Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG#4 Lekker even sporten en naar de Intratuin


11 december 2015


I

Ik had een druk dagje woensdag. Ik ging sporten, naar de kapper en als klap op de vuurpijl gingen we een kerstboom uitzoeken bij de Intratuin. Een hele klus was dat haha maar we zijn goed geslaagd! Ook kocht ik allerlei groene takken waarmee ik ’s avonds kerststukjes heb gemaakt. Dat vind ik heel leuk om te doen.

Heb jullie de kerstboom al opstaan? En tevreden erover dit keer? Laat het me weten in de comments!

Wil je de andere vlogs van deze decembervlogweek zien? Dat kan hier. En als je je nog niet geabonneerd hebt op mijn kanaal kun je dat hier doen. Je krijgt dan altijd een berichtje wanneer ik weer een nieuwe video online heb gezet en hoef je niets te missen.

Morgen het laatste deel alweer van deze vlogweek! Ik heb namelijk besloten om vrijdag, zaterdag en zondag een aparte vlog te maken omdat ik een weekendje in Amsterdam ben. Deze komt volgende week online! De weekly snaps vervallen vandaag, omdat jullie mij de hele week kunnen volgen via mijn vlogweek 🙂

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
VLOG#4 Lekker even sporten en naar de Intratuin

  1. Dat snoetje ook, mama je haar zit zeker mooi! Hihi. Blijft Maxime netjes meelopen als je naar de winkels gaat? Hier is het 2/3 maanden geleden goed gegaan en ineens nu niet meer… ze rent weg pfff.

  2. Leuke vlog weer, nog gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik volg je nu al een tijdje en vindt het leuk om te zien dat je blog zo groeit en er zoveel diversiteit in je artikelen zit. En I love Maastricht. Wij zijn er vaak te vinden in het voorjaar.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!