Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: Persconferentie van Lion King de musical


24 februari 2016


vlog omslag lion king musical albert verlinde stage entertainment oktober 2016 amsterdam circustheater scheveningen MAMA to the max
A

Afgelopen donderdag mocht ik de persconferentie van de nieuwe Lion King musical bijwonen. Ja, je leest goed...de Lion king Musical komt na 10 jaar weer terug naar Nederland! In het circustheater zal de musical vanaf oktober weer te zien zijn.

Ik nam de trein naar Weert waar ik werd opgehaald door Roos van mijn mediabureau. We reden samen gezellig naar het Museumplein in Amsterdam. In het Stedelijk museum vond de persconferentie plaats en ik zat front row haha. Ik vond het echt heel gaaf om zo’n persconferentie eens mee te maken en heb zoveel mogelijk geprobeerd te filmen. Eenmaal buiten concludeerde ik dat ik niet voor niets helemaal afgereisd was naar Amsterdam. Ik nam de trein weer teug naar Maastricht en had er weer een heerlijke werkdag opzitten.

 

Kijk je gezellig mee? Klik hier of op onderstaande video!

 

 

Wat vind jij van de Lion King musical? Zou je er graag naartoe willen? Ik verheug me er al enorm op!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!