Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG#2 Dagje bloggen en naar Ladyline


9 december 2015


V

Vandaag staat de tweede vlog van de vlogreeks online. Gisteren hebben jullie mijn eerste vlog in de vlogreeks kunnen zien. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en verheugd zijn op de vlogs die nog gaan komen deze week 🙂

Vandaag ga ik een lekker dagje bloggen op kantoor. Zoals jullie misschien al weten heb ik een nieuwe iMac en deze is zoveel fijner! Dit maakt het bloggen een stuk aangenamer. Daarnaast heb ik ook nog leuke spulletjes gekocht voor Maxime en heb ik een bezoekje gebracht aan LadyLine. Ik was superblij met het resultaat! Benieuwd naar mijn resultaat en welke leuke spulletjes ik voor Maxime heb gekocht? Kijk dan snel mee:

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Zo niet, dan kun je dat hier doen. En als je de welkomsttrailer nog niet gezien hebt of gewoon gezellig nog een keertje wilt zien dan kun je hier klikken.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
VLOG#2 Dagje bloggen en naar Ladyline

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!