Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VIDEO: NIEUWE OFFICE ROOMTOUR


10 maart 2018


<

Al sinds ik een klein meisje was, vond ik het leuk bezig te zijn met het veranderen van mijn kamer. Later werd dat mijn studentenkamer, mijn eerste appartementje en daarna ons eerste koophuis. Ik kan het in één keer in mijn hoofd krijgen om dan de boel eens even helemaal om te gooien. En blij dat ik daarvan word ..haha. Is dat herkenbaar?

Bekijk ook: Q&A: ask me anything

Laatst had ik het weer eens mega druk en toch had ik echt zin mijn kantoor een drastische make-over te geven. Ik gooide mijn bureaugedeelte en het zitgedeelte compleet om en voegde er een super leuk oud kastje aan toe, dat ik ook nog eens even helemaal pimpte. Benieuwd hoe makkelijk dat ging? (klik hier) Benieuwd naar het resultaat?

Het resultaat is echt super leuk geworden vind ikzelf. De ruimte heeft enorm veel sfeer gekregen en ik zit er nu nog liever dan voorheen.

Wil je de laatste weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

En als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn (veel te roze haha) kantoor vinden. Laat je een reactie achter? Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
VIDEO: NIEUWE OFFICE ROOMTOUR

  1. Wat een geweldig kantoor. Helemaal niet teveel roze hoor. Dat hoort ook bij jou.
    Wat dacht je van een mooie zwart-wit foto van de meisjes? Dan zijn ze altijd bij je

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!