Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VIDEO: MET PAPA NAAR FRANKRIJK [WEDDINGPREPS]


1 april 2018


VLOG
<

Wat was het bijzonder om samen met mijn papa af te reizen naar Uzès, in Zuid-Frankrijk. Samen met hem heb ik weer een aantal stappen kunnen maken in de voorbereidingen naar onze bruiloft in Augustus. Ik vond het zo leuk om een keertje alleen met hem te zijn. Hij heeft me goed verwend en voor me gezorgd, zoals hij dat vroeger toen ik klein was ook altijd voor me deed. Ook ontmoette ik voor het eerst mijn weddingplanner. We hebben al zeker 30 skypegesprekken erop zitten en ontelbaar veel appjes, maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Benieuwd hoe het was?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de laatste weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!