Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn vluchtkoffer voor de bevalling in het ziekenhuis


13 november 2016


vluchtkoffer vluchttas bevalling ziekenhuis zwanger MAMA to the max
Z

Zo, het laatste klusje voor de bevalling is geklaard! Wat een opluchting. Mijn zwangere brein kan nu met een gerust hart gaan bevallen. Ik werd namelijk een beetje zenuwachtig want tja, dat stemmetje in mijn hoofd bleef maar zeggen: bevallen kan alleen als ALLES is geregeld. En één ding was nog niet gedaan…..het inpakken van de vluchttas of in mijn geval de vluchtkoffer.

WAT IS EEN VLUCHTTAS/ VLUCHTKOFFER?

Een vluchtkoffer is een koffer of een tas met daarin alle dingen die je nodig hebt voor de bevalling in het ziekenhuis. Ook al heb je het anders in gedachte, er is een kans dat je met spoed naar het ziekenhuis moet. Je wilt dan geen tijd en energie spenderen aan het pakken van spullen. Het is handig de vluchtkoffer al klaar te hebben staan vanaf 37 weken. In het vluchtkoffertje moet alles zitten dat van belang is voor de bevalling, de geboorte van je kindje en om samen 1 of 2 nachten in het ziekenhuis door te brengen. Van papieren tot kleding en babyspullen.

In de video van vandaag laat ik zien wat ik handig en noodzakelijk vind om mee te nemen in de vluchtkoffer. Kijk je mee?

 

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Hebben jullie de babykamer roomtour al gezien? Die kun je hier vinden.

 

Liefs,

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Mijn vluchtkoffer voor de bevalling in het ziekenhuis

    • Met veel plezier je video gekeken! Als ik een tip mag geven: neem een fijne legging voor jezelf mee zit prettiger i.v.m. kraamverband. En wat spuugdoekjes. Heb je ook een geboorteplan? Veel succes met de laatste loodjes. Heel spannend.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!