Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 oktober 2018


VTech uitgelicht
<

Het is weer zover! Vandaag delen we de nieuwe uitslag van de VTech winactie! Wat zijn we weer overspoeld met leuke reacties. Het blijft moeilijk om te moeten kiezen, want we vinden natuurlijk dat iedereen het even hard verdiend. Ben je benieuwd wie er gewonnen heeft en hoe je mee doet met de nieuwe ronde? Lees dan gauw verder…

Lees ook:
VTech Oktober trekking + nieuwe ronde

Winactie

Vorige maand won Chelsey het onwijs leuke cadeau de ‘Kiddizoom’. We hopen dat je een geslaagde 6e verjaardag hebt gehad op 19 oktober! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Dus doe gauw mee voor de nieuwe maand.

chelsey verjaardagwinactie vtech

En de winnaar voor de maand november is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marije! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Iris dit ontzettend leuke cadeau: Suzy & haar puppyvriendje.

vtech_popwinactie

Hieperdepiep hoeraaa!

Lieve Iris, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 2e verjaardag toe op 29 november! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand december! Dus mocht jij een kindje kennen die in december weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in december jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind november 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in december. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand januari. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

43 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Wat een super leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam. Hij is op 29 December jarig en wordt 1 jaar!
  Voor hem zou ik graag de Lanceer & Leer Ballenbaan winnen omdat Sam graag met balletjes speelt. Hij vindt deze zo super leuk!

 2. Wat zou dit leuk zijn voor mijn zoontje Logan! 29 december wordt hij alweer 1 jaar! (Wat gaat dat vreselijk snel zeg). Nu gaan wij 1 december verhuizen naar een huis met bad! (Yaaay!!) en lijkt het me geweldig om voor hem Blub Blub Bad – Avontureneiland suoer leuk cadeau voor Logan! Zodat hij daar mee lekker in bad mee kan spelen. Veel liefs Jessica

 3. Ik doe graag mee voor onze dochter Viënn, zij wordt 14 december 3 jaar.
  9 januari aanstaande staat haar een pittige operatie te wachten waarna ze 6 weken in het gips moet (van haar borst tot tenen).
  Voor een klein meisje van 3 is dit natuurlijk onwijs heftig. De pop Maak Maartje beter is zeer toepasselijk voor haar, ze is al een echte poppenmama, zo heeft ze zelf ook iemand om voor te zorgen.

 4. Oh! Wat een leuke actie!
  Wat jammer dat ik deze nu pas ontdek.
  Heb 2 kindjes jarig in november. De 15e wordt onze oudste 5 en de 27ste onze jongste 2.
  Gefeliciteerd voor de winnaressen en good luck voor alle december kindjes

 5. Hallo..
  Mijn zoontje Nand wordt 27 december twee.
  Omdat ik zelf 3 januari verjaardag, heb ik het altijd super belangrijk gevonden om aparte cadeautjes te krijgen van de Sint, onder de kerstboom en mijn verjaardag. Deze traditie wil ik bij Nand blijven behouden!
  Hij zou zeer blij zijn met de bla bla blockx als cadeau

 6. Ik doe graag mee voor ons creatieve, slimme meisje Liv die op 27 december 2 jaar wordt. Ze is een kleine ontdekker die graag nieuwe dingen leert en na doet. Het MagiBook van Vtech zou super bij haar passen. Spelen, uitdaging en ontdekken op en top!

 7. Ik zou heel graag mee willen doen voor ons dochtertje Nora die 27 december 4 jaar hoopt te worden! Wat zou ze verrast zijn als ze de VTech Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn – Interactieve Knuffel zou winnen voor haar verjaardag. Wat wil je nog meer als je een echt meisje meisje bent!

 8. Ja hoe gaaf dit! Mijn dochter wordt 30december 3!! Jaar wauw al 3!! Ze is een echte poppenmoeder dus een little love- 3 in 1 kinderwagen zou voor haar helemaal geweldig zijn

 9. Wat een leuke actie Marjon! Mijn dochter Nila wordt 10 december 2 jaar. Ze scheelt dus een weekje met jou kleinste meid. Ik denk dat we haar heel blij kunnen maken met de Vtech speelpret picknick set, kan ze lekker mee tutten. Ze speelt nu al heel veel met haar keukentje dus ik denk dat dit echt een aanwinst zal zijn!

