Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VIDEO: Q&A ASK ME ANYTHING!


4 maart 2018


<

Daar is ie dan, de video die de laatste tijd echt enorm veel is aangevraagd  Ik vroeg jullie ook op de socials welke vragen je echt graag beantwoord wil hebben door mij. Ik ging er weer een keertje goed voor zitten en maakte er een mega lange en uitgebreide update van.

Ik krijg veel super lieve privé berichtjes elke dag van jullie, met ook veel vragen erbij. Het is helaas niet haalbaar om deze allemaal te beantwoorden. Ik merk wel dat veel vragen vaak hetzelfde zijn en deze heb ik er zelf ook uitgepikt. Zo willen velen van jullie weten hoe de meisjes hadden geheten als ze een jongen waren geweest, of we thuis Limburgs praten, of ik een eigen huis mis, wat ik van de ruggenprik vind, hoe mijn bruidsjurk eruit gaat zien en hoe ik het moederschap ervaar.

Daarbij moet je echt even kijken als je de gouden tip wil hebben hoe je de beste me-time momentjes kunt inplannen!

Veel kijkplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!