Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

EEN BEZOEKJE AAN DE TROUWBEURS


8 oktober 2017


OP WEG NAAR HET JA-WOORD TROUWEN BRUILOFT huwelijk trouwbeurs love and mariale beurs MAMA to the max
&

 

Ik moest nog even wennen aan het feit dat ik nu echt ga trouwen, hihi. We zijn zolang verloofd geweest, wat ik eigenlijk wel prima vond. Maar nu we hebben besloten toch onze liefde, samen met de meisjes, te bezegelen met een huwelijk, begin ik toch wel wat zenuwachtig te worden. Ik merkte dat vooral omdat ik niet wist hoe ik moest beginnen met de voorbereidingen. Super leuk dan ook dat ik werd uitgenodigd voor de Love and Marriage trouwbeurs in Utrecht afgelopen week.

Samen met Nicole heb ik echt een super leuke dag gehad. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel inspiratie op zou doen. Lieve mensen ontmoet en veel leuke gesprekken gevoerd. Ik zat front row bij de bruidsshow en ontmoette voor het eerst mijn weddingplanner. Ik heb zelfs al veel ideeën opgedaan voor mijn trouwjurk. Ik denk dat ik wel weet hoe die eruit moet zien. De kop is eraf en ik zit ineens volop in de voorbereidingen, wat ik echt heel leuk vind. Ik maakte een aparte video van deze dag. Benieuwd naar de bruidsshow en de moois stands die ik bezocht heb?

Veel kijkplezier!

Wie is er ook naar een trouwbeurs geweest? Zijn er nog andere beurzen die echt de moeite waard zijn? Laat het me weten in de comments!

Wil je nog een keer de huwelijksaankondiging bekijken? Die vind je hier.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!