Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Waarom ik alleen nog natuurlijke producten gebruik


26 juni 2020


natuurlijke verzorgingsproducten mamatothemax plein uitgelicht
<

Er heeft een grote verandering plaatsgevonden op het gebied van mijn haar-, huid- en verzorgingsproducten. Ik vind het namelijk super belangrijk wat er in de producten zit die ik dagelijks gebruik. Een product moet absoluut niet getest zijn op dieren en ik wil ook niet dat het schadelijke stoffen bevat. Van Plein.nl mocht ik een paar hele fijne producten testen. Waaronder zonnebrandcrème en nog meer verzorgingsproducten. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan mee!

Lees ook:
Mijn ervaring met een medium en business coach

Waarom kies ik bewust voor producten?

Sinds ik ben begonnen met mijn olieavontuur ben ik mij alleen maar meer gaan realiseren hoe schadelijk bepaalde producten kunnen zijn. Weet je bijvoorbeeld wel dat er in de reguliere zonnebrandcrèmes ontzettend veel schadelijke ingrediënten zitten? Ik schrok er zó van! Gelukkig zijn er heel veel mooie oplossingen te vinden, waaronder de Mineral Sunscreen van Young Living die ik zelf gebruik en de lijn die ik voor Plein.nl heb mogen testen. Ben je benieuwd naar de rest van mijn bevindingen? Hieronder licht ik elk product uitgebreid toe.

natuurlijke zonnebrand lovea plein mamatothemax

Lovea zonnebrandcrème 

Lovea is een biologische zonnebrandcrème en komt in factor 15, 30, 50 en 50 kids. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Stoffen die je gewoon niet aan je huid wilt blootstellen. Lovea zorgt en beschermt de huid zonder onnodig te belasten met stoffen die kunnen irriteren, prikkelen of zelfs beschadigen. Het fijne van dit product is dat je je niet heel vaak hoeft in te smeren omdat het SPF niet afneemt naarmate de tijd vordert. Daarnaast laat de crème geen witte vettige laag achter en smeert fijn uit. Écht een aanrader voor een heel schappelijke prijs.

cognac sponge skoon plein natural products mamatothemax

Skoon Konjac Sponge

Dit is wat mij betreft dé musthave voor elke vrouw! Konjac is een spons met een natuurlijk hydraterende plantvezel die alkalisch is en onzuiverheden en overtollige talg in de huid tegengaat. Ik gebruik de spons om mijn gezicht te reinigen en geloof mij, dit voelt zó fijn aan! De spons is gemaakt van wortels en deze hebben een positieve werking op de huidstructuur. Mijn huid voelt absoluut zachter aan en wat zo grappig is, is dat de spons krimpt wanneer het droogt. Gebruik de spons overigens áltijd met lauw water en bewaar het op een droge plek. Echt een nieuwe favoriet!

natuurlijke droogshampoo love beauty and planet plein mamatothemax

Love Beauty and Planet Droogshampoo

Ik heb al eens eerder verteld over deze fijne droogshampoo van Love Beauty and Planet. Een vegan product waar ik oprecht heel blij van word. De droogshampoo is verrijkt met groene thee dat zorgt voor een verfrissende en fijne look. Het is daarnaast ook nog eens een goede en bewuste keuze voor het milieu want des spuitbus is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ook bevat het duurzame ingrediënten en is vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Genoeg redenen, naast de fijne geur die ik bijna vergeet, om over te gaan op deze fijne droogshampoo!

natuurlijke deo ben & anne plein mamatothemax

Ben & Anna Vegan Deodorant

Stiekem hoopte ik altijd al dat er een troepvrije deodorant zou komen en ja hoor! Daar is ie! Het merk Ben & Anna heeft een vegan deodorantlijn voor mannen en vrouwen. De deodorants bevatten geen parabenen en zijn volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Dankzij de de natuurlijke kracht van baking soda en natriumcarbonaat doet het volledig zijn werking en ruikt het ook nog eens super aangenaam. Een heel fijn product voor een nóg leukere prijs!

Hoe bewust ben jij van alle vegan of biologische producten die er bestaan? Ruik jij puur aan de geur van een product of ga je ook écht in op de achterkant en lees je de ingrediënten? Ik ben me elke dag bewuster van de producten die ik eerder gebruikte en de keuze die ik nu heb om voor beter te gaan. Wat mij het meest opviel is dat de prijs voor kwaliteit dus zó meevalt! Ik ben heel benieuwd naar jouw mening. Deel het vooral in de reacties op Social media. 

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!