Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn vrijgezellenfeest in Eindhoven (& Maastricht)


28 mei 2018


<

Vorige week zaterdag 19 mei werd ik verrast met mijn vrijgezellenfeest! En wat wás het leuk. Vandaag vertel ik jullie alles over wat we gedaan hebben. Met wat insider tips van de organisatoren Patty, Charlotte en Désiré. 

Lees ook:
Getrouwd voor de wet [ Meet Mrs. Schoonbrood ]

De voorbereiding

Mijn vrijgezellenfeest begon eigenlijk al op maandag 14 mei. Hoe dat kan? Ik schrok er zelf ook een beetje van toen er maandag ineens een kaart op mijn nachtkastje lag. Toch niet vandaag he? Maar het viel mee. Ik kreeg een opdracht. En die bleek super leuk! Op de dagen die volgden kreeg ik steeds nieuwe opdrachten. Ik kwam al helemaal in te stemming. In de vlog zie je hoe ik druk bezig ben met het uitvoeren van de opdrachten. Binnenkort deel ik in een blog alles over deze opdrachten, want het is echt een aanrader om de vrijgezel in de stemming te laten komen.

Patty: “We bedachten de gekste opdrachten, zodat Marjon niet kon raden wat we zouden gaan doen en haar fantasie zijn werk kon doen. ;)”

Na de kaart van maandag had ik al zo’n vermoeden dat mijn vrijgezellenfeest op de zaterdag zou plaats vinden. En op vrijdag kwam het verlossende woord! In de kaart stond dat ik zaterdag 19 mei om 10.00 ’s ochtends klaar moest staan met een gevulde weekendtas. De spanning begon te stijgen. Wat zouden we gaan doen?

De dag van het vrijgezellenfeest

Op zaterdag werd ik opgehaald door mijn schoonzusje en nichtje. Ik had geen idee wat we gingen doen en waar we naartoe zouden gaan.

Désiré: “Patty en ik waren al bij onze startlocatie om het voorbereidende werk te doen. We hadden heel veel leuke spulletjes van Weddingdeco.nl gekregen, waarmee we de ontbijttafel gezellig konden aankleden. Ook maakten we voor iedereen een overlevingspakket om de dag goed door te komen. De tafel zag er prachtig uit!”

decoratie vrijgezellenfeest | MAMA to the max

Na een wandeling door Wyck liepen we bij Van Wijck binnen. Een van mijn favoriete hotspots om te ontbijten of lunchen in Maastricht. En daar zag ik al mijn lieve vriendinnetjes zitten aan een prachtig gedekte tafel! Wauw, ik was zeker verrast. Bij Van Wijck werden we verwend met een heerlijk ontbijt. Van yoghurtjes tot roereitjes. En natuurlijk een glaasje prosecco. De brunch was tot in de puntjes uitgewerkt. Ik genoot enorm en dit was pas het begin van de dag!

van wijck ontbijt hotspot maastricht | MAMA to the max

Wat ik niet wist is dat we stiekem ook nog een lunchpakket meekregen van Van Wijck. Mmm. We hebben de hele dag zo lekker gegeten.

Na de brunch bij van Wijck gingen we naar het station in de trein naar…? Eindhoven! De eindbestemming van mijn vrijgezellenfeest. Ik werd geleid naar het Pullman hotel, waar we ontvangen werden met een kleine verrassing op de prachtige kamers. We hadden niet veel tijd dus gingen snel door naar de stad, want hier zouden we iets gaan doen.

Charlotte: “We besloten het feest in een andere stad te vieren, zodat de verrassing groter zou zijn. Het is erg leuk om met een groep goede vriendinnen een nieuwe stad te verkennen”

Maar ook tussen de activiteiten door mocht ik niet stil zitten. Iedereen had opdrachten bedacht die ik die dag moest uitvoeren. Hilarisch! Zo moest ik ook mijn ideale trouwjurk tekenen met stoepkrijt. Is ie niet mooi geworden?

Patty: “Een grote activiteit in de middag brengt het feest helemaal op gang. Wij kozen voor de 50 tinten grijs city tour van Fundustry Events. Hierbij ga je de stad in om opdrachten uit te voeren. Leuk om de stad waar je in verblijft iets beter te leren kennen!”

De 50 tinten grijs city tour was hilarisch. We moesten van te voren een contract ondertekenen, net als in de film. Vervolgens moesten we met hele hele team 50 tinten grijs verzamelen. Deze konden we verdienen door opdrachten uit te voeren. Dit ging van foto’s met rode lippen tot een man met de naam Christiaan zoeken. We hadden de grootste lol met elkaar. We werkten als één team samen. En we behaalden alle 50 tinten grijs! Yes. Zo blij!

Zoals je ziet werd ik gelukkig gespaard door mijn lieve vriendinnetjes als het ging om mijn outfit. Ik kreeg een knalroze diadeem met ‘Bride’ en we droegen allemaal matchende t-shirts die we kregen van Weddingdeco.nl. Zijn ze niet leuk?! Na de activiteit gingen we heerlijk terug naar het hotel om ons op te frissen en werden we door het Pullman Hotel verrast met een cocktail. Misschien wel de mooiste cocktail die ik ooit heb gehad en hij was heerlijk!

Maar we bleven niet stil zitten, want rond half 8 was het weer tijd om verder te gaan. Het was tijd voor een verrassingsdiner. En wat kennen ze me toch goed, want van een heerlijk diner kan ik écht genieten. En dit was zo bijzonder. We werden door restaurant 1910 op het dakterras ontvangen en werden de hele avond verwend met hun heerlijke gerechten en geweldige bediening.

We gingen na het eten nog de stad in en na een nachtje heerlijk slapen, werd ik verrast met een ontbijtje op bed. Mmm! Een hele gezellige (én lekkere) afsluiting van de dag.

Ik ging weer terug naar huis met een glimlach van oor tot oor. Wat ben ik dankbaar voor mijn vrijgezellenfeest en de lieve mensen die ik om me heen heb. Hier zal ik voor altijd met veel plezier op terug kijken!

De meiden hebben ook voor me gevlogd. Benieuwd hoe dat eruit zag? Kijk gezellig mee:

Heb jij ooit een vrijgezellenfeest gehad? Wat heb je toen gedaan? En vond je het ook een dag om nooit te vergeten?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Mijn vrijgezellenfeest in Eindhoven (& Maastricht)

 1. Oh zo leuk om te lezen en te zien!
  Dit is een herinnering voor de rest van je leven.
  Ook ik vond het zooo bijzonder dat mijn lieve vriendinnen en schoonzusjes dat speciaal voor mij hadden georganiseerd.
  Jij hebt gelukkig de vlog en de snaps, want mijn tip aan iedereen maak er een leuk fotoalbum van , ik heb dat na de bruiloft gedaan om nog wat na te genieten!
  En voor een vriendin hadden we een fotoalbum gemaakt en dat met de hele groep kado gedaan op de bruiloft.
  En nu op de grote dag he marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!