Lees nu: Hormonen en essentiële oliën

Vrouw helpt borstvoedende moeder, gaat viral


2 juni 2016


borst mama to the max
<

Het is altijd spannend om voor het eerst met je pasgeboren baby op pad te gaan. De Nieuw-Zeelandse Brair Lusia ging deze week, samen met haar zoontje Jaxon van acht weken oud, voor het eerst buiten de deur ontbijten. Net op het moment dat haar eten wordt geserveerd begint het mannetje te huilen. Dat zul je altijd zien, honger! Er zit dus niets anders op dan haar mannetje te voeden en het ontbijt te bewaren voor later.

“Na een paar minuten kwam er een vrouw op me af”, schrijft Briar op Facebook. „Ik was bang dat ze me zou vertellen dat ik mijn borst moest bedekken. Maar in plaats daarvan begon ze mijn eten te snijden. Ze zei: ‘Je bent zo’n goede moeder, maar we kunnen je eten niet koud laten worden’. Ik kon wel huilen, wat een lieve vrouw!”

“Een perfect voorbeeld van vrouwen die elkaar steunen en helpen”

 

Mama Briar is niet de enige die er zo over denkt. Binnen één dag is de foto van de oudere vrouw en de kleine Jaxon meer dan 400.000 keer geliket. Veel mensen spreken hun lof over het gebaar. “Een perfect voorbeeld van vrouwen die elkaar steunen en helpen”, schrijft iemand. En zo is het!

 

borst mama to the max

Bron: Metronieuws

 

 

Paulien

Paulien

Paulien is 33 jaar en getrouwd met de Franse Jérémy. Sinds hun eerste vakantie Down Under in 2010 dromen ze over een leven in Australië. Niet permanent, maar voor een jaar of drie. In december 2015 gingen ze het grote avontuur aan. Ze wonen nu met kids Liam (4) en Mila (1) in Sydney. P

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!