Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VIDEO: gaan we verhuizen? [update]


2 november 2017


<

Hoe gaat het op dit moment met onze huizenjacht? We wonen nu dik twee jaar (ja echt, de tijd gaat zo snel!) bij mijn schoonouders in huis. Wat hebben we een fijne tijd achter de rug. Ik werd er zwanger en Lilou is er geboren. Is het dan nu tijd om naar een nieuw huis te gaan? Vandaag klets ik jullie bij en deel ik heel eerlijk mijn gedachten hierover.

Veel kijkplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.
En als je de vlog van het MAMA to the max WEEKEND nog eens wil zien dan vind je die hier.

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
VIDEO: gaan we verhuizen? [update]

  1. Hoi Marjon,

    Wij hebben ook twee keer bij mijn ouders gewoond, veel verhuisd in korte tijd om uiteindelijk ons droomhuis te kunnen realiseren. Nu wonen we verder weg, maar blijven nog vaak bij mijn ouders slapen! Maar als er ruimte is, dan is dit toch een super fijne oplossing! Het ziet er altijd heel gezellig en knus uit !

  2. Het filmpje raakt me gewoon (ja emotionele muts) wat een warmte en wat een bijzondere situatie ! Gewoon heerlijk van genieten samen…

  3. Hoi marjon,

    Ook wij wonen bij (mijn) ouders in. Inmiddels al een half jaar. Wij hadden onze woning ook binnen een week verkocht en hebben toen als overbrugging gekozen om bij mijn ouders te gaan wonen. Onze nieuwe woning hadden we toen al wel gekocht en de bouw is helaas met 9 maanden vertraagd waardoor we nu een beetje twijfelen wat we gaan doen…huren of blijven. Het gaat eigenlijk boven onze verwachting goed en net als jij zie ik dat mijn ouders en de meisjes zoveel van elkaar genieten. Ik kijk alleen wel heel erg uit naar een plekje voor ons 4tjes. Ook al hebben we hier allemaal een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. Ik ben dan ook heel dankbaar dat deze mogelijkheid er is. Ik hoop dat wij allemaal later terug kijken met een positief gevoel en dankbaar zijn dat we zoveel tijd met elkaar hebben gehad in 1 huis. Mijn vader zei laatst: wie kan nou zeggen dat hij zoveel van zijn kleinkinderen kan genieten? Nou wij! Super toch!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!