Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Winactie bij 1000 abonnees op YouTube!


13 januari 2016


I

Ik heb echt een geweldige winactie voor jullie! Zoals jullie weten ben ik gestart met vloggen en maak ik wekelijks met veel plezier video’s voor jullie op mijn youtube kanaal. Omdat ik het super vind dat er al zoveel van jullie mijn video’s geliked hebben en zich geabonneerd hebben op mijn kanaal wil ik graag iets terug doen voor al mijn kijkers en lezeressen.

voorpagina

 

Wellicht weten jullie inmiddels dat ik een groot fan ben van Puckababy. Het is echt een van mijn favoriete merken voor kinderen. In het filmpje van vandaag zie je waarom.

Bekijk hier snel het filmpje en kijk wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen! Onder in de beschrijving op mijn youtube kanaal leg ik de spelregels ook nog een keertje uit.

 

 

Bij 1000 YouTube abonnees kies ik een winnaar uit!

Als je nu nog geen moeder bent dan niet getreurd! Denk eens na of je niet een super schattig nichtje of neefje in de familie hebt of een lief buurmeisje- of jongetje. Je kunt er altijd wel een kindje heel blij mee maken!

Ik wens jullie veel plezier en succes als je mee gaat doen aan deze gave winactie!

 

 

liefs,

 

handtekening_blogs

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Winactie bij 1000 abonnees op YouTube!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!