 10. Ooch ik doe graag mee voor de win actie van december.
  Mijn zoontje Mylo wordt 2 jaar op 22 december. Ook word hij grote broer in decemeber van zijn zusje.
  Mylo is echt een buiten kind dat zal in de winter maanden soms nog wat lastig gaan worden daarom zou ik graag voor hem van vtech de baby sport & scoor speelplaats willen winnen. Deze kan zowel buiten als binnen gebruikt worden, kan hij heerlijk zijn energie en ei kwijt raken. Want grote broer worden op 2 jarige leeftijd is wel een beetje spannend. En met zn geweldig kado kan hij samen met de kraam visite of papa spelen en natuurlijk ook leren. Want er zitten vele leer mogelijkheden op, zoals we gewend zijn van vtech.

  Ps december is natuurlijk voor papa & mama een dure maand met ook nog eens twee kindjes geboren in december

  Fingers crossed

  Liefs

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochter die op 23 december 4 word. Haar grootste wens is een camera waarmee ze kan vloggen.. het eerste wat ze uitknipte voor haar verlanglijstje was de kidi zoom selfie cam.. ik weet dat het nog niet voor haar leeftijd geschikt is maar onder leiding van papa mama kan zij zeker vlogjes opnemen.
  Waarom juist zij dit wil winnen? Omdat ze zo super goed haar best doet in haar jonge leventje..

 12. Ik doe mee voor ons zoontje Vic! Op 29 december wordt hij alweer 2 jaar! Het Magibook lijkt me een te gek cadeau! Vic is super gek op boekjes, en bij de Magibook leert hij op een interactieve manier super veel nieuwe dingen! Leuke zeg!!

 13. Graag voor mijn zoontje Julian. Hij wordt 30 december 3 jaar. Ik doe heel graag mee voor het magische bureau. Heel erg enthousiast van geworden door jouw geweldige vlogs!

  Duimen!!

  Liefs Laura

 14. Ik doe heel graag mee voor de maand december. Mijn zoontje Florian wordt 1 december, 2 jaar. Hij zou het geweldig vinden om met de ‘bla bla blocks’ te kunnen spelen!

 15. Onze lieve Luuk wordt 14 december 2 jaar. Ik kijk al tijden naar het V-tech swing gitaar. Luuk zijn opa zal het fantastisch vinden als zijn kleinzoon hem nadoet op de gitaar. Hij staat nu al met grote ogen naar opa(met gitaar) te kijken en houdt enorm van dansen en muziek. Ik ga duimen! Succes met verloten straks!

 16. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Jazzmay. Zij word 20 december 1 jaar. Hondjes vind ze helemaal het einde zo ook onze twee border collies. Helaas kan ze daar nog niet mee spelen. Hoe leuk zou het zijn om het zoef zoef hondenhok te winnen :):)

 17. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Pien, ze wordt op 20 December alweer 3 jaar!
  Ze zou het magische tekenbord of het magibook heel erg leuk vinden!! Maar eigenlijk maakt het niet uit wat het is, alles van v tech zou natuurlijk geweldig zijn! Ontzettend leuk, deze actie. Ik duim!!
  Helaas zijn al mijn vriendinnen met kinderen van Facebook af.

 18. Ik doe graag mee voor ons lieve nichtje Nora!! Zij word op 2 december 1jaar Nora is een sterk, klein,mooi meisje en ze zou het super leuk vinden om een vtech roze loopwagen te winnen Ze kan net staan maar ze zal zeker genieten van het super leuke geluidenpaneel en haar eerste stapjes zetten achter deze gave loopwagen (*mijn zusje tagd op facebook 3 mensen want ik heb alleen insta.) Super lief deze winactie van vtech en jou Marjon!!

