Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 oktober 2018


VTech uitgelicht
<

Het is weer zover! Vandaag delen we de nieuwe uitslag van de VTech winactie! Wat zijn we weer overspoeld met leuke reacties. Het blijft moeilijk om te moeten kiezen, want we vinden natuurlijk dat iedereen het even hard verdiend. Ben je benieuwd wie er gewonnen heeft en hoe je mee doet met de nieuwe ronde? Lees dan gauw verder…

Lees ook:
VTech Oktober trekking + nieuwe ronde

Winactie

Vorige maand won Chelsey het onwijs leuke cadeau de ‘Kiddizoom’. We hopen dat je een geslaagde 6e verjaardag hebt gehad op 19 oktober! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Dus doe gauw mee voor de nieuwe maand.

chelsey verjaardagwinactie vtech

En de winnaar voor de maand november is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marije! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Iris dit ontzettend leuke cadeau: Suzy & haar puppyvriendje.

vtech_popwinactie

Hieperdepiep hoeraaa!

Lieve Iris, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 2e verjaardag toe op 29 november! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand december! Dus mocht jij een kindje kennen die in december weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in december jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind november 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in december. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand januari. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

43 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Super leuke winactie! Ons zoontje Jelte wordt op 13 december 2 jaar. Hij begint nu met rollenspellen en daarom zou het vrolijke piratenschip heel leuk en stoer voor hem zijn.

 2. Zo leuk dat het het hele jaar feest is✨!
  Graag zou ik voor onze dochter Luna die op 31 december 3 jaar wordt winnen!
  Ze is dit jaar grote zus geworden en daar gaat ze zo goed mee om! Ze is ontzettend lief en deelt graag met haar zusje.
  Wat zou ik haar graag een cadeau geven dat ze (voorlopig) niet hoeft te delen met haar zusje!
  Ze is ontzettend leergierig en weet al precies hoe onze tablet werkt, deze is helaas al oud en werkt niet meer goed.
  Voor haar zou ik dan ook graag haar eige Storia max XL 2.0 Roze winnen !

 3. Wat zou het geweldig zijn om de Storio MAX XL 2.0 roze te winnen voor onze dochter Luna die op 31 december 3 jaar wordt !
  Ze is ontzettend leergierig en weet al precies hoe ze met een onze tablet om moet gaan. Een tablet die echt van en voor haar is zou ze wel heel erg leuk vinden!

 4. Mijn 2 zoons zijn in december jarig, de middelste wordt op 11 december 4 jaar en de jongste wordt op 28 december 1 jaar. Hun verlanglijstjes zijn Vtech speelgoed, maakt niet uit welke..Ze zijn allebei dol op Vtech speelgoed en zijn aan nieuwe Vtech toe…bla bla blocks zou heel mooi zijn en andere 100 woorden, goede ontwikkeling voor de jongste en hij is leergierig!

  Duimen duimen❤

 5. Ik zou graag voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december 5 jaar worden een Magisch Bureau willen winnen aangezien dat iets moois is waar ze samen mee kunnen doen. Dan kan ik mooi iets voor hun samen uitzoeken

 6. Superleuk!voor mijn kleindochter,die 20 december,2 jaar wordt,de blabla blocks zou leuk zijn om te bouwen wand dat doet ze graag!

 7. Toffe actie! Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje die op 10 december (toevallig ook mijn verjaardag) 2 jaar wordt. Laatst op een event heeft zij veel gespeeld met Mila de magische make-up eenhoorn, ze vond Mila helemaal geweldig! Dus dat zou een fantastisch cadeau zijn voor mijn heerlijke meisje!

 8. Wat een super leuke actie! Ik doe mee voor mijn zoontje Jurian. Hij word 15 december 1 jaar! En het lijkt me leuk om de sport&schoorspeelplaats voor hem te winnen. Het is een actief kind wat houd van met de bal spelen dit maakt het extra leuk!

 9. Wat een toffe wedstrijd!
  Ons dochtertje Louise wordt op 29 december 1 jaar, groot feest dus!
  Louise is zot van de speeltjes van Vtech en van Mickey&Minnie. Haar eerste autootje, Minnie in haar cabrio, heeft ze alvast en ze is er zot van! Daarom willen we heel graag Minnie’s Ijssalon winnen voor haar verjaardag. Daar ze midden in de feestdagen verjaart en waarschijnlijk cadeautjes zal krijgen die tellen voor kerst en haar verjaardag, zouden we graag toch nog iets extra’s gunnen!

 10. Mijn dochter Ivy wordt 2 december al weer vijf jaar! Ze is een heerlijke sociale meid die van dansen en zingen houd. Regelmatig zijn wij het publiek van haar zelf gemaakte show!
  Zij zou super verrast worden met de vtech kidi superstar microfoon.

 11. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn bijna 4 jarige zoon Julian die 3 december dus 4 word. Hij is gek op tekenen dus wil voor hem graag een vtech magische tekenbord. Groetjes sjoerdje en Julian visser

 12. Wat super tof!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die 3 december 5 jaar wordt. Hij is grote broer geworden dit jaar en is zo lief voor zijn kleine zusje. Hij verdiend een extra cadeautje! Graag de kidizoom duo 5.0 (blauw) hij heeft deze een keer bij zijn grotere nicht gezien en hij heeft er dus al maanden over! #ennuduimendatwewinnen!

 13. Heel graag voor onze zoon Jent die 31 december alweer 2 jaar wordt. De toet toet serie is hier favoriet.
  Afgelopen jaren veel vtech j huis gehad, wat een fijne producten die inspelen op de ontwikkeling van het kind.
  Ik zou graag een product uit de toet toet serie winnen.

  Duimen duimen

 14. Heel graag voor onze zoon. Hij wordt 31 december alweer 2 jaar en houdt erg van de toet toet auto’s.
  Afgelopen 2 jaar veel producten van v tech in huis gehad, wat een fijn merk wat goed inspeelt op de ontwikkelingsbehoefte van het kind.
  Duimen duimen duimem

 15. Voor mijn zoontje Jamie die na alle feestdagen op 29 dec vast nog wel een extra cadeau wilt winnen 😉 Hij wordt 3 jaar, is gek op treinen en Mickey mouse dus ik zou graag kans willen maken voor hem met Mickey’s treinstation.

 16. Wat een super leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam. Hij is op 29 December jarig en wordt 1 jaar!
  Voor hem zou ik graag de Lanceer & Leer Ballenbaan winnen omdat Sam graag met balletjes speelt. Hij vindt deze zo super leuk!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!