Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VOORJAAR IN MAASTRICHT | WEEKVLOG #5


21 februari 2019


voorjaar in maastricht weekvlog 5 mamatothemax v2
<

Wat een heerlijke week was het in Maastricht. We mochten genieten van prachtig weer. Volgens mij is het voorjaar al begonnen! Ik maakte een heerlijke wandeling met de meisjes op de Sint Pietersberg. Heerlijk hoe ze zich dan kunnen vermaken in de bossen. Lekker rennen, springen in de plassen! Daar kan ik van genieten!

Ook ging ik deze week naar de lancering van de nieuwe collectie van Rivièra Maison in Maastricht. De winkel is echt prachtig geworden! Ik kocht meteen wat nieuwe voorjaarsbloemen, want mijn winterboeket mag nu wel vervangen worden. Benieuwd voor welke bloemen ik ging?

Lees ook:
YOUTUBE KIDS DOWNLOADEN | WEEKVLOG #4

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #4 YouTube Kids downloaden

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!