Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: Meet the office! Neem een kijkje in mijn kantoor..


5 oktober 2015


&

 

20150929-P1020752

Ik vertelde jullie natuurlijk vorige week het grote nieuws dat ik fulltime ga bloggen voor MAMA to the max. Een hele grote uitdaging waar ik alle vertrouwen in heb. Vooral omdat ik het gewoon heel erg leuk vind om te doen. Ik pakte het meteen goed aan zoals ik al in mijn video zei. Kim van The Marketing Factory vroeg me of het niet een leuk idee was om samen een kantoor te delen. Daar hoefde ik nog geen seconde over na te denken. Ik heb meteen JA gezegd!

We hebben allebei wel een beetje dezelfde stijl dus we zijn vorige week helemaal los gegaan haha.

We hebben het kantoor pas gehuurd vanaf 1 oktober maar omdat het toch al leeg stond mochten we de sleutel al een week eerder hebben. Het is een prachtige oude kamer in een statig herenhuis. Het kantoor ligt midden in het centrum van Maastricht. Dat is best wel fijn want zo zijn we dicht bij alle winkels en ook bij het station.

20150929-P1020815

We hoefden er eigenlijk heel weinig aan te doen behalve het gezellig te maken. De houten vloer is prachtig, de panelen tegen de muur zijn laatst helemaal opgeknapt en de verlichting aan het plafond hing er ook al. We mochten een bureau lenen van de huurbaas totdat we eigen bureaus hebben gekocht. Daar gaan we dus nog even hard naar op zoek. Iemand nog tips? 

20150929-P1020774-2

 

Ik heb ook nog een video voor jullie gemaakt met een sfeerimpressie van het kantoor. Kim en ik zijn er reuze trots op en vinden het heerlijk om hier samen te werken. 

Kijk snel de video en laat me weten wat je ervan vindt. Welk detail vind je het mooiste? Vind je het zelf ook belangrijk om in een gezellig kantoor te werken?

Liefs,

handtekening_blogs

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
VLOG: Meet the office! Neem een kijkje in mijn kantoor..

  1. Wat gezellig zeg, zo samen een kantoor delen. Een super slim idee! En als bureau zou ik echt een beetje in de sfeer blijven van het pand, normaal zou ik bijvoorbeeld iets van steigerhout aanraden, maar ik denk dat het heel mooi in deze ruimte is om het een beetje chique te houden.

  2. Wat ontzettend leuk! Ziet er gezellig en sfeervol uit. Ik zie een wit/houten bureau nog wel staan. Hoop dat je zo nog meer inspiratie op kan doen voor je mooie blog!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!