Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Waarom ik koos voor onze privacy


8 november 2020


<

Naar aanleiding van mijn laatste blog kreeg ik veel vragen van jullie wat mij ertoe deed beslissen om echt te kiezen voor onze privacy. Want ik heb er destijds toch bewust voor gekozen om mijn leven online te delen? Verdiende ik niet genoeg aan de samenwerkingen? Begrijpelijk vragen, met een logisch antwoord!

Lees ook:
Ben jij een MAMA to the max?

Ik heb inderdaad heel bewust gekozen ons leven online te delen. Ook heb ik ontzettend van deze tijd! Ik heb onbewust een mooi naslagwerk gecreëerd voor de meisjes waar ze later nog veel herinneringen aan kunnen ophalen. Maar nu 5 jaar later is YouTube het medium niet meer voor mij. Ik wil graag op een andere manier zichtbaar zijn en bij die keuze speelt privacy een grote rol.

Wat een prachtige jaren!

tips disneyland parijs met kinderen extra magic hours

Ik heb énorm genoten van alle samenwerkingen die ik heb mogen doen met vele merken. We mochten de leukste producten uittesten, ik heb nog nooit een luier hoeven kopen en ook over de verdiensten mag ik nog steeds niet klagen! Ik zal altijd denken aan alle leuke momenten (zoals onze reisjes naar Disneyland en uitjes naar Center Parcs) en wat hebben we veel plezier gehad. Maar als het besef komt dat het anders moet is er geen weg meer terug. Het voelde niet meer goed om geld te verdienen met mijn gezin en mijn kinderen te moeten blootstellen. De meisjes gaven ook steeds meer tegengas en vroegen  “O moeten we nu weer op de foto?”.

Het werd een verplichting voor mij en als ik ergens een hekel aan heb, is dat het wel. En dat betekent voor mij dat er zo snel mogelijk iets moet veranderen! Jullie mogen best weten dat ik goed heb verdiend aan de samenwerkingen van de afgelopen jaren, maar die ben ik echt los gaan laten en mijn hart gaan volgen. 

Volg je hart!

dewdrop diffuser starterkit

Bij mij waren dat de essentiële oliën. Ik heb ze echt in mijn hart gesloten, niet wetende wat daaruit voort kon komen. Ik wist gewoon dat ik dit leuk vond om te doen! Toen ik realiseerde dat ik hier ook een inkomen mee kon opbouwen, heb ik geen seconde getwijfeld. Dit is mijn nieuwe pad! Een pad waarbij ik ook andere vrouwen dezelfde mogelijkheid biedt ook iets te gaan doen waar zij blij van worden. Daardoor heb ik niet alleen een fantastisch mooi team maar ook een fantastisch mooi salaris opgebouwd. Iets waarvan ik eigenlijk nooit had gedacht dat dat zo snel mogelijk zou zijn. 

Een enorme shift! Bij de samenwerkingen was ik afhankelijk van bedrijven die mij sponsorden. Ik deed wat voor hen werkte. Nu heb ik ik volledig mijn eigen business en kan ik alles zelf bepalen. En ja, ik was ook gepassioneerd toen ik nog voor bedrijven werkte, maar nu de kinderen ouder worden werkt dit niet meer voor ons. Het ging ten koste van onze privacy. Dat voelde voor mij niet meer goed en en ik wil mijn kinderen niet meer op die manier in mijn business betrekken. Ze komen nu alleen in beeld wanneer ze dat willen. Maar bij de opdrachtgever had ik geen keuze, want het was onderdeel van de afspraken. Wat een rust geeft dat nu hier in huis!

Blijf je me volgen?

Mocht je me volgen om de oude versie van MAMA to the Max en past de nieuwe weg die ik heb ingeslagen niet bij jouw interesse dan begrijp ik heel goed dat hierbij onze wegen scheiden. En als jij met mij mee wilt gaan in mijn reis naar de nieuwe MAMA to the max dan ben ik heel blij dat je blijft.

Al mijn lieve volgers wil ik nog één ding zeggen: bedankt voor jullie betrokkenheid en reacties op alle berichten die ik heb geplaatst. Ik hoop dat jullie mij blijven steunen in de nieuwe weg die ik nu heb ingeslagen MAMA to the Max en indien dat niet zo is dan nemen wij nu afscheid en dan laat ik je met liefde los.

Liefs

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!