Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VIDEO: new office roomtour


4 december 2016


A

Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik erg gehecht ben aan mijn kantoor. Afgelopen juni verhuisde ik naar dit prachtige pand, het Withuishof, aan de rand van Maastricht. Met ongeveer 30 kleine zelfstandigen huren we het hele pand af. Iedereen betaalt de huur van zijn ruimte en we delen de gezamenlijke kosten. Onlangs kwam er een kamer vrij op de begane grond en die kans grepen mijn kantorogenootje Marielle en ik met beide handen aan. We hebben nu een prachtig uitzicht over de tuin en ook de echte houten vloer zijn we verliefd op.

new-office-roomtour-2

Het mooiste item in de kamer vind ik nog altijd mijn bureau. Het is een steigerhouten bureau met witte kruispoten. In de video vertel ik er alles over. Je kunt dit bureau nog beter bekijken op de site van Het Steigerhouthuis (klik hier).

Verder is het denk ik wel echt een MAMA to the max stijltje (mijn stijl dus, hihi). De items zijn vrijwel hetzelfde als in de vorige officeroomtour, alleen de ruimte is nu veel gaver! Nieuwsgierig, bekijk de nieuwe office roomtour dan snel:

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Hebben jullie de babykamer roomtour al gezien? Die kun je hier vinden.

 

Liefs,

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!