Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: de babykamer van Maxime to the max!


25 februari 2015


I

In januari ben ik gestart met vloggen. Patty en ik hebben twee vlogs opgenomen in de Intratuin en hebben jullie laten zien hoe je makkelijk een winterkrans en een Valentijnsstuk kan maken. Omdat we er zoveel positieve reacties op hebben gekregen en merk dat ik het best wel leuk vind om te doen heb ik besloten ook andere vlogs te gaan maken. Ik vind het leuk jullie mee te gaan nemen in mijn wereld. Vandaag als eerste de babykamer van Maxime. Ik vind haar kamertje na twee jaar nog steeds erg mooi en deel dit graag met jullie. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!