Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: shoplog Wibra, Big Bazar en H&M


9 maart 2016


V

Vandaag een gezellige shoplog online! Ik ging een ochtend winkelen met Maxime. We kwamen in winkels waar we normaal niet zo vaak komen. Ik had bij de Wibra Dasty gekocht om mee te poetsen en vond er toevallig super veel leuke accessoires. Ook kochten we het meest schattige schilderijtje ooit voor Maxime. Bij de Big Bazar was ik nog nooit geweest, maar wat een grote winkel zeg! En wat een groot assortiment! Ook daar kochten we een schilderijtje, maar dan voor mij.

Toen we thuis kwamen lag er een pakketje van H&M op ons te wachten. Ik had een paar mooie items besteld voor Maxime.

Kijk je gezellig mee? Klik hier  of bekijk de video hier onder.

 


Wat vond je van mijn aankopen? Heb je inspiratie opgedaan en ga je zelf ook wat kopen?

 

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
VLOG: shoplog Wibra, Big Bazar en H&M

  1. Wat een leuke spulletjes heeft Wibra. Ik kom er eigenlijk nooit maar zo te zien is het dit keer de moeite waard. En die legging is ook erg schattig! Kleertjes koop ik eigenlijk niet bij de H&M maar een legging of maillot vind ik wel erg leuk. Liefs Deborah!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!