Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dit was hét event van het jaar! [+ winactie]


16 oktober 2018


VTech Bloggerslunch mamatothemax
<

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super enthousiast was over dit event. Wat mij betreft staan MaMa Kelly en VTech stipt op nummer één voor het event van het jaar! Want wat was het mooi, leuk en tot in de puntjes verzorgd. Het had zo mijn eigen restaurant kunnen zijn.

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Bloggerslunch in mijn droomwereld

Ik was uitgenodigd voor een heerlijke bloggerslunch bij MaMa Kelly in Amsterdam. Daar zou VTech voor het eerst de nieuwste collectie speelgoed lanceren. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maar, bij binnenkomst viel mijn mond al open, wat is het hier mooi zeg! Jullie zagen het misschien al in Weekvlog #6 waarin ik al aangaf dat dit écht iets voor mij had kunnen zijn.

VTech Bloggerslunch mamatothemax

De tafels waren ook erg leuk gedekt. Prachtige roze met goud, mooie kristallen waterglazen en VTech accenten om het geheel helemaal af te maken.

Het was soms net alsof ik het kantoor van MAMA to the max binnenliep, alles was prachtig roze met goud, echt “mijn kleurtjes”. Samen met andere influencers hebben we genoten van een super lekkere lunch. Het was alleen wel even moeilijk kiezen, want er was een hele goede menukaart. Uiteindelijk koos ik voor steak tartaar en kreeft. Mmmm, genieten!

VTech Bloggerslunch mamatothemax

De nieuwste collectie speelgoed van VTech

Toen was het tijd voor de presentatie! Hier heb ik al heel lang op zitten wachten, want wat zou er allemaal bij zitten? Zeker nu Lilou’s verjaardag er alweer bijna aan zit te komen hoopte ik wat inspiratie op te kunnen doen. Ik was heel erg benieuwd! VTech staat bij mij bekend om educatief, vriendelijk en vrolijk speelgoed. Ik betrap mijzelf vaak genoeg dat ik ergens mee loop te kletsen of te zingen, zonder dat het irritant wordt.

VTech Bloggerslunch mamatothemax

Tante Jet Theeservies || 1-4 jaar

Laat ik maar meteen beginnen met mijn favoriet: “Tante Jet Theeservies”. Wat is dit onwijs schattig! Door met het serviesje te spelen leert je kindje om te tellen en het bevordert ook nog de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie en de grove motoriek. Als je de deksel open en sluit veranderd de thee van smaak en zal de kleur van het lichtje meeveranderen. Ook hoor je echte schenkgeluiden en maakt de theepot vrolijke zinnetje, liedjes en geluiden. Echt iets voor mijn Lilouke!

VTech Bloggerslunch mamatothemax

 

Vrolijke Vriendjes Piratenschip || 1-5 jaar

Het is tijd om op een spannend zeeavontuur te gaan! Want kijk eens naar dit stoere piratenschip. Vind je hem niet geweldig? Ik vond hem zo leuk! Als je de vriendjes op het Magic Point plaatst hoor je de leukste geluiden, liedjes en zinnen. Door te drukken op de toetsen, het plaatsen van de vriendjes en door te draaien aan het roer zal je kindje nog meer zijn motorische vaardigheden ontwikkelen. Kapitein Kay, Matroos Milan, Aapje, octopus, de schatkist en kanonskogel zullen je helpen om het schateiland te ontdekken!

Bla Bla Blocks Speelhuis || 1-5 jaar

Maak de allermooiste creaties met het Bla Bla Blocks Speelhuis. Dit speelgoed is tevens genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.nl! Dat is nog eens gaaf! En ik kan je zeggen, dit is het echt waard. Ik weet zeker dat Lilou dit ook super leuk vind en ben van plan het op het Sinterklaaslijstje te zetten. Je hebt één basisblok met Bla Bla Point, 2 blokpoppetjes, 20 interactieve blokken die herkend worden en 28 bouwblokken. Deze speelset is te gebruiken met andere Bla Bla Blocks speelsets, perfect om uit te breiden dus. Je kindje maakt kennis met letters, kleuren, voorwerpen en dieren. Door de bewegingssensor worden vrolijke melodietjes, geluiden en zinnetjes geactiveerd en zal je kindje gemotiveerd zijn om lekker mee te doen.

