Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: Verhuizen doe je zo, deel 1


27 oktober 2015


H

Hier is ie dan: de verhuisvlog. Ik heb onder het verhuizen door ook af en toe de camera erbij gehaald om jullie een indruk te geven van onze verhuisstrategie 😉 Het was best wel een grote klus maar gelukkig hadden we het niet onderschat. Ik had van te voren al een goede planning gemaakt en dankzij de hulp van familie en vrienden is het helemaal goed gekomen. Ook de verhuizers deden hun best afgelopen donderdag en na een halve dag werken was het huis leeg. Vandaag deel I van de verhuisvlog waarin jullie zien hoe we alles ingepakt hebben en hoe de verhuizers alles hebben meegenomen. In deel 3 de volgende keer zien jullie hoe we onze spullen uitpakken in ons nieuwe tijdelijke onderkomen en waar we verblijven de komende tijd. Hopelijk hoeven we nu een tijdje niks te doen, tenzij ons nieuwe droomhuis zich morgen meldt…. Kijk je mee?

 

 

Ben jij ook al eens verhuisd? Of ga je binnenkort verhuizen? Ga je dat helemaal zelf doen of zou je ook een bedrijf inhuren?

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

12 Reacties op “
VLOG: Verhuizen doe je zo, deel 1

 1. Pingback: Update van onze huizenzoektocht - MAMA to the max

 2. Pingback: MAMA to the max photo plog week 44: Genieten van de herfst - Babystraatje.nl

 3. In 3 weken tijd ons huis verkocht en er al binnen 6 weken uit. Wij hebben nog geen andere woning en hebben de gok genomen om het in de verkoop te zetten. Op zoek naar ons droomhuis. Wij gaan tijdelijk bij m’n ouders wonen. Best spannend nu met je gezin bij je ouders te gaan wonen. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie dat ervaren en geregeld hebben. Je ziet dat met plannen kom je een heel eind, hmmm de vlaai ziet er heerlijk uit. Waar haal je die in Belgie?

  • Wij hadden dus precies hetzelfde haha. Ook wij wonen nu bij mijn schoonouders. Maar eigenlijk stiekem wel heel gezellig en speciaal om eens mee te maken. Vind dit ook wel een ideale situatie. Nu heb je geen zorgen meer dat je huis nog verkocht koet worden en als je nu je droomhuis tegenkomt kun je het ook meteen kopen! Ik vind dat een heel fijn en rustig vooruitzicht. Ik had idd een hele goede planning gemaakt, geloof dat ik daar ook wel goed in ben haha. En zeker weten kom je daar een heel eind mee. Ik had de verhouding echt verspreid over een hele week en daardoor was het goed te doen. Iedere dag een beetje. De vlaai koop ik altijd bij Emmerix in Vroenhoven. Ben er verslaafd aan hihi. Succes jullie alvast met de verhuizing! xx

 4. Ik ben in juni verhuisd toen ik zeven maanden zwanger was en vond het inhuren van een verhuisbedrijf helemaal geweldig! Zeker toen we merkten dat het de dag van de verhuizen zowaar 32 graden was en we zelf niet alles moesten sjouwen… Diep respect voor die stoere kerels!

  • haha ik heb ook de hele dag tegen die mannen gezegd “jeetje, wat een respect heb ik voor jullie”. Ik kan er nog steeds niet bij dat je zo’n beroep kunt uitoefenen dag in dag uit…nogmaals alle respect idd.

 5. Leuke video! Ik vind je intro heel erg leuk. Ik moet er echt niet aan denken om nu te verhuizen, zoveel gedoe. Maar jij bent volgens mij juist wel een gestructureerde verhuizer, haha!

  • hihi nou gestructureerde verhuizer wil ik mezelf niet noemen…pff was wel even een heavy weekje hoor. En zonder het verhuisbedrijf was het ook echt niet gelukt haha. Verhuizen is in ieder geval geen hobby van me haha. Tnx voor je complimentje over de intro…ben er zelf ook heel erg blij mee 😉

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!