Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: 11 weken zwanger


18 mei 2016


mama to the max vlog
O

Onwijs bedankt voor alle lieve reacties gisteren! Ik ben ook oprecht super blij dat ik mijn zwangerschap vanaf nu niet meer hoef te verbergen en onze vreugde met iedereen kan delen. Ik ga jullie vanaf nu zeker op de hoogte houden van mijn zwangerschap en ook via de vlogs neem ik jullie mee in mijn gevoelens en gedachten rondom de zwangerschap.

Gisteren vertelde ik het goede nieuws natuurlijk al uitgebreid aan jullie op de blog, maar vandaag doe ik ik het nog eens dunnetjes over en vertel ik ook iets meer over hoe ik me voel op dit moment en hoe de afgelopen weken zijn verlopen.

Kijk je mee?

Je kunt de video hieronder bekijken of klik hier.


Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Zo niet, dan kun je dat hier doen.

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
VLOG: 11 weken zwanger

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!