeld
L

Laatst vroeg iemand aan me…Welk sterrenbeeld wordt jullie meisje eigenlijk? Ik had er eerlijk gezegd nog helemaal niet over nagedacht. Omdat ik het wel interessant vond om te weten ben ik me er eens in gaan verdiepen. Ik ben uitgerekend op 4 december, maar mijn gevoel zegt dat ze (net als Maxime) veel eerder gaat komen. Welke twee sterrenbeelden zouden het dan kunnen worden en welke karaktereigenschappen horen daarbij? Ik heb mijn bevindingen vandaag gebundeld.

WAT IS EEN STERRENBEELD EIGENLIJK?

Er zijn 12 sterrenbeelden, net als dat er 12 maanden zijn. De dag in combinatie met de maand waarin je geboren bent, bepaalt wel sterrenbeeld je bent. Een sterrenbeeld is een verzameling van sterren die samen een figuur vormen wanneer je ze met elkaar zou verbinden middels lijntjes.

WHAT WILL IT BE?

sterrenbeeld

De uitgerekende datum van ons meisje is 4 demceber aanstaande. Toch heb ik een gevoel dat ze, net als Maxime, eerder zal komen. Ik kan natuurlijk niets met zekerheid zeggen, maar een sterk voorgevoel heb ik wel! Omdat de sterrenbeelden altijd op de 24e wisselen, wordt het nog spannend welk sterrenbeeld ze zal zijn. Dat het een schorpioen of een boogschutter wordt kunnen we denk ik wel met zekerheid zeggen. Maar wat zeggen deze twee sterrenbeelden nou precies over je en over je karakter? Ik zocht het op.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

schorpioen sterrenbeeld baby zwanger MAMA to the max

De Schorpioen is het sterrenbeeld van extremen en intensiteit. Schorpioenen zijn zeer diepe en intense personen, er is altijd meer dan dat het eerste gezicht wellicht verraadt.Ze presenteren een kille, onafhankelijke en niet-emotionele aard aan de wereld. Echter verbergt dit een extreme kracht, een intense passie, een sterke wil en een voortdurende drive.

Schorpioenen hebben een zeer doordringende geest, wees dus niet verrast wanneer ze je vragen stellen, ze zullen proberen om steeds dieper te graven, om dingen uit te vogelen en om een overzicht te creëren van de situatie. Ze willen altijd het waarom, waar en elk ander detail weten.

Schorpioenen neigen iedereen om hen heen, en iedereen die zij als zwak ervaren, te controleren. De persoon die het respect verdient van een Schorpioen en die deze dicht bij hem/haar houdt, zal beloond worden met een waanzinnige vriendelijkheid, loyaliteit en vrijgevigheid. (bron: alle sterrenbeelden)

schorpioen-eigenschappen-1

Boogschutter – 23 november t/m 22 december

boogschutter sterrenbeeld zwanger baby MAMA to the max

Het lijkt wel alsof een Boogschutter sterrenbeeld geleid wordt door geluk, er gebeuren altijd goede dingen voor de Boogschutter, dit hebben ze vooral te danken aan hun optimistische toekomstbeeld en een positieve aard.

De Boogschutter zal, ongeacht tegenspoed, altijd optimistisch blijven dat goede dingen eventueel zullen gebeuren en dat de toekomst veel geluk biedt. Boogschutters hebben een rijke en brede persoonlijkheid die zo vrij als een vogel is, boogschutters kunnen niet vastgehouden worden.

Ze zitten vol nieuwsgierigheid en kijken altijd naar uit naar de toekomst, ze zullen nooit in het verleden leven. Boogschutters nemen afstand van hun emoties omdat emoties een persoon tegenhouden, ze praten niet graag over hun gevoelens, ze ervaren deze en willen graag verder gaan.

Boogschutters kunnen roekeloos en onverantwoordelijk zijn doordat ze vaak zonder nadenken een suggestie achterna gaan of iets nieuws proberen zonder hierbij aan de voor- en nadelen te denken. (bron: alle sterrenbeelden)

schorpioen-eigenschappen-3

 

Wat denken jullie dat ze gaat worden? Ik neig naar schorpioen. Wie is er schorpioen of boogschutter? herken je je in de beschrijvingen hierboven of juist helemaal niet? Laat het me weten, ben erg benieuwd!

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Wordt ons meisje een schorpioen of boogschutter?

  1. Grappig, ik had me ook helemaal niet in sterrenbeelden verdiept (heb er niet zoveel mee) maar kreeg na de bevalling een armband van mijn man met een boogschuttertje eraan. Aangezien zoon nog geen twee is kan ik nog niet echt zeggen of de omschrijving klopt, haha.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!