 19. Dat zou voor onze Luca echt super leuk zijn. 23 december wordt hij 1 jaar!! Hoera!!
  Ik zag bij Vtech de Bla bla blocks en dan het speelhuis. Ik denk dat hij daar samen met zijn broer (3,5jr)wel veel speelplezier van zal beleven. Ik vind t toch al zo moeilijk wat je een ‘tweede’ jongen moet geven voor zijn verjaardag.. Maar de Bla Bla Blocks hebben we nog niet. Gaaf zijn ze! Nu duimen..!

 20. Ik doe graag mee voor mijn lieve dochter zei word 20 december 2 jaar, naar een heftige start in eerste jaar en nu het tweede jaar nog altijd niet makkelijk eerst door ziekenhuis opnamenens van zichzelf en nu door ziekenhuisopnamens van haar mama, mag zei echt een keertje in zonnetje gezet worden dat verdiend ze. December is al een drukke maand met alle feestdagen en hopelijk kunne we deze ook vieren! Ik zou graag de pop little love suzy en haar puppyvriendje ze is een echte poppen mama en ze is gek op beestje voornamelijk hondjes dit zou dan ook het perfecte cadeau voor haar zijn. Nu hopen op een beetje geluk

 21. Mijn zoontje Danley wordt 9 december 6 jaar! Hij wil heel graag een V-tech kidizoom duo 5.0 (de blauwe natuurlijk, want roze is niet stoer, haha). Maar na een nieuw bed is het budget voor zo’n mooi cadeau een beetje op. Daarom probeer ik graag op deze manier dit mooie cadeautje voor hem te winnen!

 22. Wat leuk zeg ! Gefeliciteers winnares!
  Ons meisje Jayenna word 18-12 alweer 5, en ze heeft deze hoog op haar lijstje staan
  https://www.vtechnl.com/storio-max-roze.html kan ze op haar eigen tablet squala spelen, dat vind ze echt geweldig dit is voor haar het allermooiste verjaardagskado ❤️ vind ook wel dat ze em dubbel en dwars verdiend omdat ze ons zo goed heeft geholpen in ons nieuwe huis en tuin

 23. Doe heel graag mee voor onze 2 kinderen, allebei jarig in december.
  Martine hoopt 20 december jarig te zijn en wordt 6 jaar, voor haar zou ik graag de kidizoom duo 5.0 willen willen. Daar heeft ze het al zo lang over. Ze wilt ook zelf foto’s maken en bewerken.
  Guido hoopt 25 december 2 jaar te worden voor hem zou ik de schep en leer ijskar willen winnen, ijsjes zijn z’n favoriet. In de zomer het liefst iedere dag een ijsje. Met deze ijskar kan hij uren spelen, leren ontdekken

 24. Wij doen graag mee voor ons jarig prinsesje Laure. Ze wordt op 29 december 5 jaar en verdient wel eens wat extra aandacht. We hadden haar graag een Kidizoom, Kidizoom Selfie Cam of Kidizoom Smartwatch gegeven, dus zou super zijn om deze te winnen!

  • Ik zou graag mijn tweelingdochters willen opgeven voor de winactie! De dames worden op 30 december 1 jaar. Ik ben een “bewust alleenstaande moeder” en ben enorm trots op ons drietjes hoe we het eerste jaar toch maar even geflikt hebben! De meiden zijn zo lief en doen het zo goed dat ze wel een mooi kadootje verdienen van Vtech.

   Nu een keus maken, ik vind het zelf allemaal zo leuk en wat we tot nu toe hebben van Vtech is zeker favoriet.
   Ik wil toch gaan voor de lijn van vrolijke vriendjes. Het kasteel of het diepzeeparadijs vind ik erg leuk!

   Helaas heb ik geen facebook meer dus kan ik niemand taggen, sorry!

 25. Wat maak je toch veel kindjes blij! Onze tweeling jingen/meisje wordt op 18 december al weer 3 jaar. Voor deze draakjes doe ik dan heel graag mee. Mijn magische bureau van Vtech is echt iets voor ze,ze zijn heel nieuwsschierig en zijn elke dag op ontdekkingsreis. Hiermee kunnen ze op een leuke speelse manier toch allebij nieuwe dingen leren.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!