Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze VTech favorites en wishlist


22 november 2019


<

We zijn echte bofkonten als ik denk aan de fijne samenwerking met VTech. Zeker tijdens deze dagen vind ik het zo fijn om onze ervaring te delen, jullie enthousiast te maken en te inspireren! Omdat we al heel veel leuk speelgoed hebben mogen uitproberen en er ook nog veel op ons verlanglijstje staat, wordt het tijd om dat te delen! Wat vinden jullie van ons lijstje?

Lees ook:
Het grote Sinterklaas verlanglijstje

Onze VTech favorieten

 1. Schep & Leer Ijscokar | Je kindje maakt helemaal zelf de lekkerste ijsjes en leert op die manier verschillende smaken en kleuren ontdekken. Het prikkelt de fantasie en het zit vol met leuke liedjes en geluidjes! Lilou neemt hem zomers graag mee naar buiten om “ijsjes te verkopen”!
 2. Kidi Superstar Ligtshow Roze | Met deze karaokeset danst en zingt Maxime het liefst de hele dag door! Hij is ook een beetje magisch, want je kunt het zelf instellen om de zingende artiest in te ruilen voor je eigen stem. Daarnaast zit het boordevol gave geluids- en lichteffecten. Hij is ook verkrijgbaar in het blauw.
 3. Tante Jet theeset | Dit theesetje blijft hier populair! Samen lekker een kopje thee drinken. Leer tellen en ontdek kleuren en vormen. De theepot maakt ook schenkgeluiden, net echt.
 4. Mijn eerste 100 woordjes | Lilou haar woordenschat is echt vooruit gegaan sinds ze dagelijks in haar boekje leest! Het is super leerzaam, interessant en zit vol met leuke thema’s. Zoals huisdieren, fruit, kleuren en nog veel meer.
 5. Mila Magische Make-up Eenhoorn | Door middel van een magische kwast kun je haar hoorn, ogen of vleugels veranderen. Mila zingt ook super leuke betoverende liedjes wanneer je de microfoon bij haar mond houdt.
 6. Bla Bla Blocks | De Bla Bla Blocks zijn hier niet meer weg te denken! Je kindje kan verschillende constructies maken van dezelfde blokken en is uit te breiden. Het speelt leuke liedjes af en is interactief met de bijbehorende speelfiguurtjes. Echt uren speelplezier!
 7. Kidizoom Pixi | Maxime kreeg deze voordat we naar een festival gingen en kun ze net als een make-up doosje meenemen! Gezellig samen foto’s maken, even in het spiegeltje kijken, écht is voor leuk voor meiden!
 8. Magisch Bureau 3-in-1 Roze | Dit magische bureau is een leertafel, tekentafel en krijtbord in één. Het bureau bevat een interactief LED-scherm met super veel activiteiten om te ontdekken. Deze variant mag dan wel over de top roze zijn, hij is er ook nog in het blauw/groen.
 9. DigiArt Kleuren met Lichtjes | Stap voor stap leren kindjes met de DigiArt vormen, voorwerpen en dieren tekenen door de lichtjes te volgen. Er zitten 50 verschillende kleurplaats en het zal op magische wijze worden herkent door het bord!

Ons verlanglijstje:

 1.  Leer & Grill Barbecue | Een barbecue vol met vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en rijmpjes. Ik vond hem zo leuk toen ik hem zag staan! Lekker bakken met de 16 ingesloten accessoires en zelfs met leuke zoekspelletjes.
 2. Little Love Eva’s Eerste Woordjes | Oh, dit lijkt me zó leuk voor de meisjes. Hoe meer je met Eva speet en praat, hoe slimmer ze wordt! Je kunt haar dus zelf leren praten. Uiteindelijk zal ze hele zinnen zeggen, zó gaaf!
 3. Bad Avonturen Eiland | Lilou is dol op in bad gaan en dat badmoment wordt nog leuker met dit avonturen eiland. Het eiland komt samen met Zeno Zeeschildpad en ook andere Blub Blub speelfiguurtjes kunnen geluid maken als ze van de glijbaan gaan.
 4. Frozen 2 Watch | Super handig voor Maxime om te leren klokkijken. Er zit ook een stopwatch, wekker, timer en 4 ingebouwde spelletjes op. Druk op het klepje van het horloge om Olaf, Anna of Elsa te horen en zie het lichtje knipperen. Een horloge vol (leer-)plezier!
 5. ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis | De ZoomiZooz zijn nieuw en super schattig! Plaats één van de diertjes op de Zoomi-sendor en luister naar vrolijke geluidjes. Je hoort ook veel grappige geluidjes en gezongen liedjes. Een boomhut vol avonturen.
 6. Blub Blub Bad Spetterpret Pinguin | Ook heel leuk voor mee in bad, deze pinguïn. Draai aan de zeester op zijn buik en je kunt zien hoe hij zwemt. Lekker spetteren in bad met deze vrolijke, interactieve pinguïn.
 7. Little Love Bobby Gaat In Bad | Lilou neemt het liefst alles mee in bad, ook poppen die daar niet voor geschikt zijn. Maar, dit schatje Bobby dus wel! Je kunt hem wassen, met hem spelen in bad en weer lekker aankleden. Met behulp van de watersensor weet Bobby precies wanneer hij in bad zit.
 8. Frozen 2 KidiMagic – Interactieve Wekker | Dit is niet zomaar een wekker, maar ook nog eens een projector met gesproken tijd. Beweeg je hand om een andere kleur sfeerlicht in te stellen wat het best bij jouw kamertje past. Naast vrolijke liedjes en leuke melodietjes, zitten er ook nog 6 ingebouwde spelletjes in om je reactievermogen te trainen. Super leerzaam dus!
 9. Baby Spring & Speel Kangoeroe | Ahhh, kijk nou wat schattig? Deze mama kangoeroe met haar kleine baby. Wanneer je de baby in de buidel plaatst, dan hoor je de lieve interactie tussen mama kangoeroe en haar kindje. Je kunt ook een heel leuk “Spring en Stop” spel delen. Ik ben super benieuwd!

Hoe leuk vind jij onze lijstjes? Staat er ook iets tussen wat iets zou kunnen zijn voor jouw kindje? Het speelgoed blijft zo vernieuwend en interessant en dat mijn meisjes er zó lang en leuk mee kunnen spelen vind ik heel belangrijk. Waar speelt jouw kindje het liefste mee?

Veel liefs,

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Onze VTech favorites en wishlist

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!