VTech Bloggerslunch mamatothemax

Mijn Eerste 100 Woordjes || 1-4 jaar

Hier was ik ook heel erg enthousiast over en staat ook genoteerd op het verlanglijstje van Lilou. Je kindje leert en ontdekt niet alleen de eerste 100 woordjes in het Nederlands en Engels, maar bevorderd daarnaast ook zijn of haar oog-handcoördinatie en woordenschat. Door de bladzijden om te slaan en de plaatsjes en stertoets in te drukken, zul je heel veel woordjes en weetjes ontdekken. Er zijn maar liefst 12 verschillende thema’s en die gaan over eten, kleuren, fruit, (huis-)dieren en nog veel meer!

VTech Bloggerslunch mamatothemax

Winactie!

Wat vind jij van de nieuwe VTech speelgoed collectie? Ben je net zo enthousiast als ik? Dan kan ik je waarschijnlijk héél erg blij maken want ik ga er één van deze vier weggeven en misschien wel aan jou! Dit moet je doen:

 • Volg MAMA to the max en VTech op Facebook.
 • Deel in de reacties op Facebook welke van de vier jij zou willen winnen en waarom.
 • Tag twee mama’s die de nieuwe producten vast nog niet kennen. 

VTech Bloggerslunch mamatothemax

Hebben jullie veel producten van VTech in huis? Welk speelgoed item vind jij het leukst en waarom?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Dit was hét event van het jaar! [+ winactie]

 1. Wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg!!! En vtech heeft altijd weer zoveel leuks, ook wij zijn er groot fan van!het tante jet theeservies is echt iets voor mijn kleine meisje! Ze vind het geweldig in haar keukentje voor mij te koken en bakken en ik krijg dan de lekkerste soep, koekjes en taartjes voorgeschoteld!
  Gezellig theedrinken met tante jet lijkt me zo leuk en ik weet zeker dat Noa er heel blij mee zou zijn!

 2. Tante Jet Theeservies lijkt me zo leuk om Aan mijn dochter van 1.5 te geven. Dat is zo’n moedertje zo lief. En als moeder van nog 2 jongens vind ik dit zo leuk.

 3. Wat leuk om te zien zeg, volgens mij echt een feestje om mee te maken mn meisje kan uren spelen met vtech en ook al is ze een meisje, ze heeft ze piratenboot heel hoog op der verlanglijstje staan zou een leuke verrassing zijn

 4. In de loop van de jaren hebben wij kennis gemaakt met divers Vtech speelgoed, op het moment is de Kidistar Karaok microfoon favoriet, mijn dochter vindt het leuk dat je zelf iets kunt opnemen en afspelen.
  Ik zou graag voor ons nichtje van 1 jaar het tante Jet theeset. Dat krijgt ze dan wel niet van tante Jet maar van tante Heidie cadeau maar zeker weten dat ze er superblij mee zal zijn.
  We zouden haar daar graag mee verrassen als ze grote zus is geworden. Dan komen veel mensen met een cadeautjes voor haar kleine zusje straks, maar het is wel zo leuk als zij dan ook een mooi cadeau krijgt.

 5. Vtech is echt super leuk ja! Veel van in huis hier! Toet toet en zoef zoef zijn wel favoriet! Vooral dat hotel vind ik echt leuk!!☺ wel kan je onderhand alle liedjes uit je hoofd! zo leuk!!

  Ik zou kiezen voor mijn zoontje voor het piratenschip! Ziet er echt kei leuk uit!

  (En dat roze met goud is echt wel heel mooi!)

 6. Wat een leuk speelgoed heeft VTech toch! Mijn zoontje was helemaal weg van Toet Toet auto’s en mijn dochtertje nu van Zoef Zoef dieren, ook fijn dat het allemaal aan en bij elkaar kan. Mijn dochtertje is binnenkort jarig, de Bla Bla blocks staan op ons wensenlijst dus dat heeft de voorkeur, maar ook Mijn eerste 100 woordjes zouden we we erg leuk vinden.

 7. Ik had het al op andere blogs voorbij zien komen. Zo leuk allemaal! Ben helemaal weg van het piratenschip en het theeservies! Mijn zoon is al wat te oud voor de piratenboot, maar het servies zou ik erg graag willen winnen voor mijn dochter!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!